FHS (Flexible Human Services)
3 195 6 1

Opinie o FHS (Flexible Human Services)

Realista

W kwestii wynagrodzen od 1 lipca 2018r minimalne stawki Brutto ( nie na reke ) w Holandi to: Wiek 18lat 757,25 euro na miesiac lub 34,95euro dniowki . WIek 19lat 876,80euro n/m-c ub 40,40euro dniowki Wiek 20lat 1115,95euro n/m-c lub 51,50euro dniowki Wiek 21lat 1355,05euro n/m-c Wiek 22lata i wyzszy to 1594,20euro n/m-c lub 73,50euro dniowki Oczywiscie od tego macie odejmowany podatek, jak i zamieszkanie, czasem i dojazd. Firmy posredniczace czesto wykorzystuja fakt najnizszej krajowej i poprostu tylko tyle placa, biorac dla siebie po nawet kilkanascie euro za godz. wiecej za posrednictwo. To normalne choc stawka najnizszej kroajowej jest w tym wypadku śmieszna, bo prace nie sa lekkie, ale przyjezdza sie zaronic nie lezec. Wiekówka to poprostu skandal ! Mlodzi pracuja tak samo jak starsi, a otrzymuja za to grosze. Niestety tak jak opisalismy wyzej wykorzystuja stawki minimalne w Holandii. Produjty w sklepach ( jezeli ktos przelicza ) sa poprostu drogie. Patrzac przez pryzmat mnimimalnej placy w Holandi, a cen w sklepach to trzeba nsprawde sie gimnastykowsc zeby cos odlozyc. Np stawka 10euro n/h na reke bedzie juz dobra stawka. Ale gdzie tyle płaca ?? Uwazac tez trzeba na oplary dodatkowe, ktore ppobiera posrednik, np za mieszkanie bo ktos sie moze zdziwic przy wyplacie.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Realista 14.10.2018 07:36

Szanowny Realisto, dziekuje za przytoczenie minimalnych stawek w Holandii ktore mozna spotkac w wielu biurach. W FHS stawki wiekowe sa duzo wyzsze, posiadamy rowniez oferty bez stawek wiekowych oraz oferty ze stawka powyzej €10. Stawki sa zawsze uzaleznione od ukladu zbiorowego u klienta. Placimy takze 8% wakacyjnego co tydzien a nie jak inne biura raz na rok. Mieszkanie mamy jedne z tanszych - €81 na tydzien. Zainteresowanych prosimy o kontakt z dzialem rekrutacji +31 850 210 505

Mała34

Witam . Czy ktoś może pracuje przy cebulkach kwiatowych ? wspólnie z chłopakiem mamy wyjechać za tydzień. Ile godzin dziennie robicie i jakie zarobki tygodniowo netto wychodzą ? Z góry dzięki :)

Karol

Witam serdecznie. Polecam fhs jak najbardziej praca jest pieniądze na czas. Mieszkania także fajne... Z wyjątkiem opiekunów mieszkań, hoteli..poniewaz oni powinni pomoc itd.. Jak się dzwoni albo nie mają czasu albo z morda skaczą do ludzi. Panie w biurze nie kompetentne, nie miłe! Jedyna osoba z którą można porozmawiać i wszystko wyjaśnić jest P. Elina która serdecznie pozdrawiam..

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Karol 08.10.2018 19:35

Dziekujemy za zaufanie i polecanie. Pozdrowienia dla pani Eliny przekazalismy.

Były pracownik

Pozdrawiam Panią Eline z biura...do dziś pamiętam jak dużo mi pomogła gdy miałem jakies pytania i problemy...zawsze mogłem na nią liczyc w biurze...zaangażowana w problemy pracowników nie to co reszta brygady biurowej...gdyby było wiecej tak uczynnych ludzi pracowało by sie lepiej...

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Były pracownik 10.10.2018 12:24

Dziekujemy za mile slowa dla pani Eliny. Zostaly przekazane.

