F.P.U. TECHMONT Łukasz Kafel 10.07.2026 08:52
KATASTROFA KU przestrodze innym. Prosze sprawdzić najpierw siedzibę "firmy". Sam wygląd jednak nie odzwierciedla usług i produktów. Te są zdecydowanie gorsze. Właśnie założyliśmy sprawę za oszustwo, przywłaszczenia pieniędzy/ kradzież na dużą skalę w prokuraturze, policji i wszystkich urzędach finansowych. Skala jak się okazuję jest naprawdę duża. Ludzie którzy nie odzyskali swoich pieniedzy zapraszam do kontaktu prywatnego. Mamy pozew zbiorowy, opłacamy prawników którzy ukrócą jawne okradanie ludzi i robienie sobie z prawa kpiny. Ludzi którzy otrzymali również umowy z zaliczką na wykonanie usługi również zapraszam na priv. Mamy mecenasa specjalizującego się w tego typu przestępczych praktykach z powiadamianiem właściwych instytucji finansowych, jest szybki i łatwy proces zwrotu należności. I tworzony proces ukarania sprawcy.Przestrzegam przed tego typu "tworami". Nie powinno być miejsca dla takich ludzi w biznesie. Stracone Pieniądze to nie wszystko!!! Ale bezczelność, kłamstwa i jawne (usunięte przez administratora) ledwo pełnoletniego chłoptasia, zmieniającego dość często formę prawną firmy aby dalej śmiać się z okradanych ludzi prosto w oczy to już za dużo