Stanowczo ODRADZAM!!!!! Na początku dziwiły mnie negatywne opinie, ponieważ Pan przyszedł dość szybko i ogrodzenie sprawnie im szło więc byłam zadowolona. Problem zaczął się gdy Pan powiedział, że już kończą więc wypłaciliśmy mu pieniądze. Później okazało się, że nie dokręcili siatek i nie założyli siatki od sąsiada, bo nie mieli jakiejś złączki zeby się dołączyć. Pan napisał smsa, że padła mu wkrętarka i dlatego nie dokręcone. Myślę sobie ok przyjedzie i zrobi. I tyle go widzieliśmy!!!! Dodatkowo okazało się, że ukradł nam sporo kapturków na ogrodzenie. Dziwnym trafem zapomniał je założyć, teraz do środka wlewa nam się woda, a niedokręcenie siatek sprawiło, że już jedna zdążyła sie na wietrze odkręcić. Pan za każdym razem twierdzi, że jutro podjadą naprawić, a w jeden dzień to już nawet do nas wyjeżdżał ale niestety nie dojechał. Oczywiście, żadnego rachunku za pobrane pieniądze, ale wszystkie dowody mam w wiadomościach z Szanownym Panem. Ostrzegam i proszę uważać, ponieważ słowo i obietnice tego Pana nie mają żadnej wartości ani pokrycia.