Dominik

Nie polecam tego biura, pośrednik w Polsce mówił o 4 lub 6 osobowym mieszkaniu i lekkiej robocie, na miejscu okazało się że jest to hotel robotniczy z łazienkami na korytarzu, za 3 osobowy pokój zdzierają po 100 euro od osoby, nie wspominając o robocie która była jak się na miejscu okazało najcięższa z ofert...

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Dominik 08.10.2018 10:50

Dzien dobry. W FHS mieszkanie kosztuje €81 za tydzien a nie 100. Pod zla firma wpisal pan opinie. W razie pytan prosze o kontakt pod numerem +31850 210505.

Marysia

Razem z chłopakiem wyjechaliśmy na 2 miesiące sezonowo do pracy, trzeba się przygotować, że oferta pracy z której jedziecie może okazać się inna, czy też może nastąpić sytuacja, że w połowie praca się zmieni ponieważ w Holandii jest bardzo dużo firm sezonowych i kiedy sezon się kończy to normalne, że was rzuca na inną firmę, jeżeli ktoś żadnej pracy się nie boli to nie ma żadnego problemu. My pierwszy raz wyjechaliśmy za granicę jeszcze na wiekowce, nasza stawka to około 9 euro, po odjęciu mieszkania i ubezpieczenia zostaje jeszcze bardzo dużo pieniędzy, w zależności ile pracujecie godzin, jeżeli macie te przynajmniej 8 dziennie, wrócicie z kupa kasy, my nie żałowaliśmy sobie niczego, a zawieźliśmy około 2000 tys euro do Polski. Także da się zarobić, co do mieszkania trafiliśmy naprawdę dobrze 2 łazienki , salon, w pełni wyposażona kuchnia i mały ogródek z grillem i stolikiem oraz krzesełkami. Współlokatorzy byli spoko, zero problemów ze sprzątaniem, ale nie oszukujmy się to zależy na jakich się trafi ludzi. Rowery w stanie średnim ale niestety to wszystko zależy też od ludzi czy je wcześniej szanowali. Teraz najważniejsza rzecz czyli pieniądze, zawsze salarisy i wypłaty na czas, jeżeli coś wam się nie zgadza na salarisie dzwonicie i rozmawiacie, tam pracują ludzie nie roboty, też mogą się pomylic. Mieszkaliśmy 1,5km od morza wiec fajna lokacja. Jeżeli zastanawiasz się nad wyjazdem i jest to Twój pierwszy raz za granica, znajdujesz się w podobnej sytuacji jak my byliśmy, wyjeżdżaj, naprawdę warto. Ludzie którzy jeżdżą za granicę szmat czasu, mogą Ci powiedzieć, że za mało pieniedzy, czy coś im nie odpowiada, z mojego punktu widzenia, dla osoby która chciała sobie zarobić pieniądze w wakacje, większe niż w Polsce, udało się i miałam fajne wakacje. Nie wiem jak firma działa poza sezonem letnim więc się na ten temat nie wypowiem. Za rok na pewno wrócę.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Marysia 03.10.2018 10:44

Dziekujemy za zaufanie I wspolprace.

Julia

Witam. Ja pracuje przez FHS wraz z chłopakiem od pół roku, nie narzekamy, od początku stała praca taka jak była ustalana jeszcze w Polsce, zarobki tez dobre. Chłopak ze stawka 9,69 bodajże ma tygodniówki już na rękę 350-480 euro, ja niestety mniejsze poniewaz mam mniej godzin i wiekówka wiec normalne, od tego tygodnia już mam normalna stawkę ponad 10 euro wiec tez to będzie lepiej wyglądało. Na lokum tez nie narzekamy , mieszkamy na domku gdzie jest 8 osób i każdy się dogaduje i dba o porządek :) Co do Osób pracujących w biurze nie mamy zdania ponieważ wgl się z nimi nie kontaktujemy bo nie ma takiej potrzeby. Co do SMS-ów z planem to akurat fakt ze przychodzą od godz 20-22 co może być uciążliwe dla osób które są przenoszone z firmy do firmy i misza wstać dajmy na to o godzinie 4 bo firma dalej i wyjazd o 5, na aplikacji tez nie zawsze jest z wyprzedzeniem plan dla takich osób z tego co słyszałam. Osobiście polecam. A firma jak każda inna ma plusy i minusy , wszystkim naraz nie da się dogodzić:)

