Jan z tatrzańskiej24.01.2025 22:29
Chciałbym bardzo podziękować firmie Arsen Clean za skuteczną pomoc w pozbyciu się pluskiew. Niestety na kontakt natrafiłem przypadkiem, po wizycie pseudo fachowca niejakiego Jarosława N.. Kiedyś dawno temu ten Pan prowadził firmę i robił u nas usługę wtedy okazało się być to skuteczne i mieliśmy z żoną zapisany do niego numer. Po kilku latach problem powrócił i okazało się że Pan Jarosław twierdził że nadal robi usługi. Pan Jarosław przyjechał zrobił dezynsekcję i wziął pieniądze z góry za dwie usługi nie dając żadnego potwierdzenia. Niestety ale po tym pryskaniu następnego dnia gryzły nas dalej pluskwy. Więc zadzwoniliśmy do Pana Jarosława, że usługa jest nieskuteczna i żądamy zwrotu gotówki pan powiedział że niczego nie zwróci i się rozłączył potem przestał od nas odbierać telefonu. Jesteśmy emerytami z małżonką i nie mamy dużo pieniędzy. Więc poprosiliśmy wnuczkę żeby się z nim skontaktowała również bez odzewu. Sąsiadka podała nam numer do firmy arsen clean pana Rafała i tutaj zaskoczenie bo po kontakcie z tym panem wszystkiego się dowiedzieliśmy że tamten pan nie prowadzi żadnych usług, (usunięte przez administratora) dużo ludzi, ukrywa się wszystko się dla nas niestety zgadzało. Poprosiliśmy Pana Rafał o pomoc w zlikwidowaniu problemu pluskiew i uwaga pan rafał z arsen clean zadeklarował że pozbędzie się u nas niechcianych lokatorów nieodpłatnie i tak było za trzy dezynsekcje nie zapłaciliśmy ani grosza pomimo tego, że chcieliśmy panu nawet zwrócić za paliwo. Od ponad miesiąc śpimy z żoną spokojnie i co najważniejsze mamy swojego anioła stróża. Pięknie Panie Rafale dziękujemy. A panu Jarosławowi N życzymy żeby nigdy nie (usunięte przez administratora) ludzi bo lista osób (usunięte przez administratora) ciągle rośnie a my osobiście to (usunięte przez administratora) zgłosimy.