Opinie o S.C. Cordis Sławomira Golubiewska Anna Złotkowska Monika Golubiewska Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej s.c. Cordis Bargłów Kościelny
Profil nieoficjalny
Profil nieoficjalny
Dzien dobry, Mam kilka pytań odnośnie szczegółów współpracy w firmie. Czy pracodawca szkoli nowo zatrundionych pracowników? Dziękuje.
Bądź pierwszy i dodaj opinię o tej firmie.
Pomoc dentystyczna
Grajewo
02.08.2025
POMOC DENTYSTYCZNA
Grajewo
01.08.2025
Czy pracujesz w firmie S.C. Cordis Sławomira Golubiewska Anna Złotkowska Monika Golubiewska Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej s.c. Cordis lub pracowałeś/aś?i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Augustowska 21 16-320 Bargłów Kościelny
*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.

s.c. CORDIS Sławomira Golubiewska Anna Złotkowska Monika Golubiewska Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej s.c. CORDIS