4.6/5

TłoTło

3. Opinie o pracodawcach Limassol
  5. Opinie o Talent Odyssey

Opinie o Talent Odyssey Limassol

Nie przegap nowości o Talent Odyssey!

16.03.2026 21:13

Jak Talent Odyssey otwiera drzwi: pierwsza praca Agustína w luksusowym hotelu za granicą
    Jak właściwe nastawienie może otworzyć drzwi do międzynarodowej kariery w hotelarstwie
    W Talent Odyssey wierzymy, że prawdziwa gościnność opiera się nie tylko na umiejętnościach i doświadczeniu, ale także na nastawieniu, wartościach i chęci rozwoju.
    Agustín, młody kandydat o korzeniach argentyńsko-włoskich, jest doskonałym przykładem tego, jak odpowiednie podejście może stać się początkiem niezwykłej przygody w nowym kraju, nowej kulturze i w środowisku pięciogwiazdkowego hotelu.
    Agustín zgłosił się do nas z ogromną motywacją do rozwoju, choć nie posiadał jeszcze międzynarodowego doświadczenia zawodowego. Dzięki Talent Odyssey zdobył swoją pierwszą pracę za granicą — na wyspie Korfu w Grecji — u jednego z naszych zaufanych partnerów. Okazało się to sukcesem dla wszystkich: dla Agustína, dla hotelu oraz dla nas jako zespołu rekrutacyjnego i wsparcia.
    Od samego początku było widać, że Agustín posiada cechy szczególnie cenione w luksusowej branży hotelarskiej: szacunek, profesjonalizm, ciekawość świata i autentyczną troskę o gości. Te wartości pomogły mu odnaleźć się w wymagającym, pięciogwiazdkowym środowisku pracy i udowodniły, że potencjał oraz właściwe nastawienie mogą być równie ważne jak doświadczenie.
    Przełomowy pierwszy sezon w Ikos Odisia
    Podczas swojego pierwszego sezonu w luksusowym hotelu Agustín nie tylko rozwinął nowe umiejętności, ale także zbudował silne relacje zawodowe i pozostawił po sobie bardzo dobre wrażenie.
    Pracował w restauracji Fresco w hotelu Ikos Odisia, gdzie trafił do zespołu, który przyjął go z otwartością, wspierał każdego dnia i pomógł mu rozwijać się zawodowo.
    Tak Agustín opisuje swoje doświadczenie:
    „Drogi Zespole Talent Odyssey,
    Jestem bardzo wdzięczny Antonelli Herrero z Talent Odyssey za pomoc w znalezieniu pracy w Ikos Odisia oraz za to, że interesowała się tym, jak czuję się podczas mojego pobytu na wyspie Korfu.
    Był to sezon, podczas którego nauczyłem się wielu nowych rzeczy, a jednocześnie mogłem wykorzystać wiedzę, którą zdobyłem wcześniej, aby tworzyć wyjątkowe doświadczenia dla gości. Wraz z moimi kolegami z zespołu stworzyliśmy wysokiej jakości i profesjonalną obsługę, w której najważniejsza była radość z pracy.
    To moje pierwsze doświadczenie w Ikos i bardzo cenię wszystko, czego się tutaj nauczyłem. Mój manager, Elis Ntisos, stworzył środowisko pracy, o jakim marzyłem — przekształcił restaurację Fresco nie tylko w miejsce pracy, ale w prawdziwą rodzinę, która każdego dnia dawała z siebie 100%, dzieląc się tą energią i pozytywną atmosferą również z gośćmi hotelu.
    Kończę sezon bogatszy o nowe wartości, inicjatywy i doświadczenia, z ogromną chęcią dalszego rozwoju i tworzenia kolejnych wspomnień w Ikos.”**

Jego słowa pokazują nie tylko wdzięczność, ale również dojrzałość i zaangażowanie — cechy, które wyróżniają go w świecie hotelarstwa.
    Dlaczego historia Agustína jest ważna
    Historia Agustína pokazuje, że międzynarodowa kariera w hotelarstwie nie jest zarezerwowana wyłącznie dla osób z wieloletnim doświadczeniem.
    Dzięki odpowiedniemu wsparciu, właściwemu środowisku pracy i pozytywnemu nastawieniu młody talent może szybko się odnaleźć, rozwijać i osiągać sukcesy — nawet w prestiżowym, pięciogwiazdkowym hotelu.
    Jesteśmy dumni, że możemy otwierać drzwi dla takich osób jak Agustín, dając im możliwość rozwijania kariery, poznawania nowych kultur i odkrywania własnego potencjału.
    Jego historia doskonale odzwierciedla naszą misję: pomagać właściwym ludziom znaleźć właściwe możliwości.
    Co dalej?
    Jesteśmy dumni z sukcesu Agustína i z niecierpliwością obserwujemy, jak rozwija się jego kariera. Jego pozytywne nastawienie, zaangażowanie i chęć nauki stanowią solidny fundament dla obiecującej przyszłości w branży hospitality.
    Cieszymy się, że mogliśmy odegrać rolę w tej drodze.
    Rozpocznij swoją własną drogę z Talent Odyssey
    Jeśli marzysz o międzynarodowej karierze w hotelarstwie — tak jak Agustín — jesteśmy tutaj, aby pomóc Ci zrobić pierwszy krok.

