Gama Oze

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Gama Oze Sp. z o.o.

Opinie o Gama Oze Wrocław

Nie przegap nowości o Gama Oze Sp. z o.o.!

Martyna

06.07.2026 10:15

Praca w Gama OZE jest dla mnie bardzo dobrym doświadczeniem. W firmie panuje przyjazna atmosfera, a współpracownicy są pomocni i chętni do wsparcia. Zakres obowiązków jest jasno określony, co pozwala na sprawną organizację pracy. Polecam Gama OZE osobom, które szukają stabilnego zatrudnienia, dobrej atmosfery oraz możliwości rozwoju!! 😊
#SpecjalistaDsAdministracji
Iga

08.07.2026 14:49

Opowiesz trochę czym się zajmujesz na co dzień, skoro już tak zaczęłas o obowiązkach, no i piszesz że to jest jasno określone nie ma tutaj żadnych dwuznaczności.
Dawid A

06.07.2026 10:13

Niskie ceny, szybkie montaże, czego chcieć więcej. Nie rozumiem czego ludzie szukają i skąd te opinie negatywne
Zadowolona:)

02.07.2026 11:12

Pracuję w Gama OZE i powiem krótko: jest spoko. Szkolenia na start – konkret, bez nudnej teorii i na luzie. Kasa zawsze na czas, co do dnia, zero stresu Ale największy plus to call center. Ekipa na słuchawkach robi mega robotę. Zarobki dobre, normalni ludzie i fajna atmosfera.
Szympek

02.07.2026 10:59

Pracuję obecnie w Gama OZE i jak na razie jestem naprawdę zadowolony. Wypłaty zawsze są na czas, z czym niestety nie wszędzie można się spotkać. Atmosfera w zespole jest bardzo dobra, każdy chętnie pomaga i można liczyć na wsparcie. Podoba mi się też to, że firma stawia na edukację handlowców i klientów. Nie ma podejścia, żeby sprzedać za wszelką cenę – dużo uwagi poświęca się temu, żeby dobrze poznać ofertę i umieć doradzić klientowi. Dzięki temu sam też cały czas się rozwijam. Jeśli ktoś zastanawia się nad pracą w tej firmie, to z mojego doświadczenia mogę ją polecić.
Podwykonawca

02.07.2026 09:29

Pracowałam dla nich jako podwykonawca, nie chcieli wypłacić pieniążków. Wieczne wymyślanie, uciekanie od tematu, blokowanie numeru. Gdy udało się dodzwonić do kogoś to od razu się rozłączali. Radzę unikać!!
MArt

29.05.2026 13:21

Jasne, poprawiona wersja: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą jako doradca. Współpraca trwa już dłuższy czas i przez cały ten okres mogłem przekonać się, że firma stawia przede wszystkim na bardzo ludzkie podejście zarówno do pracowników, jak i klientów. Dużym plusem jest również organizacja pracy. Montaże realizowane są terminowo, sprzęt wysyłany jest bardzo szybko, a cały proces przebiega sprawnie i profesjonalnie. Jakość wykonywanych usług oraz montaży jest naprawdę świetna i zdecydowanie spełnia wszelkie oczekiwania. Na plus zasługuje także kwestia wynagrodzenia. Wszystko zawsze wypłacane jest terminowo, co niestety nie wszędzie jest dziś standardem. Zdecydowanie polecam współpracę.
Tomasz

29.05.2026 11:47

Jestem bardzo zadowolony z pracy, nie rozumiem hejtu że to ludzie z górzny group, skoro oni byli odpowiedzialni za sprzedaż, a nie realizację to skąd taki hejt na te osoby. Są to wspaniałe osoby z ogromną wiedzą którzy robią kawał super roboty. Jestem zadowolony, że moge się uczyć od takich osób. Realizację robione na czas, bez problemów, z wypłata prowizji nie spóźnili się ani razu nawet jednego dnia -wszystko wypłacane przed czasem, firma budowana mądrze widać na długi czas.
struktura zewnętrzna

29.05.2026 10:58

Cieszymy się na podjętą współpracę z firmą Gama oze piszemy około 50 klientów miesięcznie całą strukturą i co najważniejsze montaże są realizowane na czas w maksymalnie dwa tygodnie oraz wypłata prowizji w ciągu tygodnia zgodnie z fakturą
Maciej

28.05.2026 22:02

Kręgosłup firmy to ludzie z górzny group, poczytajcie co się działo z ich klientami przed tym jak "pracownicy" nie uciekli do tej spółki..nie dziękujcie.. uciekajcie póki czas
Maciej

28.05.2026 21:44

Upadek..nic więcej klienci reklamacje ludzie uciekajcie nie dajcie się nabrać
Kriss

18.05.2026 13:09

Witam, nie polecam firmy, MANAGER firmy Lukasz Bakowski nie rozlicza się, ze swoimi współpracownikami, dokonał również kradzieży pieniędzy. Jest dużo uczciwych firm na rynku, miałem pecha, że trafiłem na tą osobę.

