Pracuję w AutoSearch od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na właśnie tę firmę. Zespół, który stworzyli właściciele jest naprawdę zgrany i każdy na każdego może liczyć w wielu sytuacjach. Atmosfera w biurze jest na tyle dobra, że widzę po sobie oraz innych współpracownikach, że nikt z nas nie przychodzi tutaj aby "odbębnić" kolejny dzień, a wręcz przeciwnie.
Porównując pracę w tym miejscu do miejsc, z którymi miałam przyjemność współpracować widzę kolosalne różnice przede wszystkim właśnie w zespole a jeszcze bardziej w tempie rozwoju spółki. Rozwój, o którym opowiadają właściciele to na pewno nie są po prostu opowieści a realia i widać to w ich działaniach i krokach, które podejmują. Firma z dnia na dzień rozrasta się w ekspresowym tempie widocznym gołym okiem co sprawia, że czuję się dumna z bycia na swój sposób częścią tego rozwoju oraz że mam możliwość patrzenia na wzrost AutoSearch "z pierwszego rzędu".
Czytając poniższe negatywne opinie o firmie oraz pracodawcach nie widzę w nich ani grama prawdy. W tym miejscu pracownicy mogą czuć się zadbani, docenieni i mają ogromne wsparcie zarówno od Michała jak i od Krzysztofa i na wielu przykładach nie raz to zostało przez nich udowodnione. Jeśli więc dajesz coś od siebie, wychodzisz z inicjatywą i pokazujesz swoje chęci aby razem z rozwojem firmy rozwijać też przede wszystkim siebie to to jest idealne miejsce, które da Ci na to szansę.
Jednym słowem, jeśli szukasz pracy w dobrej atmosferze, w otoczeniu ciekawych aut, ogromną szansą na rozwój i takiej, w której na pewno poczujesz się doceniony będąc przy tym jednocześnie ambitną i zaangażowaną osobą, wybierz AutoSearch, bo ja podobnie jak i pozostali pracownicy właśnie tak się tutaj czujemy i jak wspomniałam przychodzimy tutaj z chęcią każdego dnia :)