anonim02.02.2026 13:52
Też jestem byłym pracownikiem tej firmy. Praca jako sama w sobie była rewelacja, Ale (usunięte przez administratora) tego sklepu to masakra, (usunięte przez administratora)o swoich zasadach które są masakryczne, po jakimś czasie gdy nie podobają Ci się warunki pracy gdzie umawiałyście się na coś zupełnie innego (godziny i dni wolne) odbiera gdy masz coś zaplanowane, albo wydzwania z dnia na dzień że jutro gdy masz wolne masz być na 7:00 w pracy. Notorycznie zmienia nastawienie do pracownika - uważa że pracownik to robot.
Gdy sama się chciałam zwolnić z dnia na dzień bez podania przyczyny zaczęła oskarża (usunięte przez administratora)całego sklepu
gdzie ma w nim kamery.
Ogólnie jest niewypłacalna w terminie co wiązało się moim zgłoszeniem do PIP i ze swoim (usunięte przez administratora) nachodzi w nowym miejscu pracy wyzywa, (usunięte przez administratora) on również.
Gdy u niej jeszcze pracowałam i miałam poważny wypadek i byłam sparaliżowana po miesiącu wydzwaniała telefonami do mnie i wypisywała i kazała wrócić do pracy bo biedna pracowała po 12 godzin...
, na początku pracujesz 2 soboty w miesiącu później żadne godziny i Twoje ustalenia nie są brane pod uwagę tak jak się umawiałyście na początku i zmieniany jest grafik pod nią lub pod innego pracownika który pracuje tam już długo.
(usunięte przez administratora) chodzi non stop naburmuszona, brzydko odzywa się do klientów, warczy, sapie - ma uraz do mężczyzn dlatego taktuje ich bez szacunku, (usunięte przez administratora) je z nimi obiadki na zapleczu podczas pracy co jest bardzo niezręczne że nawet nie można wyjść do toalety (usunięte przez administratora)
Dlatego nie polecam tu tej pracy, ciężka atmosfera którą psuje sama (usunięte przez administratora) sklepu- wszystko trzeba nosić samemu, cały towar, dostawy, non stop stać na nogach.
Gdy masz przerwę na obiad i przyjdzie klient ty musisz wyjść z przerwy i go obsłużyć bo ona tego nie zrobi wracasz i jesz zimny obiad na 12H pracy.
Nie polecam!!!