Nzn
@Julia 08.08.2018 18:04

Czy od 9,69 odejmują ubezpieczenie oraz opłaty za lokum?

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Nzn 14.08.2018 11:47

Dzien dobry, Ubezpieczenie i koszta zakwaterowania odliczane sa od wyplaty. 9.69 jest stawka brutto przed odliczeniem tych kosztow. Do stawki 9.69 dochodzi dodatek wakacyjny i urlopowy. Dodatek wakacyjny jest wyplacany tygodniowo.

Toj
@Julia 08.08.2018 18:04

480e tygodniowki przy takiej stawce to jak robisz swieta, soboty i codziennie trzepiesz 10-12 godzin

Katrina

Nie polaceam FHS! Firma obiecuję kokosy a nawet nie idzie zarobić 200euro ja do pracy przyjechałam a nie na wczasy! Przez 3tygodnoe tylko 8dni w pracy, tylko rezerwy! Do sklepu około 8km a nawet roweru nie dostałam nie gadam już nawet ze nr sofi mi nie nadali Ta firma to jedne wielka porażka!

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Katrina 26.09.2018 12:13

Przykro nam ze sie pani u nas nie spodobalo i ze nie zaczekala pani na sofi numer. Ilosci dni wolnych i pracujacych omowilysmy juz telefonicznie poniewaz nie podala pani wyzej poprawnych informacji.

Nati

Do Flexible Human Services) ja bym wzia jedna z Pan z biura na taka przejażdżkę 10km w deszcz i tak przez tydzień to bys sie sama zwolnila nie polecam

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Nati 23.09.2018 20:01

Kazdy kandydat FHS jest informowany przed podjeciem pracy o dojazdach rowerowych do 10 km. Duza czesc pracownikow biurowych jak i 50% Holendrow w Holandii dojezdzaja rowerem do pracy.

Nati
@FHS (Flexible Human Services) 24.09.2018 09:33

Jakoś jak pracowałem to tylko polacy na rowerach byli i nikt mnie nie informował o tym

Riko
@FHS (Flexible Human Services) 24.09.2018 09:33

W Holandii wszyscy jezdza rowerami od dziecka i nie jecza ze pada deszczyk. Ludzie nie jestescie z cukru! troszke wody wam nic nie zrobi. Nie chcesz jezdzic rowerem to nie przyjezdzaj do Holandii albo szukaj biura gdzie ludzie sa worzeni samochodami ( o ile takie jeszcze sa ).

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Nati 24.09.2018 10:49

Osoby zatrudniane bezposrednio przez FHS lub przez posrednikow wypelniaja formularze zgloszeniowe gdzie zawarta jest informacja o dojezdzaniu na rowerze do 10 km. Jesli bylo inaczej to prosze o kontakt z dzialem rekrutacji pod numerem +31 850210505 lub wyslanie email na praca@fhs.jobs abysmy mogli to dokladnie sprawdzic.

Patt

Pracowałam 3 miesiące przez FHS. Byłam w kilku różnych miejscach pracy, niektóre lepsze, inne gorsze (pole, szklarnia), ale ogólnie nie mogę narzekać, bo godzinowo zawsze wychodziłam dobrze i przez cały pobyt nigdy nie byłam na rezerwie. Jednak miałam znajomych, którzy do pracy szli raz na jakiś czas, a ich tygodniówki potrafiły wynosić kilkanaście euro (po odjęciu kosztów zakwaterowania, ubezpieczenia itd.). Są lepsze agencje, ale z tego co wiem od znajomych, którzy tam pracują większość z nich ma problem z godzinami. Dużym minusem FHS jest dla mnie wysyłanie smsów z pracą na kolejny dzień..

