Współpracę z BAJRAKOWSKI Group wspominam bardzo dobrze i z czystym sumiem mogę polecić tę firmę jako pracodawcę.
Co wyróżnia firmę na plus?
Świetna organizacja pracy: Harmonogramy są układane z głową, a kontakt z biurem i koordynacja kursantów przebiega bezproblemowo. Nie ma tu chaosu, który niestety zdarza się w wielu ośrodkach szkolenia kierowców.
Stan techniczny floty: Auta są nowoczesne, zadbane i regularnie serwisowane. Dla instruktora to ogromny komfort psychiczny – wsiadasz do samochodu i wiesz, że wszystko działa jak należy, co przekłada się też na spokój i bezpieczeństwo kursantów.
Terminowość: Wynagrodzenie zawsze na czas, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Pełen profesjonalizm pod względem rozliczeń.
Atmosfera: Zespół jest zgrany, a podejście właściciela w pełni partnerskie i ludzkie. W razie jakichkolwiek trudnych sytuacji z kursantami czy tematów losowych, zawsze można liczyć na wsparcie i dialog.
Rozstałem się z firmą wyłącznie z powodów osobistych/zmiany planów życiowych, ale każdemu instruktorowi szukającemu stabilnego i profesjonalnego miejsca pracy w branży szczerze rekomenduję BAJRAKOWSKI Group. Pozdrawiam całą ekipę!