P.W. Cynkopol

• Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o P.W. Cynkopol

Opinie o P.W. Cynkopol Bydgoszcz

Nie przegap nowości o P.W. Cynkopol!

ggdd

18.03.2026 15:07

Omijać szerokim łukiem. Przy podpisywaniu umowy prosili o lojalność i szybsze powiadomienie ich o rezygnacji z pracy a sami z dnia na dzień ze względu na brak wystarczającej ilości zleceń podziękowali za współpracę. "Podziękowali" to za dużo powiedziane bo nikt z kierownictwa nie miał odwagi tego powiedzieć tylko Pani sekretarka musiała przekazać ich decyzje. Organizacja pracy tam nie istnieje, więcej ludzi do pokazywania palcem niż do robienia - jedną pracę robi się kilka razy ze względu na różne wizje kierujących. Na zatankowanie samochodu dostawczego dają 20 zł (słownie dwadzieścia zł) i za dwa dni dziwili się, że znów człowiek chce kasę na paliwo 🤣. A najważniejsze i do zrobienia na już to wypakowanie zakupów z samochodu prywatnego kierowniczka.

Go_figure

02.03.2026 20:18

Pojawiłam się dzisiaj na umówionej rozmowie - w sekretariacie poproszono mnie o to, żeby "chwilkę poczekać" na korytarzu, bo dyrektora jeszcze nie ma. Po jakimś czasie Pani z sekretariatu przechodząc rzuciła "jeszcze chwileczkę". Po 40 minutach stania na zimnym korytarzu w końcu zapukałam i zapytałam co się dzieje - Pani sekretarka poinformowała mnie, że Panu dyrektorowi przedłuża się wizyta u lekarza i jeszcze go nie ma w ogóle w firmie. Po 40 minutach. Stania. Na korytarzu. To czy naprawdę nie można przyjść i powiedzieć, że coś wypadło, może mogłabym poczekać w sekretariacie, może usiąść, może trzeba spotkanie przełożyć? Zero szacunku do czyjegoś czasu, i w ogóle zero profesjonalizmu. Także rozmowa się nie odbyła, ja sobie poszłam, jeśli takie jest podejście w firmie do ludzi to pewnie na dobre mi to wyszło. Nie pozdrawiam.
    #SpecjalistaDsMarketingu
    Bobby

02.03.2021 18:00

Jaki system zmianowy jest w tej firmie?

Gghvvfddf

03.03.2021 09:38

Trzy zmiany

Yfffuctff

03.03.2021 07:56

Trzy zmiany
    Pp

05.09.2020 16:13

Jak zarobki w tej firmie ??
    Krzysztof

02.03.2020 17:58

Wg mnie praca ok. Pracowałem kilka lat na produkcji i zostałbym gdyby nie wyjazd za granice.
    Walery

07.11.2019 10:17

Na dzień dobry w magazynie za przynieś i podaj dostajesz 3500zl. Polecam
    Rozczarowana

29.04.2019 23:01

Byłam na rozmowie na stanowisko Asystentka Kierownika sprzedaży. Rozmowę przeprowadzał ze mną Prezes. Młody chłopak koło 30 lat. Na początku był trochę nieśmiały, nie wiedział o co pytać. Zaczął opowiadać o firmie i o tym jak miałaby wyglądać nasza współpraca. Gdy już nabrał śmiałości zaczął zadawać bardzo konkretne pytania odnoście nawiązywania współpracy z klientem oraz jak utrzymywać relacje, które bardzo dobrze się układają. Rozmowa, która zapowiadała się na nic niewnoszącą przerodziła się w bardzo owocną wymianę doświadczeń. Niestety pracy nie dostałam ale atmosferę i podejście do kandydata oceniam bardzo dobrze.
    Rozczarowana

29.04.2019 23:00

Byłam na rozmowie na stanowisko Asystentka Kierownika Sprzedaży. Rozmowę przeprowadzał ze mną Prezes. Młody chłopak koło 30 lat. Na początku był trochę nieśmiały, nie wiedział o co pytać. Zaczął opowiadać o firmie i o tym jak miałaby wyglądać nasza współpraca. Gdy już nabrał śmiałości zaczął zadawać bardzo konkretne pytania odnoście nawiązywania współpracy z klientem oraz jak utrzymywać relacje, które już bardzo dobrze się układają. Rozmowa, która zapowiadała się na nic niewnoszącą przerodziła się w bardzo owocną wymianę doświadczeń. Niestety pracy nie dostałam ale atmosferę i podejście do kandydata oceniam bardzo dobrze.
    Maaartiii

