Umowa o pracę z ogłoszenia mnie przyciągnęła bo nie każdy ja w praktyce daje. Zapewnicie ze nie ma nagłego kręcenia ze zleceniem? Nie chce czasu zmarnować na bezsensowne rozmowy
rafix
09.08.2024 17:42
Nie tak zle bo często dają te zlecenia szkoda tylko żeby od razu kogoś zwalniać. Poważnie myślicie ze powodem jest to ze ktoś inny sie trafi a nie ze poprzeczkę maja jakaś wysoka? Jak wygląda ten miesiąc próbny?
09.08.2024 22:02
Nie mają wysokiej poprzeczki, zajmuje się hydroizolacją od 6 lat od 11 zajmuje się wykończeniówką od malowania, ścianek działowych, sufitów podwieszanych po układanie płytek czy docieplania. Firma nie jest profesjonalna, to najzwyklejsza firma która wykonuje pracę po łepkach technicznie w dniu odbioru i przez jakiś czas będzie ok ale nie jest to na tyle dobrze zrobione żeby spełniało swoją funkcję tak jak producent gwarantuje, zresztą jaki producent jak hydroizolacje u nich się robi z podróbek - nie uważam się za alfę i omegę ale mam wiedzieć i nie raz widziałem jak jakiś młody który naprawdę starał się, nie umiał robić ale było widać że chce się uczyć i robi postępy był zwalniany bo niby coś tam coś tam - tak samo ja się zwolniłem bo miałem dosyć proszenia sie o umowę o pracę ktoś miałem mieć zagwarantowano odrazu ale Maciek jaki jest taki jest - jak wygląda okres próbny? Jeśli znasz się na hydroizolacji to po prostu robisz na początku z kimś, później samemu i tyle a jeśli nie umiesz to jesteś pomocnikiem, patrzysz jak to się robi, czego nie robić i tyle nie jest to skomplikowane, głupi przykład z inekcją gdzie wedle sztuki powinno się robić wkręcenie na 3/4 długości "murku" i przy kwadracie 4 otwory przy prostokącie 6 lub 9 (zależy od wymiarów) i do końca wylewać a wiertła były w tak kiepskim stanie że nie dało się wbić nawet do połowy murku i trzeba było to powtarzać po 3 razy żeby było dobrze a to osłabia konstrukcje murku i powoduje że iniekcja traci sens ale cóż 'klient się nie zna to nic się nie stanie najwyżej powiemy że stary murek ma to się mniej będzie wkurzac jak pie...) Januszex nic więcej szkoda tylko tych młodych bo takich firm jest sporo a potem płacz że młody nie chce robić bo nie chce być (usunięte przez administratora) na czas, składki i pieniądze...
29.06.2024 08:00
Zachęcamy byłych pracowników do podzielenia się informacjami na temat pracy w firmie!Wiecie jak teraz wygląda praca w firmie MTS Waterproofing Maciej Twardowski, w mieście Wrocław, mieliście z nią doświadczenie? Pomóżcie innym użytkownikom!
Zostaw merytoryczną opinię o MTS Waterproofing Maciej Twardowski