Łączymy zmotywowane talenty z najlepszymi luksusowymi hotelami w Europie i wspieramy je na każdym etapie pracy za granicą.
    Marynarz Martyna

04.11.2025 16:29

Chciałabym podziękować Idze za profesjonalną pomoc w każdym etapie rekrutacji na stanowisko Tour Ekspert w Costa Cruises. Otrzymałam dokładną informację o warunkach pracy - to na początek. A później Pani Iga pomogła mi przygotować się do rozmowy z pracodawcą Dziękuję i pozdrawiam Achoj 😊
    #PracownikGospodarczy

08.04.2026 12:10

Praca w Holandii – Twój przepis na sukces w branży Hospitality! 👨‍🍳👩‍🍳
    Szukasz stabilnego zatrudnienia, chcesz zarobić konkretne pieniądze i rozwinąć swoją karierę jako Kucharz lub Kelner? Holandia to obecnie jeden z najlepszych kierunków dla profesjonalistów z branży gastronomicznej! 🚀
    💎 Dlaczego warto postawić na holenderskie Hospitality?
    Praca w Holandii to nie tylko „praca sezonowa” – to realna szansa na profesjonalny level up:

• Konkretne zarobki: Atrakcyjne stawki godzinowe + system napiwków, który realnie podnosi Twój dochód. 💶💸

• Pewne warunki: Transparentne umowy, pełne świadczenia socjalne i poszanowanie praw pracownika. Na GoWork wiemy, że to podstawa! ✅🛡️

• Work-Life Balance: Holenderska kultura pracy stawia na równowagę. Masz czas na pracę, ale i na odpoczynek oraz zwiedzanie. 🚲🌷

• Szybka ścieżka awansu: Jesteś ambitny? Twoje zaangażowanie zostanie zauważone szybciej, niż się spodziewasz! 📈🔝

🍳 Co zyskasz na miejscu?
    Jako Kucharz:

• Praca w nowoczesnych kuchniach i nauka międzynarodowych technik. 👨‍🍳

• Współpraca z topowymi szefami kuchni. 🍕

• Możliwość wykazania się kreatywnością.

Jako Kelner:

• Szlifowanie języka angielskiego w codziennych kontaktach. 🗣️🇬🇧

• Praca w prestiżowych, międzynarodowych lokalach. 🥂

• Rozwój umiejętności komunikacyjnych na najwyższym poziomie.

🌍 Holandia – tu poczujesz się jak w domu!
    To kraj otwarty, nowoczesny i bezpieczny. Prawie każdy mówi tu płynnie po angielsku, więc bariera językowa praktycznie nie istnieje! Miasta są świetnie skomunikowane, a atmosfera w zespołach oparta jest na wzajemnym szacunku i wsparciu. 🤝✨
    🗺️ Z Talent Odyssey wyjedziesz bez stresu!
    Wiemy, że początki bywają trudne, dlatego Talent Odyssey bierze formalności na siebie. Z nami zyskujesz:

• 🎯 Dostęp do zweryfikowanych i bezpiecznych ofert pracy.

• 📞 Pełne wsparcie podczas rekrutacji.

• 🏠 Pomoc w organizacji relokacji i zakwaterowania.

Chcesz wiedzieć więcej? A może już pracowałeś w Holandii i chcesz podzielić się opinią? Napisz do nas! 👇
    Zacznij swoją międzynarodową przygodę już dziś i zadbaj o swoją zawodową przyszłość z Talent Odyssey! 🚀🌟
    #PracaWHolandii #Gastronomia #Kucharz #Kelner #Hospitality #TalentOdyssey #KarieraZaGranicą #GoWork

08.04.2026 11:03

🌴 Praca Sezonowa 2026: Twoje Najlepsze Lato z Talent Odyssey! ☀️
    Lato 2026 nadchodzi – czy jesteś gotowy na przygodę życia? 🚀 Przestań marzyć o podróżach i zacznij na nich zarabiać! Z Talent Odyssey świat stoi przed Tobą otworem. Łączymy pasję do podróżowania z konkretnymi pieniędzmi w najbardziej prestiżowych kurortach Europy. 🌊💰
    Działamy globalnie, współpracując z topowymi hotelami w:

• Grecja 🇬🇷 | Hiszpania 🇪🇸 | Cypr 🇨🇾 | Francja 🇫🇷 | Holandia 🇳🇱

🔥 Dlaczego warto nam zaufać?
    Zapomnij o nudnej pracy za biurkiem. Wybierając Talent Odyssey, zyskujesz:

• 💶 Konkretny zarobek w euro i niezależność finansową.