06.05.2026 06:45

Jak oceniacie pracę jako ankieter terenowy? Oferta mocno podejrzana. 2 tygodnie szkolenia za darmo 4K na rękę, auto i karta paliwowa. Żadnej umowy na czas szkolenia.
Iga

06.05.2026 16:47

Dlaczego żadnej umowy mają nie dac? Zwłaszcza że istnieje coś takiego jak umowa szkoleniowa, ja bym się odezwała. Przecież nie muszą od razu z pracownikiem podpisywać umowy o pracę na czas nieokreślony 😆

07.05.2026 12:26

Tez tak uważam 😊 Dlatego zastanawia mnie jak prawnie to jest w ogóle możliwe. Tłumaczą się że nie każdy się do tego nadaje i to taki okres próbny.
Paweł

19.03.2026 14:47

Większość opini pozytywnych pisanych przez pracowników! Pracowników z wiadomo jakiej upadłem firmy Górny(usunięte przez administratora) zawsze pieknie (usunięte przez administratora) we wszystkich poprzednich formach także 😉 tak ecogral i gama to różni (usunięte przez administratora) niepowiązane hehehe (usunięte przez administratora) inwestor za 5 zł! Pozdrawiam Ps. Ta opinie też usunięcie jak moja poprzednia negatywna?
Karol

22.04.2026 20:45

Gowork jest platforma gdzie rowniez pracownicy mogą pisać, jak ktoś oczernia firmę która daje ludziom zarobić na "chleb" to stajemy w obronie pomówieniom zapewne konkurencji 😊
Łukasz

23.02.2026 10:31

Polecam współpracę, szybkie montaże, szybkie wypłaty, dobre ceny i wsparcie ze strony przełożonych. Po wielu walkach z firmami w końcu znalazłem dobre miejsce
Kacper

24.02.2026 18:36

Szybkie wypłaty? A co to właściwie znaczy? Brzmi jak jakieś zaliczki czy coś.
Karol

22.04.2026 20:42

wystawiam fakture z terminem 7 dni po wplacie klienta, i mam pieniadze. to znaczy szybkie

Kontakt - Gama Oze Sp. z o.o.

UL. BRYLANTOWA 24 lok. 7 52-214 Wrocław

Branża główna: Instalacje budowlane

FacebookIconInstagramIcon
Disputatio

13.03.2026 10:18

Asystent AI

Witajcie, jak wspominacie pracę jako Doradca techniczno-handlowy z wynagrodzeniem nawet 60 000 zł brutto? Była szansa rozwinąć się w branży OZE i prowadzono profesjonalne szkolenia. Liczyło się duże doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej, a motywacja wpływała mocno na wyniki. Jak ocenialiście wsparcie back office i spotkania umawiane przez call center?
Kierownik

12.11.2025 10:01

W firmie dzieję się dobrze, nie ma żadnych strat finansowych, nie ma żadnych przestojów w płatności - jest dużo firm z nazwą GAMA może ktoś pomylił nazwy, kolejna sprawa łączenie spółki z ecogral - są to dwie różne spółki z dwoma różnymi właścicielami - kolejna sprawa, każdy kto prowadzi hurtownię, a nawet sklep spożywczy nie kończy roku na plusie - jest to bez sensu. Co do kadry sprzedażowej jest na ogromnie wysokim poziomie dlatego trafili do GAMY, nie rozumiem łączenia kadry sprzedażowej z firmą "g........group ". Pracownicy nie odpowiadają za błędy właściciela. Pracuję w firmie od roku i widzę, że ciągle się rozwija, idzie z duchem czasu, innowacji oraz dostosowuje się do rynku. Szeroka gama produktów, praca w super zespole - nie mam zastrzeżeń, nigdy nie dostałem spóźnionej wypłaty. Trafiłem w idealne miejsce.

04.03.2026 22:23

Jak nie rozumiesz łączenia jak z górzny w upadłości jak kadra jest z tej spółki? A żona prezesa ecograll jest w gama oze? Wiedzą tajemna to nie jest wystarczy wpisać w Google, myślenie nie boli.

