Na Facebooku zablokowały możliwość wystawiania ocen, na Google usuwają negatywne komentarze resztę wpisów oczywiście pozytywnych wystawiły ich znajome
Samo to daje dużo do myślenia otwierając studio powinni liczyć się z krytyką jak widać jest inaczej
Zrobiłem u nich tatuaż nie tani koszt około 2 tys
Wypadł tusz oraz tatuaż wyraźnie zbladł ale tak zbladł ze części prawie nie było widać
Po kontakcie z nimi, normalnym zapytaniem co możemy z tym zrobić, nie zaproponowali poprawki tylko odrazu twierdzili ze to z mojej winy tatuaż się zle zagoil a trzymałem się instrukcji która od nich otrzymałem. Widocznie mają zle napisana instrukcje skoro tak powiedzieli
Do rzeczy w końcu zaproponowali ze mogę się pojawić na konsultacji ale to oni od górnie ustalili termin który oczywiście mi nie odpowiadał ( nie pracuje w PL ) nie doszliśmy do porozumienia a mi już szkoda czasu na kłótnie z tym pseudo studiem dlatego stanowczo odradzam robienie u nich nawet najmniejszej dziary
Doświadczenia brak a przede wszystkim nie potrafią przyznać się do błędu odrazu jest twoja wina, że to ty oczywiście musiałeś zrobić coś zle podczas fazy gojenia
NIE POLECAM