Nie polecam współpracy z tą firmą. Do dziś nie odzyskałam swoich pieniędzy. Nie płaci faktur. Nie jestem jedyny
Ta firma to żart. Na szczęście za chwilę się zawija z rynku i przestanie Pan Nowak (usunięte przez administratora) ludzi. Miałem dokładanie taką samą sytuację jak opisane tutaj i na innych forach. W końcu otrzymałem auto, było na poprawkach w 2 firmach. Nie wszystkie punkty zlecenia zostały zrealizowane. (usunięte przez administratora)
Wszystkie elementy zostały zrealizowane, a jeśli są lub były jakieś uwagi to proszę o kontakt bezpośrednio zena i na pewno zaradzimy i rozwiążemy problem
Ostrzegam wszystkich przed tym (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) , ten człowiek nie ma nic wspólnego z tym co mówi . Zadłużony wszędzie dookoła , wziął pieniądze na zabudowę i wydał nie swoje pieniądze na inne cele a teraz nie ma za co skończyć zabudowy i z tygodnia na tydzień kłamie
Chciałbym ostrzec wszystkich zainteresowanych, to jest (usunięte przez administratora) bierze zaliczki i nie realizuje zleceń.
Żadna zaliczka która została wpłacona nie została przez nas zabrana, wszystkie zlecenia zawsze wykonujemy. Jeżeli zdarzyła się tak sytuacja proszę o kontakt i wyjaśnimy sprawę
Zlecenia są realizowane choć czasami jest pewien poślizg czasowy. Staramy się sprostać terminowości ale nie zawsze jest to od nas zależne. Za wszelkie opóźnienia przepraszam i zawsze staram się to wynagrodzić klientowi.
Ta firma (usunięte przez administratora) klientów, bierze zaliczki na zabudowy i nie realizuje zleceń.