Odechciewa się pracy jak tu pisze może zleceniowkach. 😒 jest już lepsze podejście do umów o pracę?
biuro
29.06.2026 13:53
Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy wyjaśnić, że zgodnie z polityką naszej firmy współpracę z nowymi osobami rozpoczynamy od umowy zlecenia. Jest to okres, w którym obie strony mogą sprawdzić zakres obowiązków, jakość wykonywanej pracy, zaangażowanie oraz dopasowanie do standardów firmy.
Po pozytywnej ocenie współpracy i spełnieniu wymaganych kryteriów istnieje możliwość przejścia na umowę o pracę. Takie zasady są jasno komunikowane na etapie rekrutacji i dotyczą wszystkich nowych pracowników.
Warto również podkreślić, że wiele osób współpracuje z naszą firmą od lat, co pokazuje, że oferowane warunki oraz sposób współpracy są stabilne i satysfakcjonujące dla pracowników.
Zależy nam na rzetelnej współpracy oraz uczciwych zasadach zatrudnienia, dlatego każdą sytuację analizujemy indywidualnie.
biuro
29.08.2025 10:39
Umowa zlecenie jest o tyle lepszym rozwiązaniem dla pracodawcy - każdego - że pozwala sprawdzić, czy pracownik w ogóle zamierza pracować. Było wiele przypadków, że po zarejestrowaniu pracownika, wyposażeniu go w odzież ochronną, wykonaniu badań BHP - pracownik postanowił nie pojawić się w pracy.
Więc, co do zasady, umowa zlecenie na początek jest ok i w firmie praktykuje się
Nigdy nie było jakichkolwiek problemów ze strony tego konkretnego Pracodawcy
Znanatwarz
23.01.2023 17:06
Ta pseudo firma, zatrudnia na czarno i nie wypłaca pieniędzy pracownikom, zero szacunku dla ludzi, buta i chamstwo jej właściciela powoduje że i pracownicy i klienci nie chca mieć z nim nic wspólnego. Pracownicy za plecami szepczą na właściciela a on na nich do klientów i tak się tam kręcą te perypetie niedojrzałości d biznesu i braku szacunku do człowieka. Najlepiej trzymac się od nich z daleka aby ie szarpac sobie nerwów
29.05.2025 13:51
Ta opinia to kolejna bzdura. Napisana przez nieuczciwą konkurencję.
Nie wyobrażam sobie pracować i nie dostawać zapłaty. Ponad rok temu ktoś wspominał o takich problemach, mam nadzieję, że coś się zmieniło, bo inaczej odpuszczę. Ale jeśli to nadal trwa, to firma pewnie by już padła, prawda?? Albo ludzie by odeszli
29.05.2025 13:47
Zapraszam do przedstawienia stanowiska, na którym Pan pracował oraz przedstawienie jakich kolwiek dowodów na prawdziwość opinii. Rozumiem, że jest Pan z niezadowolonej konkurencji. Łatwiej jest napisać Złą opinie o firmie, próbując zepsuć jej wizerunek, niż zadbać o własnych pracowników.
29.05.2025 13:48
Zapraszam do przedstawienia stanowiska, na którym Pani pracowała oraz przedstawienie jakich kolwiek dowodów na prawdziwość opinii. Rozumiem, że jest Pani z niezadowolonej konkurencji. Łatwiej jest napisać Złą opinie o firmie, próbując zepsuć jej wizerunek, niż zadbać o własnych pracowników.
Zostaw merytoryczną opinię o Jakub Cuch Team