Moja opinia dotyczy działalności prowadzonej przez Karola Grzondziela, wcześniej funkcjonującej pod nazwą SK DESIGN w Dziećmorowicach.
Na podstawie własnych doświadczeń zdecydowanie odradzam współpracę. W trakcie realizacji inwestycji stwierdziłem liczne błędy projektowe, które wymagały poprawek i powodowały dodatkowe problemy na etapie realizacji. Posiadam dokumentację oraz materiały potwierdzające zgłaszane przeze mnie zastrzeżenia.
W mojej ocenie znaczna część prac nie była wykonywana samodzielnie przez właściciela działalności, lecz powierzana osobom zewnętrznym. Projekty, z którymi miałem do czynienia, były wykonywane i podpisywane przez Piotra Rajcę.
Z publicznie dostępnych informacji wynika, że działalność prowadzona była pod nazwą SK DESIGN jako jednoosobowa działalność gospodarcza. W trakcie współpracy pojawiły się również problemy związane z jakością przygotowanej dokumentacji projektowej oraz organizacją pracy.
Z uwagi na przebieg współpracy, liczne błędy oraz konieczność późniejszych wyjaśnień i korekt, nie mogę polecić współpracy z Karolem Grzondzielem
Poziom świadczonych usług pozostawia wiele do życzenia, dlatego nie mogę polecić tej firmy.