Klientka30.12.2025 12:39
@Klient Rzadko pisze na forach, a tym bardziej w tak osobistych sprawach, ale absolutnie sie nie zgadzam z opinia z dnia 12.04.2023. W roku 2024/2025 udalismy sie do Pani Mgr. Dzieniakowskiej po pomoc w kryzysie rodzinnym, a de facto wyladowalismy na terapii par. Pani Anna absolutnie nie jest osoba stronniczna - jest fachowcem, ktory przyjmuje argumentacje obu stron i swoimi dzialaniami doporwadza do tego aby stronny sie uslyszaly, zrozumialy swoje deficyty i potrzeby i aby razem krok po kroku rozwiazac konflikty i pretensje i przemilczane krzywdy , ktore narastaly latami. Wrecz na odwrot niz bylo opisane przez @Klient -mialam na pierwszych 2 sesjach wrazenie stronniczosci na korzysc meza, ale zrozumialam po czasie ze to moja subiektywna ocena. Kto zdecyduje sie na terapie musi miec swiadomosci, ze to de facto leczenie lat zaniedban z obu stron, bo w zwiazku sie jest we dwoje. Dzis zyje nam sie duzo lepiej z mezem, a to dzieki pani mgr. Dzieniakowskiej i jej wielkiemu taktowi, kulturze osobistej, ogromnej wiedzy i doswiadczeniu w prowadzeniu terapii par od lat . Jest swietnym sluchaczem, i tlumaczem z jezyka "meskich potrzeb" na damskie i "kobiecych potrzeb" na meskie. Dziekujemy ! Dajemy ⭐⭐⭐⭐⭐A jesli i o ile jest to prawda...to "przescia osobiste" daja pani mgr. tylko jeszcze wieksza wiarygodnosc wedle powiedzenia " Syty glodnego nie zrozumie"!