Navigo Edukacja Warszawa

• Łęgonice Małe
  • Sacin
  • Gostomia

3. Opinie o pracodawcach Nowe Miasto nad Pilicą
  5. Opinie o Navigo Edukacja Warszawa Sp. z o.o.

Opinie o Navigo Edukacja Warszawa Nowe Miasto nad Pilicą

Nie przegap nowości o Navigo Edukacja Warszawa Sp. z o.o.!

Wojtek2

06.07.2026 22:21

Jak widać same Wojtki tu piszą. Szkoła jest kapitalna…. Też mamy swój rozum i widzimy kto robił zamieszanie zarówno wśród rodziców jak i spośród kadry

07.07.2026 14:02

Czytałeś https://navigowarszawa.pl/ czy uważasz że dane tam podane - te które mają źródła - to sciema?

11.06.2026 14:03

Nie polecam pracy w tej szkole osobom, które szukają stabilnego i profesjonalnego środowiska. Na rozmowie wszystko wygląda kolorowo, ale później rzeczywistość szybko to weryfikuje. Z mojego doświadczenia organizacja pracy i komunikacja z kadrą zarządzającą są bardzo słabe. (usunięte przez administratora) :brakuje jasnych zasad, wsparcia i partnerskiego podejścia do pracownikow. Czesto miałam poczucie chaosu oraz przerzucania odpowiedzialności na osoby prowadzące zajęcia. Wiele koleżanek już stąd odeszło i teraz rozumiem, dlaczego. Gdyby nie fakt, że przewidziana jest tzw. trzynastka za pozostanie do końca roku szkolnego, prawdopodobnie już dawno by mnie tu nie było. Osobom rozważającym pracę tutaj radzę dokładnie dopytać o warunki, zakres obowiązków, zasady rozliczeń i najlepiej mieć wszystkie ustalenia na piśmie. Moja opinia wynika z osobistego doświadczenia.
    #NauczycielHistorii

06.07.2026 22:18

Zmanipulować można tylko czytelników bez znajomości tej szkoły. Przecież tu żadne dane się nie zgadzają. Chcesz pisać prawdę to miej odwagę
    Wojtech

22.06.2026 11:18

Nie polecam tej szkoły, na początku wszystko pięknie obiecają ale na tym się kończy. Szefowa ma doktorat z manipulacji. W tej szkole kłamstwo jest nawet w nazwie.

Matka która myśli

23.06.2026 13:06

Jako matka cenię NAVIGO przede wszystkim za ten rzadki, niemal arystokratyczny komfort poranka: moje dziecko naprawdę chce tam chodzić. Lubi dzieci, czuje się swobodnie, a panie są miłe, ciepłe. nie wymagają za dużo i wychowują moje dziecko tak jak chce. Nie będę udawała, że wybrałam tę szkołę z powodu imponującego poziomu merytorycznego czy szczególnie wyrafinowanej formacji społecznej. Mam świadomość, że pewne braki można będzie później uzupełnić - studiami, korepetycjami, prywatnym wsparciem albo po prostu odpowiednio użytymi pieniędzmi. W końcu kompetencje można zorganizować, przyszłość można zabezpieczyć, a wiele życiowych trudności da się rozwiązać, jeśli rodzic dysponuje wystarczającym zapleczem. Jak obserwuje opinie to wielu osobom jednak tego brakuje. Rozumiem też, że nie wszystkie zapowiedzi ze strony właścicielki zawsze muszą w pełni materializować się w praktyce - sama ma przecież w tej społeczności troje dzieci, o które również musi dbać, i z tej perspektywy potrafię spojrzeć na to z pewną wyrozumiałością. Dla mnie najważniejsze jest, że moje dziecko jest szczęśliwe tu i teraz. Wiedzę można nadrobić, ścieżkę życiową można sfinansować, ale spokoju, pogody ducha i chęci wyjścia rano do szkoły nie da się kupić tak prosto. Pod tym względem NAVIGO spełnia moje oczekiwania.