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Patt 03.07.2018 10:27

Kazdy problem czy niejasnosc nalezy zgłaszac do naszego biura +31 252 344533. Od dluzszego czasu dziala nasza aplikacja gdzie mozna duzo wczesniej sprawdzic swoj plan i nie trzeba czekac na sms-y.

Kaśka
@FHS (Flexible Human Services) 05.07.2018 09:04

Plan pracy na aplikacji sprawdza się w waszym przypadku tylko w sytuacjach gdy ktoś ma stałą firmę. Przykład : sprawdzam plan pracy na aplikacji o godzinie 17 Jadico, a wieczorem SMS przyszedl na Menken. W wielu przypadkach taka sytuacja miała miejsce.

Adan

Również nie polecam tego biura kontakt z nimi utrudniony jest(usunięte przez administratora)

Nati

Jakis ja nie bylam o tym informowana

Karolina

Mam bardzo mieszane uczucia z tą agencją praca na SMS, czasem po godzinie 22 dostawało sie wiadomość gdzie następnego dnia idzie się do pracy. Do pracy jezdzi sie rowerem do (chyba) 13 km, rowery na oko wyglądające do wyrzucenia, (oczywiscie naprawa na swój koszt) "panie" z biura to jednak najgorsza sprawa, z wielką łaską, często krzykiem odpowiadały na pytania, niektóre zakłady pracy oddalone były o ponad 100 km od lokacji dzięki czemu wyjazd był ok. 4 rano, powrót czasem nawet o 19 można (chyba) dwa razy zrezygnować z pracy "bez odpowiedzialności" wielkim plusem są lokacje, chyba największym, w pracy ludzie są zazwyczaj pomocni i nie utrudniają innym życia, oczywiście, zależy gdzie się trafi bo firm jest naprawde dużo, co do wypłat zawsze na czas

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Karolina 04.09.2018 19:11

Dzien dobry, Plan pracy jest dostepny rowniez przez aplikacje i nie trzeba czekac do pozniejszejszej godziny, zazwyczaj do 20. Rowerem nasi pracownicy dojezdzaja do 10 km. Jest to zawarte w informatorze. Milo nam ze podobaly sie pani nasze lokacje.

...
@Karolina 04.09.2018 19:11

Hej, gdzie jesteś zakwaterowana? Jestem ciekawa miejsc gdzie teraz kwateruja, nie wiesz może czy nadal na toppark lub solei?

anonymous
@Karolina 04.09.2018 19:11

FHS jest jedna z najbardziej szanujacych sie i wiarygodnych PRACODAWCOW,a ze ????!!!czego wy szanowni panstwo OCZEKUJECIE ?Proponuje powrot do Polski i tam stawiac warunki i zadania pracodawcom ,tam bedzie wam NAPEWNO lepiej a IDIOTOM jeszcze lepiej.Macie ogromne szczescie ze biuro organizuje dojazd do pracy !!!!tu jestem zla !!!!Czy w POLSCE tez pracodawca zapewni ?nocleg ?DA {udostepni }dojazd {rower }a moze kazdej z osobna AUTO ?hahahahahaaaa Madry czlowiek wie czego chce ,,,,,,,,a idiota zawsze bedzie idiota.Pozdrawiam i zycze powodzenia .

