Jestem tu od niedawna i prawda jest taka, że może nie mam takiego doświadczenia jak moi koledzy z zespołu, ale jestem pewny, że dzięki temu jaką pomoc oferuje firma, dzięki ich pomysłom, uzyskam taki wynik jak reszta mojej drużyny, która radzi sobie świetnie! Świetnie- nie bez powodu. Każdy wykonuje plan ponad 100%, co świadczy o tym, że plany nie są wygórowane i jest tu na tyle pomocy by każdemu udało się tego dokonać. Mieszkam daleko od siedziby firmy. Mimo to mam gwarantowaną pomoc na tyle, że jesteśmy w stanie z Kierownikiem ogarniać tematy właściwie co tydzień na moim terenie jeśli tego potrzebuję. Widzę jego zaangażowanie w pomoc, więc nie pojmuje tych negatywnych komentarzy bo każdy z pracowników wie o czym teraz tu pisze. Prezes, Dyrektor, cała reszta kadry - ze świecą takich szukać! To nie są pracodawcy, którzy przebierają w pracownikach i zwalniają bo mają taki kaprys. Mega pozytywne jest to, że nie jest to jakieś korpo, panuje tu świetna atmosfera. Jeśli ktoś, chce się czuć w pracy dobrze i być zadowolonym z tego co robi, to właśnie to jest to miejsce, a nie jak to ktoś napisał "omijać szerokim łukiem". Musiałbym upaść na głowę by teraz tą pracę porzucić. W życiu tak dobrze mi się ni pracowało. Wynagrodzenie też przyzwoite, także ja polecam, a osoby, które plują jadem niech lepiej uderzą się w pierś i spojrzą w lustro zadając sobie pewne pytania.