23.06.2026 10:58

Nie polecam pracy w tej szkole. Na początku wszystko super i świetnie ale niestety nie można liczyć na wsparcie kadry a w szczególności zarządu i dyrektora. Niestety kadra nie jest spójna w swoich działaniach i podejściu do nauczania dzieci i zasad, które tam panują i teoretycznie były ustalane na samym początku. Był moment, że miało się nadzieję, na lepsze czasy ale ludzie, którzy dawali tą nadzieję już tu nie pracują. Jako pracownikowi szkoda mi najbardziej dzieci, ponieważ są zagubione, zasady zmieniają się z dnia na dzień, każdy nauczyciel mówi co innego. Rodzice oddają dzieci w miejsce, które ma się ich dziećmi zaopiekować w sposób kompleksowy, niestety to tylko obietnice, płacą za usługę, która jest minimum, czasem wręcz jest gorsza niż w niejednej szkole państwowej.

20.06.2026 12:08

Jako rodzic jestem zadowolony, moja córka też. Szkoła nie tylko przekazuje wiedzę, ale uczy ważnych dla mnie umiejętności :samodzielność, samoregulacja, współpraca. Czuję, że moje dziecko jest zaopiekowane i się rozwija.
    Rodzic

19.06.2026 16:15

Jestem rodzicem dziecka uczęszczającego do tej szkoły i chciałabym podzielić się swoim doświadczeniem. Nie twierdzę, że jest to szkoła idealna, ponieważ taka szkoła po prostu nie istnieje. Każda placówka ma swoje mocniejsze i słabsze strony. Dla mnie najważniejsze jest jednak to, że moje dziecko czuje się tutaj bezpiecznie, ma dobre relacje z rówieśnikami i nauczycielami oraz każdego dnia wraca do domu z uśmiechem. Przez cały okres nauki spotkałam się z życzliwością, zaangażowaniem i otwartością ze strony kadry. Problemy, które pojawiają się w każdej społeczności szkolnej, są rozwiązywane na bieżąco, a dobro dzieci pozostaje najważniejsze. Doceniam również indywidualne podejście do uczniów oraz atmosferę wzajemnego szacunku. Zanim wybrałam tę szkołę, podobnie jak wielu rodziców czytałam opinie w internecie. Dziś wiem, że internet pokazuje jedynie fragment rzeczywistości. Warto pamiętać, że osoby zadowolone znacznie rzadziej dzielą się swoimi doświadczeniami niż osoby rozczarowane. Mam również wrażenie, że nie wszystkie pozytywne opinie przesyłane przez rodziców są publikowane na stronie Navigo-Opinie, przez co obraz szkoły przedstawiany w tym miejscu może nie odzwierciedlać pełnych doświadczeń całej społeczności szkolnej. Szkoda, ponieważ osoby szukające informacji o szkole powinny mieć możliwość zapoznania się zarówno z opiniami krytycznymi, jak i pozytywnymi. Zachęcam wszystkich rodziców do wyciągania własnych wniosków, rozmów z obecnymi rodzicami uczniów oraz osobistego poznania szkoły. To znacznie lepszy sposób na ocenę placówki niż opieranie się wyłącznie na pojedynczych komentarzach znalezionych w internecie. Moje doświadczenia są pozytywne i gdybym dziś ponownie miała podjąć decyzję o wyborze szkoły dla swojego dziecka, wybrałabym ją jeszcze raz.

19.06.2026 15:40

Widać, że szkoła po raz szósty usunęła całą serię negatywnych opinii z goworku. W takim razie zapraszam do zostawienia opinii gdzie indziej. Wystarczy wyszukać w google Navigo Warszawa Opinie . Tam można dodać opinie, na które szkoła nie ma wpływu innego niż na poziom świadczonych przez siebie usług. Szkoła chyba panicznie boi się opinii byłych pracowników czy rodziców i jedyne jakie chce mieć to te opinie, które sama sobie wkleiła na stronę.
    Wojtekk

19.06.2026 15:41

Ciekawe kiedy usuną

Kontakt - Navigo Edukacja Warszawa Sp. z o.o.

Lwowska 2 05-082 Nowe Miasto nad Pilicą

NIP:5223208645

Branża główna: Szkolnictwo podstawowe
    Rodzic

07.04.2026 17:25

Jako rodzic i klient nie rozumiem całego tego narzekania, jak was nie stać na Navigo to idzcie do publicznej.