• 🏠 Darmowe zakwaterowanie – mieszkasz tam, gdzie inni płacą fortunę za wakacje!

• 📑 Pełne bezpieczeństwo – legalna umowa i wsparcie koordynatora 24/7.

• 🌍 Level up w językach – szlifujesz angielski (i nie tylko) w praktyce.

• 🥂 Networking – poznajesz ludzi z całej planety!

💼 Kogo szukamy do naszego Dream Teamu?
    Mamy setki ofert dla osób z doświadczeniem, ale też dla tych, którzy dopiero zaczynają. Liczy się Twój vibe i energia! ⚡️
    Szukamy osób na stanowiska:

• 🍹 Barman / Barmanka – twórz drinki z widokiem na zachód słońca.

• 🍽️ Kelner / Kelnerka – bądź sercem najlepszych restauracji.

• 🎉 Animator – rozkręcaj imprezy i zarażaj uśmiechem.

• 🛎️ Recepcja / Guest Relations – bądź twarzą luksusowych resortów.

• 👨‍🍳 Kuchnia & Housekeeping – dbaj o najwyższy standard wakacyjnego wypoczynku.

🚀 Twoja droga do pracy marzeń w 3 krokach:
    1️⃣ Klikasz: Wejdź na talent-odyssey.com. 2️⃣ Aplikujesz: Wypełniasz krótki formularz (zajmie Ci to moment!). 3️⃣ Pakujesz się: My dopasujemy ofertę, Ty szykujesz paszport i krem z filtrem! 🧴📸
    🌟 Nie czekaj, aż inni zajmą Twoje miejsce pod palmą!
    Zrób pierwszy krok w stronę lata, którego nigdy nie zapomnisz. Z Talent Odyssey praca to nie obowiązek – to styl życia. 🌅✨
    Aplikuj teraz i zdominuj Lato 2026! 🏁💪

07.04.2026 09:24

Szef Kuchni – zawód, który otwiera drzwi na cały świat! 👨‍🍳✈️
    12 sierpnia 2025 | 📝 Blog
    Bycie szefem kuchni to coś więcej niż tylko gotowanie – to prawdziwy paszport do przygody, który pozwala podróżować, odkrywać nowe kultury i pracować niemal w każdym zakątku globu. Dla wielu pasjonatów kulinariów kuchnia staje się bramą do życia, w którym zarabianie pieniędzy idzie w parze z eksplorowaniem świata. 🗺️✨
    🌍 Smak – jedyny uniwersalny język
    Nie wszyscy mówimy w tym samym języku, ale każdy z nas musi jeść! Umiejętność przygotowania wyśmienitego posiłku jest ceniona pod każdą szerokością geograficzną. Dzięki temu szefowie kuchni z łatwością znajdą zatrudnienie w:

• Renomowanych restauracjach i hotelach na całym świecie, 🏨🍽️

• Luksusowych statkach wycieczkowych, przemierzających oceany, 🚢🌊

• Ekskluzywnych kurortach w najbardziej egzotycznych miejscach, 🏝️✨

• Prywatnych rezydencjach najbardziej wymagających klientów. 🏰💼

🔄 Praca w rytmie podróży
    Zawód kucharza oferuje niespotykaną elastyczność. Jako profesjonalista możesz:

• Pracować sezonowo w turystycznych rajach, zmieniając otoczenie co kilka miesięcy, 🏔️☀️

• Podpisywać kontrakty zagraniczne, poznając życie w innych krajach od podszewki, ✈️🌍

• Łączyć pasję z wolontariatem kulinarnym, np. przy projektach promujących lokalne produkty. 🌿🤝

🥘 Smaki, które stają się wspomnieniami
    Podróżujący szefowie kuchni zyskują coś, czego nie da się kupić – bezpośredni kontakt z różnorodnymi tradycjami kulinarnymi. Ucząc się od lokalnych mistrzów i smakując autentycznych dań, zdobywają inspiracje, które wzbogacają ich autorskie menu. To sprawia, że ich warsztat staje się unikalny, a umiejętności – wszechstronne. 🌶️🍋
    🗽 Wolność i niezależność
    W dobie globalizacji bycie szefem kuchni to jedna z niewielu ścieżek kariery, która nie zna granic. Jedyne, czego potrzebujesz, to Twój zestaw noży, pasja i fach w ręku, by żyć i pracować tam, gdzie akurat wzywa Cię kolejna przygoda! 🔪🔥
    Jeśli jesteś gotowy, by wkroczyć do świata luksusowego sektora Hospitality, Talent Odyssey jest tu, by Cię poprowadzić. Z nami nie tylko znajdziesz pracę — z nami zbudujesz karierę, która otworzy przed Tobą drzwi do całego świata! 🌟💼
    Twoja kulinarna podróż zaczyna się tutaj! 🚀👨‍🍳

