Według opinii pracodawca jest świetny i traktuje ludzi jak przyjaciol. Brzmi nieco bajkowo 😅 to o jakim podejściu w praktyce jest tu mowa bo nie do końca rozumiem?
Liliana
26.08.2025 11:26
Powiem na swoim przykładzie, od 4 lat pracuję przy imprezie sylwester w górach i święta w górach jako animatorka.
Zawsze mam zapewniony pobyt dla swojej rodziny, szczegółowo ustalony czas bez zmian w grafiku, więc spokojnie spędzam święta z rodziną i wiem kiedy mam czas wolny dla siebie. Jesli jest coś dodatkowego do zrobienia - wrzucane jest info na forum pracowników i chętni moga się zgłosić za co dostają dodatki. Dwa lata temu gdy byłam po porodzie z malutką córeczką, dopasowano mi wszystko, abym nie miała problemów z dzieckiem. Koleżanka w zeszłym roku wyłapała mandat prywatnym autem podczas rozwożenia materiałów animacyjnych po ośrodkach - Pan Piotr mandat opłacił ze swoich. Mnóstwo dodatkowych bonusów jak zniżki na stoki czy bezpłatne przedłużenie pobytu po sylwestrze i biesiada w karczmie w podziękowaniu za sezon. Co więcej: w przypadku, że tak powiem "problemowych" Gości jest zakaz wchodzenia w większą dyskusję, zawsze telefon do szefa i Pan Piotr pojawia się aby rozwiązać problem a nie zrzuca tego na pracownika.
Adam Szłapko
17.08.2025 15:48
Bardzo dobra firma, bardzo dobra organizacja pracy. sylwester w górach w Białym Dunajcu. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Mimo niewielkiej grupy obsługi wszystko terminowo i doskonale zarządzane przez Pana Piotr. Przy takiej ilości gości można być pod wrażeniem jakości i organizacji.