18.08.2017 16:01

Witam, jak wygląda praca w biurze w tej firmie ?
    R

06.08.2018 00:35

Średnio co 2-3 miesiące i ta praca w "biurze" też mocno naciągana są dni że większość czasu spędza się na magazynie czyszcząc i pakując detale. Nie wspomnę o innych obowiązkach nie wynikających z umowy np. robienie prywatnych zakupów kierownictwu. Potem jak wspomniałam po 2-3 miesiącach zwalniają nie mają nawet odwagi zrobić tego osobiście bo zwalniają bez powodu tylko wysługują się sekretarką. Bez pozdrowień była pracownica
    Leo

07.08.2018 08:46

A jakie sa zarobki
    KATARZYNA

01.08.2018 10:55

jestem ciekawa zarobków w biurze, np. sekretariat

Kontakt - P.W. Cynkopol

ul. Glinki 146 85-861 Bydgoszcz

Branża główna: Usługi techniczne
    chetny

16.11.2017 15:18

Witam, Jaki system zmianowy obecnie obowiązuje w tej firmie dla magazynierów oraz jak wyglądają zarobki na tym stanowisku?
    fgvb

15.06.2016 21:38

@Patryk89 teraz to ciezko cokowiel powiedziec dlatego ze od jakigos czasu nie pojawily sie od nich zadne oferty pracy
    Patryk89

13.05.2016 12:31

Witajcie! Słyszałem że dużo osób w tej firmie pracuje przez agencję Job impulse a czy da się dostać poza agencją? Ponoć grafik jest przez cały tydzień taki sam?
    kkk

06.04.2016 17:17

Halo czypracują tu jakieś kobiety oprócz Pani z Biura?Zatrudniają jakieś ?Potrzebują ?
    kkk

04.04.2016 21:13

Witam ...Zatrudniają tam obiety ?Pracują tam jakieś oprócz biura?
    jan

22.03.2016 21:01

Przyjmuja kobiety?Pracują tam jakieś bo chciałbym z żoną iśc tam

13.05.2015 15:27

W tej firmie spędziłem 1,5 roku, praca 3 zmiany 4 brygady, ludzie super praca ciekawa można się wiele ciekawego nauczyć. Jeśli chodzi o weekandy oraz święta to są pracujące, ale wolne wypada zawsze w inny dzien tygodnia Za nadgodziny płacone do ręki. Chciałeś przyjść nie było problemu, potrzebne wolne zawsze z kimś się szło dogadać. Wypłaty jak wszędzie i co najważniejsze na czas.

25.08.2014 10:53

Jak wygląda praca na magazynie. Oraz jakie wynagrodzenie początkowe w systemie 4-brygadowym ?
    zawiedziony

06.05.2014 12:12

(usunięte przez administratora) system 4 brygadowy raz na kwartał wypada ci wolny weekend czyli w sobote rano konczysz prace spisz wstajesz i masz wolny weekend pracowalem tam miesiac i mam dosc

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w P.W. Cynkopol?

nanex

12.03.2014 14:10

płaca jest ok, system pracy również, wiesz co i jak i to jest dobre. Nie ma co narzekać. Firma jest na prawdę w porządku. Porównując inne oferty pracy, wymagania itd myślę, że naprawde jest ok. Biorąc pod uwagę jak jest teraz na rynku pracy, a jest ciężko i nie ma co sobie mydlić oczu, ten kto będzie wybrzydzał, będzie wiecznie niezadowolony i szukał winy gdzie sie da tylko nie u siebie. Sam dużo przeszedłem szukając pracy i nie raz obiecywali mi złote góry, człowiek się tylko nastawi i nic z tego. Jak ktoś chce pracować i potrzebuje na prawde pracy to polecam.
    skompany

25.06.2013 11:02

ile płacą ? czy jest ciężko ?

Zostaw merytoryczną opinię o P.W. Cynkopol