Podpusuje sie pod opinia wczesniejsza. Agnieszka wysmiewa kluentow, podopiecznych jak Po sesji zmagaja sie z przepracowaniem silnych emocji . Mysli ze to jest zasluga jaka to jest dobra w swojej dziedzinie.
Ta kobieta naciaga ludzi co jakis czas podnosila mi stawke za sesje. Co w komcu przejzalam jej manipulacje‼️ i zrezygnowalam z jej konsultacji. Odrazu do mnie nspisala ze jak bede potrzebowac pomocy to mam sie do niej zglosic.
Nie potrzebuje naciagacza i manipulatora ‼️
Przestrzegam inne osoby strzescie sie jej dla waszego dobra‼️
Agnieszka nie posiada uprawnien na ustawienia ktore wdraza w swoje warsztaty‼️‼️‼️ zostawia uczestnikow z rozwalonymi emocjami.
Ptowadzi tanie warsztaty w celu uzyskania zmanipulowania ludzi do sesji 1:1 ktore sa nie warte tych pieniedzy co trzeba zaplacic ‼️
Monika Fiałek
18.06.2026 13:17
Byłam na sesji u Agnieszki i na kręgu grupowym gdzie były wdrożone elementy ustawieniowe Agnieszka bardzo mi pomógla była wyrozumiała , słuchała i super prowadziła a po pytała jak się czujemy dała wsparcie medytacje na grupie i co kolwiek by się działo komunikowalysmy się na grupie . Sesję 1:1 odbyłam byłam zadowolona i na prawdę energia popłynęła a stan rzeczy u mnie się poszerzyła świadomość i zobaczyłam ile mogę . Jeśli proponowane kursy były za drogie na moje fundusze to powiedziałam o tym i w to dalej nie wchodziłam. Byłam na różnych ustawieniach i wiem że Agnieszka dobrze prowadzi i nie zostawia klienta samego . Skoro miała pani odczucia że coś się nie domknelo może zostały jakieś traumy które trzeba uzdrowić . Przytulić ukochać wybaczyć sobie i innym co nas skrzywdzili i wtedy dajemy sobie prawo do innego odczuwania rzeczywistości na zewnątrz. Bo jak siedzimy mocno w tym swoim bólu to nie potrafimy dostrzegać prawdy , a prawda jest taka że terapeuta nas nie uzdrowi ,on nas prowadzi tylko my mamy w sobie moc i sprawczość czy dajemy sobie prawo na uzdrowienie. Wszystkiego dobrego ukochania siebie i dania sobie samej prawa do uzdrowienia wtedy przychodzą ludzie , książki , webinary i to się po prostu dzieje . Długo siedziałam w bólu i wiem że nie warto .
sylwia
11.02.2026 12:23
Nawijanie makaronu na uszy i szukanie naiwnych ludzi w kryzysie ..... prywatnie swoich klientow opisuje jako DEBILE ktorymi musi sie zajmowac
Zostaw merytoryczną opinię o Agnieszka Burdykiewicz Dobra Wibracja