Była pracownica
15.05.2026 19:42
Omijać ten zakład szerokim łukiem, szefowa ma w głębokim poważaniu swojego pracownika oraz obiecują złote góry, a w rzeczywistości jest kompletnie odwrotnie, z racji zlecania przez firme usuwania niekorzystnych komentarzy, będę dodawała ten komentarz za każdym razem po usunięciu.
Vape Drop Sp. z o.o.
18.05.2026 11:19
Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią, choć z wieloma zawartymi w niej stwierdzeniami nie możemy się zgodzić. W naszej firmie stawiamy na jasne zasady, a „złote góry” to w rzeczywistości realne cele, które niestety trudno osiągnąć, gdy pracownik wykazuje brak zainteresowania własnymi obowiązkami, przekłada je na nieustanne pogawędki z otoczeniem, a praca pomimo prób wsparcia oraz wdrożenia okazuje się zbyt dużym wyzwaniem. Rozwój zawodowy wymaga również brania odpowiedzialności za swoje działanie oraz wyciąganie wniosków z popełnionych błędów. Tu jednak ewidentnie zabrakło otwartości oraz pokory w przyznaniu się do pomyłek, co uniemożliwiło szanse na jakąkolwiek poprawę. Życzymy powodzenia w poszukiwaniu zatrudnienia, które będzie bardziej odpowiadało „Pani” oczekiwaniom oraz stylowi pracy.
Paweł
18.04.2025 13:46
Jak dla mnie spoko. Nie pracowałem długo bo potrzebowałem roboty tylko na pół roku przed wyjazdem za granicę ale miło wspominam pracę. Jak ktoś szuka czegoś stałego albo na chwilę to polecam
Vape Drop Sp. z o.o.
28.07.2025 11:47
Cześć Paweł,
Dziękujemy za przesłaną opinię. Cieszymy się, że miło wspominasz pracę z nami.
Pozdrawiam,
VAPE DROP Sp. z o. o.