Ada

08.12.2025 12:37

Polecam Talent Odyssey. Rekrutacja przebiegła sprawnie, kontakt był dobry, a oferta pracy w Grecji okazała się zgodna z opisem. Wyjazd był dobrze zorganizowany i jestem (usunięte przez administratora)zadowolona z całego doświadczenia.

Oferty pracy - Talent Odyssey

Ciechanów

3100 - 3200 EUR / m

Aneta

08.12.2025 10:23

wszystko jest okej. kontakt z rekruterem też był super. nie mam żadnych zastrzeżeń
    Veritas

04.06.2025 13:24

Asystent AI

Kiedyś była prowadzona rekrutacja na stanowisko Kucharza ze stawką od 6 500 do 12 000 PLN brutto miesięcznie na umowie o pracę. Wymagali dobrej znajomości języka angielskiego, a najważniejsze było jednak odpowiednie doświadczenie w kuchni hotelowej. Wyróżniało się to, że pracodawca zapewniał darmowe mieszkanie i wyżywienie przez cały okres pracy. Może ktoś podzieli się, jak ocenia poziom wymagań i czy zarobki rzeczywiście były warte tego wyjazdu?
    BigJohn Kreta

06.03.2025 13:08

ja na przykład byłem w zeszłym sezonie i w tym też się wybieram. zakwaterowanie ok. atmosfera fajna. no i przede wszystkim Grecja :-) byłem na Krecie tym razem to Saloniki. Wydaje mi się że dużo może zależeć od hotelu. Ale wszystkie info z agencji było ok.
    Klara

30.12.2024 23:46

Hej, wątek się tu trochę urwał ale chciałam podpytać czy ktoś wyjechał z tą firmą i faktycznie był cały kontrakt? Czy to dalej funkcjonuje? Bo widzę duzo ogloszen ale małe aktywnosci w komenatrzach np na Facebooku u nich i nie wiem czy usuwają czy może ludzie są zadowoleni? Jak to wygląda w kwestii komunikacji i ewentualnej pomocy ze strony agencji?
    Tak

25.02.2025 09:15

Usuwają niewygodne komentarze

Kontakt - Talent Odyssey

Limassol

Gregory Mcyevi

03.02.2025 09:26

(usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora) zrobiła ze mną wywiad przez telefon po angielsku. W e-mailu potwierdzono że skontaktuję się ze mną przedstawiciel i podpiszę ze mną umowę. Ale nikt się nie skontaktował. (usunięte przez administratora)
    Basia

24.05.2023 14:47

Nie polecam, nie podpisujcie nic, nie piszcie się na to. Tragedia po całej linii, koordynatorka w Polsce i w Grecji totalnie wysrane, bo inaczej się nie da powiedzieć, problemy od przylotu na krete, nikt nic nie wiedział o przylocie moim i mojej grupy, totalnie nie obchodzi ich w jakich warunkach się znajdujecie, hotelu również nie obchodzą ludzie
    Paweł

13.05.2023 16:02

Nie polecam agencji, podczas ustalania szczegółów miało byc 900 euro netto, 5 dnii w tygodniu, bonus 300 euro po ukończeniu kontraktu ( zwrot kosztów podróży) a co do czego przyszła umowa od hotelu przed wyjazdem 1000 euro BRUTTO .. brak żadnych informacji o bonusie wcześniej wspomnianym, rodzaju umowy, ubezpieczeniu nic.. wygląda jakby ktoś ją w 5 minut spisał na kolanie xddd odradzam..
    Pokojówka

04.05.2023 12:52

Czy ktoś wyjeżdza w maju na Kretę z tą firmą jako pokojówka?
    Xx

11.05.2023 16:05

Zakwaterowanie w hotelu Ermioni, a praca miałaby się odbywać w Pepper Club Hotel.
    Pokojówka

11.05.2023 20:04

Ja jeszcze nie mam pewności w którym hotelu będę pracowała, bo są dwa.Jeżeli nie masz nic przeciwko to napisz do mnie na priv [email protected]
    Pokojowka

01.05.2023 22:46

Czy ktoś wyjeżdża teraz w maju do Włoch jako pokojówka do hotelu baja bianca ? Pierwszy raz przez ta agencje będę pracować. Czy ktoś już pracował przez gala hotel? Proszę o opinie. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Talent Odyssey