Nie przegap nowości o Arbol s.c. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Woźniak Marcin Woźniak Jacek!
23.09.2025 08:00
Cześć wszystkim, Szukam aktualnych albo byłych pracowników których można zapytać pod kątem pracodawcy Arbol s.c. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Woźniak Marcin Woźniak Jacek. Czy atmosfera w pracy jest przyjazna ? Dziękuje bardzo za wskazówki.
Zuzi
22.02.2026 08:59
Odradzam, odeszłam dłuższy czas temu, ale znajoma została (tylko dlatego tam jest bo nie ma wyjścia) i nic się nie zmieniło od tamtej pory, jest jeszcze gorzej. Knucie, oszukiwanie na szkle i ta posła atmosfera jak się okazuje robiona cały czas przez te same dłużej pracujące osoby. Jak chcą się kogoś pozbyć, to nie dają żyć i wymyślają coraz gorsze intrygi aż dolna swego. Cóż się dziwić, patologie tam pracują, bez szkoły i, przynoszą atmosferę z domu do pracy i się wyżywają. Chodzi o tą największą halę, tam jest najgorszej, Jezowa jeszcze pracuję, bo straszy szefem że go zna, biega na wszystkich których nie lubi żeby od siebie uwagę odwrócić. Niejedna z dziewczyn odeszła z depresją przez nie. Piszę żeby przestrzec przed pracą na tej hali, kiedyś było to z szefem poruszane i nic Z tym nie zrobił i teraz też podobno są wycieczki do niego ale nic się nie zmienia z tego co wiem. Ja też psychicznie to odczułam i przez jakiś czas nie mogłam dojść do siebie, mam nadzieję, że komuś tym pomogę w podjęciu decyzji jeśli się zastanawia. Wiem jak jest na tej hali, na pozostałych nie mam pojęcia czy też tak jest.
Nie polecam
24.09.2025 12:04
Nie polecam, praca bez jakiejkolwiek umowy , nigdy nie wiadomo jaką wypłatę się dostanie , atmosfera bardzo ciężka, są ulubione osoby które pomimo tego że odwalają pracę źle są najbardziej wynagradzane . Osoby które się starają mają słabe wypłaty .
Zostaw merytoryczną opinię o Arbol s.c. Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Woźniak Marcin Woźniak Jacek