Thomag Industrieservice GmbH

Poszukujemy na stanowisko:

SPAWACZ

• wymagane certyfikaty oraz komunikatywna znajomość j. niemieckiego

SLUSARZ / MECHANIK MASZYN BUDOWLANYCH

• Konserwacja i naprawa wszelkiego rodzaju maszyn budowlanych np.: koparki, ładowarki kołowe i frezarki do asfaltu

• Naprawy układów hydraulicznych, silników i skrzyń biegów

• Wyksztalcenie jako mechanik (LKW, maszyny rolnicze czy przemysłowe)

• Umiejętność czytania rysunków technicznych

Wyslij nam swoje CV na adres: mitarbeiter@thomag.de

lub zadzwon do nas:

Bartek: +49 151 2799 3543

Zając Baks

Pracodawca płaci na czas bardzo miłe Panie które pomagają wszystko ogarnąć szczególnie pani Ania praca zależy od werku jaką jak ktoś chce pracować to polecam

Mario
@Zając Baks

Witam jaka jest sytuacja w firmie na dzień dzisiejszy? Pytam jako poszukujący zbrojarz

Adrian B

Chciałbym serdecznie polecić agencję pracy, z którą współpracuje w Niemczech. Przede wszystkim wyróżnia ich profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego pracownika. Od samego początku miałem pełne wsparcie w kwestiach formalnych – agencja zadbała o wszystkie dokumenty, a także pomogła mi znaleźć zakwaterowanie blisko miejsca pracy. Komunikacja była zawsze szybka i rzeczowa, a koordynatorzy byli dostępni w razie jakichkolwiek pytań czy problemów. Dzięki agencji znalazłem stabilną pracę w przyjaznym środowisku, co pozwoliło mi szybko zaaklimatyzować się i czuć pewnie na nowym stanowisku. Szczerze polecam tę agencję każdemu, kto szuka pracy w Niemczech!

@Adrian B

Dziękujemy serdecznie :):D

Rafał

Pracuje od 3 lat i jestem bardzo zadowolony. Miłe i pomocne koordynatorki. Wypłata na czas. Wszystko co było omówione i przedstawione przy podpisywaniu umowy - zgadza się. Trzeba tylko czytać i słuchać ze zrozumieniem :) Szef może i czasem nerwowy, ale jak widzę jakie numery odstawiają niektórzy koledzy to trudno się dziwić.

EZ

Bardzo dobrze się pracuje w tej firmie. Super kontakt z pracodawcą. Wynagrodzenie na czas.Polecam

Zając Baks

dziękujemy serdecznie :)

Mario Nowy wpis

Piotr Nowy wpis

Polecam współprace z agencją pośrednictwa pracy Thomag. Wynagrodzenie na czas, gwarantują zakwaterowanie i wszystkie sprawy organizacyjne załatwiane są przez firmę. Dobra współpraca koordynatorek. Praca jest zależna od kierownika werku. Jeżeli ktoś chce pracować i zastanawia się nad wyjazdem za granicę - to warto sprawdzić.

Robert Nowy wpis

Pracując w agencji pracy w Niemczech, która specjalizuje się w prefabrykacji betonowej, mam bardzo pozytywne doświadczenia. Agencja zapewnia stabilne zatrudnienie w dynamicznej i wymagającej branży, co daje mi możliwość stałego rozwoju zawodowego. Procesy rekrutacyjne i organizacyjne są dobrze zorganizowane, a projekty, w których biorę udział, są interesujące i różnorodne. Agencja dba o odpowiednie warunki pracy, oferując wsparcie w kwestiach formalnych oraz, co ważne, zapewniając godziwe wynagrodzenie.

karol

Czy gwarantują Państwo zawsze zakwaterowanie?

Pracodawca Nowy wpis
@karol

Tak, zawsze szukamy noclegu dla naszych pracownikow (pokoje jednoosobowe, w odleglosci do 15km od miejsca pracy)

Czy kandydat na stanowisko Prefabrykaty betonowe-Niemcy w firmie Thomag Industrieservice GmbH ma szansę poznać potencjalną ścieżkę rozwoju zawodowego już na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak przebiega rekrutacja? Podziel się swoimi doświadczeniami.
Adrian B

@Adrian B

Dziękujemy serdecznie :):D

Poszukujemy na stanowisko:

SPAWACZ

• wymagane certyfikaty oraz komunikatywna znajomość j. niemieckiego

SLUSARZ / MECHANIK MASZYN BUDOWLANYCH

• Naprawy układów hydraulicznych, silników i skrzyń biegów

• Wyksztalcenie jako mechanik (LKW, maszyny rolnicze czy przemysłowe)

• Umiejętność czytania rysunków technicznych

Wyslij nam swoje CV na adres: mitarbeiter@thomag.de

lub zadzwon do nas:

Bartek: +49 151 2799 3543

Aktualna oferta pracy dla BETONIARZA / CIESLI SZALUNKOWEGO

• praca na prefabrykacji betonu na terenie całych Niemiec

• niemiecka umowa o prace

• wynagrodzenie 15-17 € na godzine (brutto)

• diety w wysokosci 40-48€ netto za kazdy dzien roboczy

• pomoc przy formalnosciach i opieka polskojezycznego koordynatora

• pomoc w znalezieniu noclegu

• zwrot za odzież roboczą do 80 € rocznie

• prowizja za polecenie nowego pracownika 300-400€

• premie świąteczne , swiadczenia urlopowe, premie uznaniowe

• możliwość wypłacenia cotygodniowych zaliczek do 200

Wyslij nam swoje CV na adres: mitarbeiter@thomag.de lub zadzwon do nas:

Bartek: +49 151 2799 3543
Kasia 79

Mąż pracuje w firmie. Jesteśmy bardzo zadowoloni. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam!

Sławek

Pensja zawsze na czas pieniądz się zgadza.

Braliście udział w procesie rekrutacji na stanowisko Operator maszyn budowlanych w Thomag Industrieservice GmbH? Napiszcie, co sądzicie o rozmowie kwalifikacyjnej/ jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna. Wasza opinia może okazać się pomocna dla innych użytkowników.

Czy w firmie Thomag Industrieservice GmbH pracownicy na wszystkich stanowiskach otrzymują umowę o pracę?

@Administrator

Tak, oferujemy niemiecka umowe o prace.

Karol

Wszystko ja w ofercie, można im zaufać.

Jacek Zieliński

Bardzo dobry pracodawca, dobry kontakt. Nie ma z niczym problemów. Zawsze można się w każdej kwestii dogadać. Dobre wynagrodzenie i zawsze na czas. Załatwia zakwaterowanie. Szczerze polecam.

EZ

Zostaw merytoryczną opinię o Thomag Industrieservice GmbH - Dessau

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Thomag Industrieservice GmbH?

Zobacz opinie na temat firmy Thomag Industrieservice GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Thomag Industrieservice GmbH?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 11 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii