Czytalem ze zajmuja sie tez transportem. Czym sie jezdzi i w jakie trasy? ?
JMA TRANSPORT
31.10.2025 13:33
Szczerze odradzam wszystkim współpracy z firmą AHM MOBI. Transport z maja. Zapłata miała pójść z naszej strony na konto cesjonariusza, natomiast w skutek zwykłego ludzkiego niedopatrzenia skierowaliśmy płatność na konto AHM MOBI. Tym samym firma AHM MOBI otrzymała dwukrotnie zapłatę za transport, całość 799,50 EUR. Mimo wielokrotnych próśb zwrotu kosztów na konto cesjonariusza, jedyne co otrzymałam to usilne unikanie kontaktu oraz sfałszowane potwierdzenie płatności, co mnie dodatkowo zdziwiło bo już jest czynem karalnym z czego chyba Pan Cezary nie zdaje sobie sprawy. W tej chwili sytuacja będzie się rozstrzygać już na ławie sądowej, ponieważ niekompetencja oraz cwaniactwo, aż bije od osób trzymających pieczę nad firmą.
UWAGA - nie płacą
26.08.2025 14:36
Podpisują umowę i nie regulują wynikających z niej kosztów. Wysłano przedsądowe wezwanie do zapłaty. W przypadku braku wpłaty sprawa zostanie skierowana na drogę sądową. Wpis zostanie usunięty dopiero po uregulowaniu faktury. Do tego czasu jego zadaniem jest przestrzec pozostałych przedsiębiorców.
29.08.2025 10:14
Powyższy wpis to dzieło "firmy prawniczo - windykacyjnej". Wpis ten pojawia się tutaj na 2 dni przed upływem terminu we własnym dokumencie, nazywanym "przedsądownym wezwaniem do zapłaty", co już wiele mówi o ich sposobie działania.
Taki wpis to typowy przykład działania nieudolnej "firmy prawniczo - windykacyjnej" , która dostaje zlecenie w naszym imieniu na odzyskanie środków od wierzyciela, mami nas przy tym rzekomo wygranym pozwem (coś na kształt pozwu zbiorowego) przeciwko dłuznikowi, opowiada, że koszty naszego zlecenie pokryje z wpływów odzyskanych środków, a następnie wobec braku rzeczywistych efektów rzuca się na..... oczywiście - na zleceniodawcę, czyli na nas !
Przy okazji nas oczerniając i rzucając kalumnie BEZIMIENNIE i anonimowo, bo oczywiście nawet nie ma odwagi się pod tym swoim stekiem oszczerstw podpisać ! My się nie obawiamy, żeby napisać o jaką firmę chodzi - takie są metody działania firmy DEPUTO Spzoo, ul. Międzyleska 4/400 we Wrocławiu, której zleciliśmy odzyskanie należności od firmy z Krakowa, będącej naszym dłużnikiem od kilku miesięcy.
Ostrzegamy wszystkich rozważających współpracę z tą "firmą windykacyjną", która zamiast skutecznie zając się twoją sprawą odwraca się o 180 stopini i szuka kasy u ciebie ! Omijać z daleka - śmierdzi nieudolnością i prymitywnymi metodami działania ! (usunięte przez administratora)
19.10.2025 12:38
Najśmieszniejsze jest to, że w dwa tygodnie po tym powyższym wpisie "firma prawniczo-windykacyjna" sama wycofała swoje roszczenia... Oczywiście "zapomnieli" o tym tutaj napisać.
(usunięte przez administratora) instalacje wykonują wadliwie i chcą dodatkowe pieniądze za ich poprawę, omijać (usunięte przez administratora)szerokim łukiem
18.10.2025 11:49
Typowy anonimowy wpis, z którym nie ma nawet jak polemizować. Żadnych konkretów. Żadnych danych umożliwiających ustalenie z kim polemizujemy i o czym.
Zwykłe oplucie przez bezimiennego menela na ulicy. Przykre, ale się zdarza...
08.10.2025 15:41
Jaka jest aktualna nazwa tej firmy?
Na portalu Oferteo widnieje AHM INSTAL Spzoo a tutaj Ahm Mobi Wrocław.
Obie firmy mają ten sam NIP, te same adresy, jedyna różnica to to że dla firmy AHM INSTAL Spzoo brakuje komentarzy o jakości usuług w internecie.
Tomasz
10.10.2025 09:27
Więc mogły zajść zmiany na papierze. jeśli mowa o samych warunkach oferowanych przez firme to nic w tym zakresie sie nie zmieniło?
18.10.2025 11:45
Firma zajmuje się tym samym, oprócz tego rozszerzyła swoją działalność o nową branżę usługową, nie związaną z instalacjami.