Szanowni Polacy i potencjalni klienci remontów mieszkań w Warszawie.
Proszę zwrócić uwagę, że WSZYSTKIE opinie 5* o RSU są napisane przez nich samych o sobie. Większość to po prostu gratulacje z okazji otwarcia biura, a reszta to fałszywe opinie o remontach, których nie wykonali. Zanim podpiszecie z nimi jakiekolwiek umowy i zaniesiecie im pieniądze, polecam zapoznać się z prawdziwymi, niezależnymi opiniami klientów o współpracy z nimi na Ukrainie. Na przykład tutaj:
Na Ukrainie reputacja założyciela igora nimana i jego "firmy" jest bardzo wątpliwa. Podejrzewam, że właśnie dlatego opuścił Ukrainę i przeniósł się do Warszawy.
Kategorycznie odradzam kontakt z nimi. Osobiście straciłam bezpowrotnie 7 miesięcy czasu i około 15000 USD, które zgodnie z umową nie podlegają zwrotowi. Remont musiałam kontynuować samodzielnie i za dodatkowe pieniądze.
RSU to synonim niekompetencji, chciwości i (usunięte przez administratora) Nie mają nic wspólnego z naprawdę wysokiej jakości remontami.
Remontujemy Strasznie Ubogo – rezultat to po prostu wstyd na całą dzielnicę.
Rozwodzimy Ślepo Wszystkich – (usunięte przez administratora) tak, że nie zdążycie się obejrzeć.
Rozkradamy Siły Wszystkich – wysysają pieniądze i cierpliwość do ostatka.
Rachujemy Słzy Udanie – wasze cierpienia to ich radość i zysk.
Rozwodzimy Sąsiadów Umiejętnie – (usunięte przez administratora) którzy ograbiają do cna bez wyrzutów sumienia.
Z przyjemnością odpowiem na wszystkie dodatkowe pytania:
Facebook i Instagram: svitlana.vovkotrub