05.03.2026 12:56

A co ma faktycznie to że ktoś pracował w Gorznym i tu pracuje? Z tego co świat wie winny temu zamieszania to jest fundusz a nie ludzie tam pracujący.
Mateusz

11.11.2025 17:59

Pracuję w gamie od kwietnia, z współpracy jestem bardzo zadowolony. Ostatnio doszło do nas nowe kierownictwo działu sprzedaży, robią szkolenia, pilnują procesów. Zmienił się nam od tego momentu system płatności, firma wypłaca teraz połowę prowizji przed montażem - uważam że to super. Nie wiem czy to ich zasługa ale jestem zadowolony.
Sylwia

12.02.2026 13:28

Mega, że tak dużo pozytywów widzisz ze współpracy z firmą. Szkolenia firma w 100 procentach są finansowane przez firmę i ma to później jakiś wpływ na Wasze premie? :)

04.03.2026 22:29

Zarząd tej (usunięte przez administratora)to napisał więc Sylwia z Gowork.pl nie podniecaj się za bardzo w swoim komentarzu, bardzo Ci dziękuję :)

04.03.2026 22:16

Super firma, kierownictwo z firmy górzny group, liczne procesy w sądach z programu czyste powietrze. Poczytajcie na forach co tam się działo ile dramatów ludzkich, pism o zwrot zaliczek itd.
Marcin Andrzejewski

21.02.2026 18:25

Bardzo fajna firma, drugi miesiąc tutaj naprawdę jestem zadowolony ludzie sympatyczni bez nacisków
Podwykonawca mazowieckie

10.02.2026 12:20

Jestem podwykonawcą firmy Gama OZE. Jeśłi ktoś by się zastanawiał to mogę powiedziec że pieniądze zawsze na czas i nie ma problemu z kontaktem z biurem. Wszystko dogadane i prawie żadnych zmian w dniu instalacji w odniesieniu do zlecenia montażu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gama Oze?

Szymon

04.02.2026 22:12

Pozytywne komentarze pisze zarząd, reszty się domyślcie pozdrawiam

28.09.2025 14:43

Zuzanna

08.12.2025 19:04

To ile trwała sama rekrutacja, skoro tak porządnie cię sprawdzili? Wygląda mi na to, że było sporo etapów 😅 I jeśli możesz to daj znać jak tu wychodzisz finansowo, bo jednak z branżą oze wydaje mi się nie jest teraz tak łatwo. Jak plus minus wyglądają podstawa i prowizje?
Damian

10.01.2026 18:58

Moje wynagrodzenie za grudzień było 5 cyfrową kwotą. Mówię o wypłacie na rękę. Jestem bardzo zadowolony!
Mateusz S

08.01.2026 19:33

Firmę polecam. Płacą pieniądze na czas, szkolenia dają, miła atmosfera, owocowe czwartki!
#OperatorWozkaWidlowego
Karolina

15.11.2025 23:51

Współpracuję z firmą od lutego 2025 roku. Jestem zadowolona, od początku współpracy dostałam umowę o pracę na bardzo korzystnych warunkach, co mnie zdziwiło bo inne firmy na podobne stanowisko proponowały jedynie umowę zlecenie. Ostatnio mam o wiele więcej pracy, firma ewidentnie rozwija się na plus. Doszło kilka osób na stanowiskach kierowniczych działu handlowego, mimo że jestem szeregową pracownicą czuję się doceniana a każdy traktuje mnie z szacunkiem, tak po ludzku. Wraz z większą ilością pracy przyszło większe wynagrodzenie i premie comiesięczne. Cieszę się z miejsca w którym jestem, mam nadzieję że będzie ciągle tak samo, bo nie wiem czy da się lepiej.
#PracownikBiurowy
Klientka

12.11.2025 10:37

W zeszłym tygodniu zakończyła się u mnie instalacja. Nie mam w zwyczaju pisać opinii, ale jestem pod dużym wrażeniem kultury osobistej przedstawiciela a później montażystów. Byli do dogadania, pozostawili po sobie porządek, wszystko estetycznie wykonane. Będę polecać!
Mariusz

12.11.2025 09:54

Pracuję prawie rok, nigdy nie miałem problemu z wypłatą, wystawiam fakturę z tygodniowym okresem płatności, a zawsze mam przed czasem. Mogę polecić tylko firmę, a rozwój przez ostatnie pół roku jest bardzo szybki. Zatrudniono nowych pięć osób w biurze. Zdecydowanie wszystko ku dobremu idzie. Nie mogłem trafić do lepszego miejsca
Wojtek Z.

11.11.2025 12:50

Od pół roku tutaj pracuje i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca do pracy jako handlowiec. Polecam
Andrzej

11.11.2025 12:37

Jestem tutaj 3 miesiąc - wszystko jest super póki co. Firma na pewno wyróżnia sie tym, że placi przed czasem i ma świetne ceny
Sylwia

28.09.2025 22:50

Firma powiązana z hurtownią ecograll z Czeladzi ponad 4mln złotych straty i jest na granicy upadłości, jak nie chcecie wdepnąć na minę to polecam omijać szerokim łukiem, kadra handlowa przyfrunęła z firmy (usunięte przez administratora).group -bankruta który ma liczne sprawy na forach (usunięte przez administratora) oze z czystego powietrza

Zostaw merytoryczną opinię o Gama Oze Sp. z o.o.