Maciek

Cala Holandia jest nienormalna, zarobki juz nie takie atrakcyjne, rodacy jak sie trafia to potrafia napsuc nerwow. Pracowalem w FHS prawie 3 lata, jak jedziesz do pracy a nie na balety to jest lepiej niz w innych agencjach w ktorych pracowalem w NL. Pozdrawiam RedHarvest, z wyrazami szacunku Maciek. K

Paula

Pracowałam w FHS kilka miesięcy w okresie zimowym, polecam tą agencje, warunki zakwaterowania na Toppark moim zdaniem czad, co do lokatorów wszystko jest kwestią dogadania się z nimi, praca była wypłaty na czas :) co do ludzi pracujących w biurze osobiście nie miałam sytuacji niemiłych, ale pomyślcie sami czy nie puściły by Wam nerwy kiedy w ciągu dnia kilkadziesiąt osób dzwoni i każdy ma jakieś pretensje że nie ta praca, a to paluszek boli i dzisiaj chce wolne i inne.... Każdy jest człowiekiem Jeśli przyjechales pracować a nie ma przygodę to FHS jest dla Ciebie najlepszym miejscem. W tym roku chciałam spróbować czegoś innego i byłam przez inne agencje w różnych miejscach i uwierzcie mi FHS a 4 pozostałe agencje w których byłam to niebo a ziemia. Wysłałam zgłoszenie i czekam na informacje, nie szukam już nic innego bo się wiele razy przejechałam na tych agencjach, tylko FHS byli uczciwi i mam nadzieję że tam wrócę :) POZDRAWIAM

Bardzo zawiedziona

Firma FHS to jedno wielkie oszustwo! Nie dość że na wstępie problemy były z mieszkaniem to już w pierwszy dzień dostałam rezerwę. Kiedy nie dawałam rady w pracy przyszłam do biura żeby poprosić o jakąś lżejszą, oczywiście z łaską po jakiś czasie dopiero do mnie któraś z nich podeszła. Kiedy otrzymałam drugą pracę byłam w niej tylko 3 dni (wtedy dowiedziałam się właśnie ze oni tak przenoszą ludzi jak tylko im się podoba) , później było już coraz gorzej, każdego dnia byłam gdzieś indziej, aż w końcu trafiłam do pracy w polu gdzie dzień wczesniej Pani z biura z pewnością mówiła że jest to praca na magazynie przy cebulkach. Kiedy zadzwoniłam na ich numer i spytałam się co to ma znaczyć usłyszałam tylko że ją denerwuje i się rozłączyła. Nie będę się już więcej wypowiadać bo szkoda słów na taką zakłamaną i nieprofesjonalną agencję. Nie polecam z całego serca.

Bardzo zawiedziona

Gdzie jest moja opinia na temat tej agencji ??????

kasienka259

witam czy jedzie ktos pod koniec sierpnia na cebulki lub ryby z tego biura??jakies opinie?warto jechac?

Kaska
@kasienka259 20.08.2018 21:49

Ja sie wybieram na ryby po raz pierwszy z tej firmy jak czytam opinie to ma bardzo dobra opinie.

Daria
@kasienka259 20.08.2018 21:49

Nie polecam tej agencji , (usunięte przez administratora)firmy z rybami są dwie lub 3 jeżeli trafisz na m to masz szczęście a jak na do to już po tobie zapierdziel(usunięte przez administratora) Także nie polecam

Klaudia

Czy jedzie ktos moze teraz na cebulki tulipanów 3 sierpnia?

Kasienka259
@Klaudia 02.08.2018 11:54

Hej pracujesz już na cebulkach? Ja mam jechać teraz w weekend jeśli tak daj znać na maila kasienka259@wp.pl. Pozdrawiam

beta

Cześć. Mieszkał lub mieszka ktoś przez tę agencję w Duiven? Praca przy kwiatach w szklarni. Mam jechać 20 sierpnia i czegoś chciałbym się dowiedzieć.

