Niestety nie polecamy. Jako świeżo upieczeni małżonkowie, korzystając z usług tej firmy, czuliśmy się rozczarowani. Początkowy budżet był ustalony jasno (5–6 tys. zł) i mamy to potwierdzone pisemnie. Finalna kwota wyniosła 9200 zł, czyli aż o 40% więcej – bez wcześniejszego informowania nas o dodatkowych kosztach.
Zmiany były wprowadzane bez wyraźnego wskazywania ich wpływu na cenę. Na końcowym spotkaniu pojawiła się jeszcze wyższa wycena, z informacją, że „niektóre rzeczy nie zostały doliczone”. Mimo wszystko zapłaciliśmy pełną kwotę, bo jesteśmy uczciwi – ale czujemy się zawiedzeni brakiem transparentności.
Dekoracja była estetyczna, ale sposób prowadzenia współpracy – nieprofesjonalny. Gdybyśmy wiedzieli wcześniej, wybralibyśmy inną osobę, która konkretnie informuje o kosztach i działa transparentnie. Dodatkowo po wystawieniu naszej opinii wszystkie recenzje na fanpage'u zostały ukryte, co niestety tylko potwierdziło nasze odczucia.
Nie polecamy – z naszego doświadczenia wynika, że współpraca była nierzetelna i niespójna z wcześniejszymi ustaleniami.