Ostrzegam i nie polecam Przestrzegam przed jakąkolwiek zapłatą przed zakończeniem pracy. Płyta z której wykonano naszą szafę nie jest nowa. Kolor i oznaczenia na płycie są niezgodne z oznaczeniami z umowy. Pan Krzysztof Kozdrój obiecał wymienić widoczne części szafy na zgodne z naszym zamówieniem, następnie dwa razy umówił się na wymianę, raz w ogóle nie przyjechał - nawet nie zadzwonił, drugim razem odwołał 15 min przed spotkaniem, później przestał odbierać telefony i nie oddzwaniał. Pozostaliśmy z szafą która ma: nie nową płytą, liczne zabrudzenia i szczerbione krawędzie na łączeniach miedzy płytami, liczne zarysowania na okuciach w widocznych miejscach, nie wstawione plecy w szafie, nierówno zamontowany panel pod sufitem, nierówno złożone poszczególne części szafy, obtłuczone płyty z ubytkami, pozostawiona kilkumilimetrowa szpara na łączeniach miedzy szafa a sufitem oraz szafą a ścianami, wyszczerbione, brudne krawędzie płyt, zarysowane o obtłuczone okucia w najbardziej widocznych miejscach, źle wykonane łączenia z licznymi ubytkami i zarysowaniami.