Leszek

A to coś się pozmieniało z zarobkami w Holandii? Jakie (usunięte przez administratora) euro na rekę, lub (usunięte przez administratora)euro miesięcznie. Kto te bajki pisze ? A koszty mieszkania (usunięte przez administratora) euro. Przy 40 godzinach niech wyjdzie (usunięte przez administratora)euro minus mieszkanie, ubezpieczenie. Zostaje (usunięte przez administratora)euro. PO wyżej 40 godz w tygodniu w Holandii nie opłaca się pracować, podatek zje nadgodziny. Prawda jest taka ze siedzibie tam za 4000 zl minus 1000 zl jedzenie, czyli 3000 zl . Bylem , widziałem i moral taki ze za 3000 zl nie opłaca się siedzieć za granicą

Kasia

Firma jest wypłacalna kasa na czas dostajesz smsy maila i na aplikacji masz plan pracy to jest spoko. Jedno tylko mnie wkurza że jak pracujesz cały rok w jednym miejscu to po urlopie nie wracasz na to samo mieszkanie ,dużo pracowników całorocznych narzeka na to ale mamy nadzieję że to się zmieni i że będzie można zrobić opłatę normalna 100 % i zostać w tym samym pokoju.

Kriss

Witam ludziska jestem Krzychu, pracuje w fhs od kwietnia, widzialem duzo slyszalem jeszcze wieciej, ale jak sie nie przyjechalo na wakacje tylko pracowac to da sie zarobic te 1600e za okolo 54h tyg i czasami w tyg na rozne firmy rzucaja bo w koncu flexible ???? wystarczy normalnie z nimi rozmawiac a robia co moga, teraz mamy najnizsza 9,59 a czuje sie jak na wakacjach, mam fimowe autko ale tylko do pracy i z pracy oraz ludzi po drodze zabieram, jest spoko tylko trzeba wpasc w rutyne i oszczedzac bo ojro leci z konta xD

Waleria
@Kriss 08.07.2018 01:15

To co piszesz to jedna wielka bzdura!Tam większość ludzi jedzie po to żeby pracować i zarobić. Jeździsz samochodem, to super. Ludzie w zimie pod wiatr ( w Holandii potrafi wiać) w śniegu w deszczu niekiedy nic nie widząc bo tak wiało i sypało sniegiem,na rozwlającym i przerdzewialym rowerze jeździli do roboty po kilkanaście kilometrów w jedną stronę! Tam się tym nikt nie przejmuje!Trochę szacunku do osób, które ciężko pracują i na prawdę wiele poświęcają! Co do ludzi z firmy ,to czy jesteś człowiekiem pracowity czy nie to nie ma znaczenia oni są wyzbyci totalnie EMPATII,maja za nic problemy pracowników!

Waleria
@Kriss 08.07.2018 01:15

To jak "firma" potraktowana swoich pracowników po pożarze hotelu w Alkmar!Zostawili ludzi z niczym totalnie się nimi nie przejmując i oklamujac!

Sara1983
@Waleria 08.07.2018 10:32

Z tego,co słyszałam to kupili wszystkim nowe ubrania,ale naszym oczywiscie 2 komplety od stóp do głow to za mało. Od razu byscie chcieli zarobic na wszystkim!

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Waleria 08.07.2018 10:32

Dlaczego to pomowienie ? Wszyscy pracownicy zostali wowczas otoczeni opieka i zakupiono im niezbedne rzeczy.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Waleria 08.07.2018 10:26

Waleria, Każdy problem czy niejasność prosimy zgłaszać do naszego biura +31 252 344533. W Holandii od dziecka kazdy jezdzi na rowerze i to bez wzgledu na pogode. Zimy nie mozna porownywac z Polska bo panuje tu inny, lagodniejszy klimat. Dodatkowo kazdy kandydat jest informowany o dojazdach rowerem do 10 km. Jesli ma Pani jakies tematy na ktore chcialaby pani porozmawiac to zapraszam na spotkanie do naszego biura.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Kriss 08.07.2018 01:15

Dziekujemy za zaufanie I wspolprace.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Sara1983 10.07.2018 18:40

Zgadza sie. Kazdemu zakupilismy niezbedne rzeczy i otoczylismy ich opieka.

ejdżej
@FHS (Flexible Human Services) 11.07.2018 11:39

Co da zgłoszenie jakichś problemów telefonicznie jak pracownicy biura a w szczególności Pani M. ma wszystkich mówiąc delikatnie gdzieś? Działania podejmowane są jedynie gdy pisze się bezpośrednio do żony właściciela bądź jego samego.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@ejdżej 22.07.2018 17:57

Każdy problem czy niejasność prosimy zgłaszać do naszego biura, najlepiej przez aplikacje.