03.04.2026 12:47

Nie polecam pracy tam, na początku wszsytko jest kolorowo , nikt Ci tyle nie da Co oni mogą Ci obiecać w Navigo. Później rzeczywistość weryfikuje. Lepiej iść pracować do publicznej szkoły niż do Navigo. Tam przynajmniej nikt nie mydli oczu jak jest.
    #Pedagog

24.03.2026 13:35

#Dziennikarz
    Zadowolony rodzic

24.03.2026 13:43

Rozumiem, że każdy ma prawo do swojej opinii, ale warto też spojrzeć na to z innej strony. Szkoła ma pełne prawo nie opierać się wyłącznie na opiniach byłych pracowników czy nawet rodziców, tylko przede wszystkim skupić się na tym, co najważniejsze – czyli na potrzebach dzieci. To one są bezpośrednimi odbiorcami opieki i to ich dobrze spędzony czas powinien być priorytetem miejsca takiego jak szkoła. Z mojej perspektywy Navigo w Warszawie to miejsce, które naprawdę dba o uczniów – widać zaangażowanie Właścicelki szkoły i Dyrektora. To wspaniali ludzie. Widać indywidualne podejście i przyjazną atmosferę. Dzieci chętnie chodza do szkoły i się w niej dobrze bawią, co jest najlepszym dowodem na to, że szkoła dobrze wykonuje swoją pracę. Jeśli chodzi o wspomnianą stronę, faktycznie – tam szkoła nie ma możliwości moderowania opinii, więc każdy może swobodnie się wypowiedzieć ale czy to dobrze?

24.01.2026 08:09

28.01.2026 16:48

W tym roku gmina ponoć zabezpieczyła środki na tą drogę i planuje tam zrobić może nie autostrade ale drugą warszawską. To będzie ruchliwa ulica i nagle nie będzie gdzie parkować, będzie problem z busem. Do tego bezpieczeńśtwo dzieci, spaliny. Będzie ciężko z parkowaniem dla rodziców i kadry. Co więcej wójt miał sprzeciw mieszkańców przeciwko tej drodze i teraz sprytnie użyje petycji rodziców ze szkoły żeby to przepchnąć 😊 Przy okazji odrolnią przyległe działki i tam powstaną kolejne osiedla albo magazyny. Moim zdaniem jeszcze zatęsknimy za tym błotem.
    Joanna

08.01.2026 21:35

To mój drugi rok pracy w tej szkole. Czytając wystawione opinie zastanawiam się czy mówimy o tej samej szkole. Rozumiem, że każdy ma inną perspektywę, alw pracowałam w wieku szkołach i atmosfera w tej jest świetna. Szkoła jest nowa, w procesie "budowy". Dla mnie jest to plus, czuję realny wpływ na to co się dzieje i jakie są wprowadzane zmiany. Stabilna kadra, ciekawe lekcje, pełne wsparcie dla nauczycieli i uczniów. Warto aplikować, przyjść na rozmowę i zobaczyć miejsce i poznać ludzi. Ja lubię opierać się na własnym wrażeniu, a nie internetowych opiniach 😊
    #Nauczyciel

05.12.2025 18:22

Uważam, że jest to świetna szkoła. Nauczyciele mają dużą wiedzę i potrafią dzielić się nią w kreatywny sposób. Nie prowadzą zajęć w nudny, szablonowy sposób — dbają o to, aby każde spotkanie było ciekawe i angażujące. Co więcej, regularnie organizowane są szkolenia zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne. To przyjazne środowisko pracy, w którym nauczyciele wzajemnie dzielą się doświadczeniem i inspirują do rozwoju. Uczniowie są zaopiekowani i stale się rozwijają.

24.10.2025 19:13

Aniela

26.10.2025 11:56

Jak przebranie w zeusa ma pomóc w nauce? Oprócz tego, że trzeba było poświęcić pełno czasu na to, żeby te stroje zrobić to osobiście widzę lepsze możliwości wykorzystania tego czasu. Albo się uczymy albo bawimy w przebieranki. W ogóle drażni mnie ten folwark w navigo. Może po prostu nie trafiają w mój gust, sama nie wiem. Może jestem marudą 😉 Ale nawet tak prozaiczne jak te rozpoczęcia roku. Co rok to samo, jak na festynie(usunięte przez administratora) Wszystko na dworze (wiem szkoła jest za mała). Ale tu nie ma żadnej organizacji. Albo zobacz jak wyglądało ślubowanie na pierwszoklasistów w tym roku. Serio? Mieczem z kartonu z gwiazdkami? To wyglądało tak żenująco, że płakać się chce.

Zostaw merytoryczną opinię o Navigo Edukacja Warszawa Sp. z o.o.