Odradzam i potwierdzam brak zasad. to była moja najgorsza robota ever i nigdy więcej tam nie wrócę, odradzam także kupowanie czegokolwiek. Nigdy nic nie było wiadomo na pewno, łącznie z umową na pół strony, którą podpisywało się na kolanie po przepracowaniu tygodnia! Księgowa wiecznie niezadowolona, więc jak ktokolwiek pytał o umowę to juz był na celowniku. Wtf? Rypie się prawie 11 godzin, a oni wrzeszczą, że za wolno (p. Marcelina z Kamiennej Góry, straszna baba), wszystko wiecznie nie tak, jedna poprawiała po drugiej, wiecznie przemeblowania, jakby otwierali co najmniej Gucci, albo byli jak Louis Vuitton 😂 a potem i tak biorą jakieś swoje koleżanki które lepiej ułożą pogniłe buty 😂 Brak planu pracy, brak planu półek, nigdy nie było wiadomo kiedy będzie towar i czy będzie, co będzie i czy wgl będzie. Ludzie brali z przemęczenia wolne to nagle dzwonią oburzeni czy jednak mogą wrócić, bo jednak jest towar. Łaskawie dawali 15 min przerwy. Brak warunków do praca, bo praca na glebie, w syfie, rzeczy które przychodziły były brudne, śmierdzące, pogniłe, z kartonów wychodziły robale. Gdzie jest sanepid? W ogłoszeniu wymagana książeczka senepidowska, której potem nikt nie chciał, ale może nic dziwnego, skoro wyciąga się na półki brudne talerze. Brak przestrzegania przepisów BHP, do tego pracownik malował ściany przy nas.