Gregor
@Kriss 08.07.2018 01:15

54 godziny płatne za które wychodzi około 360 euro plus przerwy które są nie platne czyli pracujesz 60 godzin tygodniowo

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Gregor 27.07.2018 06:58

Witam, w wiekszosci firm w Holandii przerwy sa nieplatne. Jest to uzaleznione od ukladu zbiorowego firmy.

El Polakko

Jak czytam te wszystkie negatywne opinie to jest mi was zal ja od kilku lat jezdze do FHS i jest ok. SMS z planem na czas, wyplata na czas, jak ktos ledwo co puzcil reke mamusi i mysli ze przyjechal na wakacje, nie chodzac do pracy mysli ze bedzie dobrze traktowany to sie grubo myli. Kazde biuro ma na internecie negatywne opinie tylko i wylacznie od osob z ktorymi pracodawcy mieli problem a sami pracownicy zostali za cos zwolnieni, bo osoby pozytywnie sie wypowiadajace na temat jakiegos biura nie mysla zeby wchodzic na takie portale tylko zadowoleni pracuja i chodza do pracy. SZCZERZE ODRADZAM TA AGENCJE cpunom, imprezowiczom, alkocholikom i szlachcicom oraz szlachciankom gdzie na FB maja SZLACHTA NIE PRACUJE, ktorzy zamiast chodzic do pracy wola cos odwalac myslac ze im to ujdzie na sucho. Szkoda waszego czasu a i tak sie wasze NEGATYWNE opinie predzej czy puzniej tu znajda. Czytajac wasze komentarze moge smialo poradzic pisanie ksiarzeczek dla dzieci. 95% tego ci piszecie to jedna wielka sciema i bajka

anonymous
@El Polakko 18.07.2018 08:38

Czytajac twoj komentarz moge smialo poradzic kupienie ortograficznego slownika :D

Gregor
@El Polakko 18.07.2018 08:38

Ściema i jedna wielka bajka jest to co piszesz. Jedyny plus tej agencji jest to że płacą regularnie

reww

Witam ! Czy macie informacje nt. wypadku do jakiego''niby'' doszło z udziałem busa lub auta przewozącego pracowników z FHS-U ? ktos cos wie lub ma jakis link?

ejdżej
@reww 22.07.2018 12:27

Niby doszło? 3 osoby nie żyją. Wystarczy się zainteresować i wejść na google.

deree
@reww 22.07.2018 12:27

Tak to było auto z FHS-U 3 mlode osoby zmarły a 2 w ciezkim stanie/

Nicola

Czemu FHS nie reaguje na problemy lokatorow? Ludzie pisza i dzwonia do biura, ze mieszkaja z ćpunami i pijakami na pokoju, ktorzy nie pozwalaja odpoczac i sie wyspac. To jest chore.

ejdżej
@Nicola 06.07.2018 21:30

Odpowiadają jednak jedynie na przychylne im komentarze :)

Destruktor

Ludzie którzy do 2 w nocy imprezuja, w ten sam poranek wiozą ludzi do pracy. To jest masakra. Totalna nieodpowuedzualnosc i olewactwo ze strony firmy.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Destruktor 10.07.2018 23:53

czy sytuacja o której Pan pisze dotyczy osob ktore pan zna lub wie gdzie mieszkaja? Jeżeli tak - to czy zgłaszał to Pan do nas? Takie postepowanie jest niedopuszczalne ale bez Pana pomocy (dokladnych informacji) nic nie zmienimy. Prosimy o kontakt celem wyjaśnienia sytuacji. Mozna zglosic to przez nasza aplikacje. Z gory dziekuje za wspolprace!

