Opinie o MBP Express Przemysław Nowak w Gostyń

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy MBP Express Przemysław Nowak. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie MBP Express Przemysław Nowak o rozmowie kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o MBP Express Przemysław Nowak w Gostyń

Goran432 Nowy wpis

Nie polecam współpracy z tą firmą. Do dziś nie odzyskałam swoich pieniędzy. Nie płaci faktur. Nie jestem jedyny

Zielu Nowy wpis

Ta firma to żart. Na szczęście za chwilę się zawija z rynku i przestanie Pan Nowak (usunięte przez administratora) ludzi. Miałem dokładanie taką samą sytuację jak opisane tutaj i na innych forach. W końcu otrzymałem auto, było na poprawkach w 2 firmach. Nie wszystkie punkty zlecenia zostały zrealizowane. (usunięte przez administratora)

Wlasciciel Nowy wpis
@Zielu

Wszystkie elementy zostały zrealizowane, a jeśli są lub były jakieś uwagi to proszę o kontakt bezpośrednio zena i na pewno zaradzimy i rozwiążemy problem

Jarek

Ostrzegam wszystkich przed tym (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) , ten człowiek nie ma nic wspólnego z tym co mówi . Zadłużony wszędzie dookoła , wziął pieniądze na zabudowę i wydał nie swoje pieniądze na inne cele a teraz nie ma za co skończyć zabudowy i z tygodnia na tydzień kłamie

Wlasciciel Nowy wpis
@Jarek

Zabudowa została wykonana, zabrakło dwóch elementów które zostały już zrealizowane

Chciałbym ostrzec wszystkich zainteresowanych, to jest (usunięte przez administratora) bierze zaliczki i nie realizuje zleceń.

Właściciel
@anonim

Żadna zaliczka która została wpłacona nie została przez nas zabrana, wszystkie zlecenia zawsze wykonujemy. Jeżeli zdarzyła się tak sytuacja proszę o kontakt i wyjaśnimy sprawę

Jak długo czeka się na odpowiedź od firmy MBP Express Przemysław Nowak po przesłaniu CV? Podziel się opinią z rozmowy o pracę na stanowisku STOLARZ MEBLI KAMPEROWYCH. Jaki był jej rezultat?
logo firmy Opiekunka seniorki w Niemczech
Gostyń
Ethicus Care Premium Sp. z o.o.
(3 opinie)
logo firmy Spawacz
Dextron Personeel B.V.
(84 opinii)
Wyślij CV
logo firmy POMOCNIK MONTERA RUR (P)
Agencja Pracy PanPol
(157 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Właściciel

Zlecenia są realizowane choć czasami jest pewien poślizg czasowy. Staramy się sprostać terminowości ale nie zawsze jest to od nas zależne. Za wszelkie opóźnienia przepraszam i zawsze staram się to wynagrodzić klientowi.

Ta firma (usunięte przez administratora) klientów, bierze zaliczki na zabudowy i nie realizuje zleceń.

Zostaw merytoryczną opinię o MBP Express Przemysław Nowak - Gostyń

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
MBP Express Przemysław Nowak
  • Jana Pawła II 28
    63-800 Gostyń
  • NIP: 6961679941 REGON: 411555688
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)