Zadowolona Klientka03.07.2024 14:49
Chciałbym wystawić bardzo pozytywną opinię o Klaudii, właścicielce salonu kosmetycznego Estetyczne Terapie w Płocku przy ulicy Łukasiewicza 14/3.
Klaudia jest prawdziwą profesjonalistką w swoim fachu. Od momentu przekroczenia progu salonu, czułem się niezwykle mile widziany. Klaudia nie tylko posiada ogromną wiedzę na temat zabiegów kosmetycznych, ale również potrafi ją przekazać w sposób zrozumiały dla klienta. Każdy etap zabiegu jest dokładnie wyjaśniony, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewność, że jestem w dobrych rękach.
Atmosfera w salonie jest niezwykle przyjazna i relaksująca. Klaudia dba o każdy detal, aby zapewnić komfort swoim klientom. Zabiegi są wykonywane z najwyższą starannością i precyzją, a efekty są widoczne i trwałe.
Dodatkowo, Klaudia jest bardzo życzliwą i ciepłą osobą, co sprawia, że każda wizyta w jej salonie to prawdziwa przyjemność. Zawsze doradzi najlepsze rozwiązania i produkty dostosowane do indywidualnych potrzeb skóry.
Gorąco polecam Estetyczne Terapie każdemu, kto szuka profesjonalnych zabiegów kosmetycznych w Płocku. To miejsce, gdzie można liczyć na najwyższą jakość usług oraz wyjątkową atmosferę.