Nicola
@Destruktor 10.07.2018 23:53

Żeby tylko do 2 w nocy. Niektórzy imprezują 7 dni w tygodniu i w poniedziałki na ciężkim kacu albo po przećpaniu idą do pracy, ale nikt się tym nie interesuje. Strach mieszkać z taką patologią.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Nicola 15.07.2018 20:32

Każdy problem prosimy zgłaszać do naszego biura, najlepiej przez aplikacje aby trafilo to do odpowiedniego dzialu. Dziekuje.

Julka
@FHS (Flexible Human Services) 16.07.2018 08:58

Od pewnego czasu przez aplikacje nie da sie wyslac zadnej wiadomosci nawet odpowiedzi na maila nie dostalam

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Julka 16.07.2018 20:53

Napisanie wiadomosci na gowork nie zalatwi problemu. Prosze o kontakt z biurem w tej sprawie i podanie danych osobowych. Problem przekazemy do dzialu IT. Wiadomosci dostajemy na biezaco. Dziekuje

OnAbAmBiNo
@FHS (Flexible Human Services) 11.07.2018 10:41

Limmen, Herhugo, Nordwijkerhout

Angelika
@FHS (Flexible Human Services) 16.07.2018 08:58

Było zgłaszane, mailowo i telefonicznie, a nawet byla wiadomosc do zarzadcy hotelu w Ermelo poznym wieczorem. Nikt nie zareagowal. Spaliliby hotel w srodku nocy, a wy byscie nawet nie wiedzieli.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Angelika 18.07.2018 22:01

Wciaz nie ma meldunku. Każdy problem czy niejasność prosimy zgłaszać do naszego biura, najlepiej przez aplikacje.

Adamo

Jestem juz 4 tygodnie i jest ok. Znajomy namowil mnie na wyjazd do fhs bo ma fajne wyplaty. Dobrze ze mu uwierzylem a nie tym co sie tu wypluwaja. Nie zaluje! Jestem na wiekowce i wszedzie indziej mialem tyle co nic a harowac trzeba bylo. Od nastepnego tygodnia sciagam dziewczyne!

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Adamo 16.07.2018 09:44

Dziekujemy za zaufanie i polecanie

tralala

A czy ktoś z Was pracował na pieczarkach? Jakieś opinie? Szykuje mi się wyjazd ale jak czytam te opinie to grubo się zastanawiam. Miejscowość pracy to Swolgen.

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@tralala 17.07.2018 22:22

Prosze o kontakt z naszym dzialem rekrutacji +31 850 210 505. Nasza firma nie ma klientow z pieczarkami wiec jestesmy ciekawi kto zamieszcza takie oferty pod naszym logo.

Nicola

Tylko w FHS zbiera sie zamowienia na chlodni za 9.59 brutto, gdzie Holender potrafi latac za toba z kartka i sprawdzac czy wyrobiles norme. Pracuje sie 6 dni w tygodniu za 250 euro. Mieszka sie na hotelu z alkoholikami i cpunami na pokoju, ktorzy po tabletce extasy rzygaja cala noc, spia brudni w ubraniu na lozku i nie pozwalaja spac tobie. Chcesz byc wykonczony psychicznie i olewany przez agencje? Zapraszam do FHS

FHS (Flexible Human Services)
pracodawca
@Nicola 06.07.2018 21:35

Stawki sa zalezne od klientow i panujacego tam ukladu zbiorowego plac (tzw CAO). Bardzo nam przykro, ze trafila Pani na takich wspollokatorow. Prosze o zgloszenie tego przez aplikacje lub telenicznie (+31 252 344533.) z wieksza iloscia szczegolow, abysmy mogli cos zrobic w tej sprawie. Z gory dziekujemy za wspolprace.

Zostaw opinię o FHS (Flexible Human Services) - Noordwijkerhout

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHS (Flexible Human Services)