AM30.03.2026 08:43
UWAGA! SZCZERZE OSTRZEGAM I ODRADZAM! PROSZĘ UCIEKAĆ!
Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę z tym wykonawcą. To skrajny przykład braku profesjonalizmu, rzetelności i zwykłego ludzkiego szacunku. Zdecydowaliśmy się na niego tylko i wyłącznie ze względu na termin – zadaszenie miało być gotowe do 15 marca na ważne wydarzenie rodzinne. Wykonawca doskonale o tym wiedział i wielokrotnie, z pełną świadomością, dawał nam na to "gwarancję".
Rzeczywistość wyglądała tak:
• Festiwal kłamstw i wymówek: Każdy umówiony termin był przekładany. Za każdym razem słyszeliśmy nową, wymyśloną historyjkę.
• Bezczelne zapewnienia: Wielokrotnie dopytywaliśmy, czy tym razem na pewno dotrzyma słowa i nas nie wystawi. Obiecywał, zarzekał się, że przyjedzie, po czym... znowu przekładał.
• Absurdalny pomiar: Na pomiar przyjechał z dzieckiem na ręku – całkowity brak przygotowania do pracy.
• Szczyt bezczelności: W dniu, w którym ostatecznie miał się pojawić, napisał, że znowu go nie będzie i przesuwa realizację o kolejne kilka tygodni!
Ten człowiek to mistrz w zwodzeniu klienta. Mało tego – wiedział, jak bardzo zależy nam na czasie przed świętami, i perfidnie to wykorzystał, blokując nam możliwość znalezienia kogoś innego. Mamy całą tę farsę udokumentowaną na piśmie i chętnie udostępnimy dowody każdemu, kto rozważa współpracę.
Oszczędźcie sobie nerwów, czasu i pieniędzy. Trzymajcie się od tego(usunięte przez administratora) jak najdalej!