Firma składa obietnicę bez pokrycia- wiele obiecuję po czym za każdą rzecz żąda dopłaty. Firma obsługiwała wspólnotę mieszkaniową przez niespełna rok i nie wywiązywała się ze swoich obowiązków. Nie polecam.
DORA MAX
06.08.2026 05:08
Dziękujemy za opinię.
Przykro nam, że przedstawia Pani współpracę w taki sposób, jednak nie zgadzamy się z zawartymi w komentarzu zarzutami.
Przez cały okres obowiązywania umowy usługi były wykonywane zgodnie z jej zakresem. W przypadku prac niewchodzących do umowy każdorazowo informowaliśmy o konieczności ich odrębnego zlecenia.
Warto również zaznaczyć, że współpraca została zakończona z naszej inicjatywy z powodu nieuregulowania należności wynikających z wystawionej faktury, pomimo upływu terminu płatności. Wypowiedzenie umowy nastąpiło zgodnie z jej postanowieniami.
Szanujemy prawo każdego klienta do wyrażenia swojej opinii, jednak oczekujemy, aby była ona oparta na faktach. Zawsze byliśmy otwarci na dialog i wyjaśnienie wszelkich zgłaszanych uwag w trakcie trwania współpracy.
Życzymy Wspólnocie powodzenia we współpracy z nowym wykonawcą.
DORA-MAX
09.08.2026 09:00
Szanowny Autorze,
jeżeli opinia rzeczywiście dotyczy naszej firmy, prosimy o wskazanie konkretnej wspólnoty mieszkaniowej oraz obiektu, którego dotyczy opis. Prosimy również o przedstawienie się i podanie danych pozwalających zweryfikować, czy rzeczywiście był/a Pan/Pani stroną lub osobą korzystającą z naszych usług.
Publikowanie poważnych zarzutów wobec firmy pod pseudonimem, bez wskazania obiektu, daty ani konkretnych okoliczności, uniemożliwia nam rzeczowe odniesienie się do przedstawionych twierdzeń.
Jeżeli opinia dotyczy rzeczywistej współpracy, zapraszamy do przedstawienia konkretnych faktów. Jeżeli natomiast nie — oczekujemy usunięcia komentarza.
Prosimy o potraktowanie sprawy poważnie. Zależy nam na wyjaśnieniu sytuacji, ale również na ochronie dobrego imienia naszej firmy.
05.01.2023 07:00
Asystent AI
Jak teraz jest w firmie Dora-Max Dorota Kiećko w miejscowości Warszawa z pracą, bo nie ma opinii o pracy u nich i nie wiemy jak to wygląda teraz, pomożecie?
Markas
06.01.2023 08:43
Dora-Max wykonuje usługi w województwie dolnośląskim region Oława, Brzeg, Wrocław i okolice.
Markas
06.01.2023 06:49
Profesionalne usługi ,mają sprzęt i dobre środki czyszczące.
Piątka za dotrzymanie terminów.