Alex02.06.2025 17:23
Stanowczo odradzam ten salon.
W życiu nie spotkałam się jeszcze z tak nieprofesjonalnym salonem oraz podejściem do klienta.
W salonie byłam pierwszy raz, od razu przyjęto mnie z pogardą patrząc na mnie od góry do dołu. 0 odpowiedzi na ,,dzień dobry” tylko spojrzenie reszty pracujących tam osób.
Po wizycie wręcz byłam napastowana przez pracująca tam recepcjonistę oraz salon o wystawienie opinii. Po wizycie od razu sms na Booksy, pocztę i SMS. Po tygodniu, telefon w pracy - recepcjonista czy wystawię opinie bo widzą że jeszcze tego nie zrobiłam. Dzwoniła dwa razy bo nie mogła się dodzwonić. Po miesiącu chciałam zapisać się na drugą wizytę, w niedzielę wypisywanie od recepcjonistki do mnie czy będę. Późnym popołudniem odwołałam wizytę ze względu na zmianę godzin pracy. I od razu zostałam zablokowana. Po tej sytuacji widać, że salon stawia na pieniądze a nie na podejściu do klienta. Tak właśnie podchodzą do nowych osób.. jeśli ktoś chce się zapisać odpisujecie w tej samej minucie bo jak nie to zostaniecie również zablokowani :)