Bardzo przykre doświadczenia na chwilę obecną. Wykonawca nie dotrzymuje słowa i nie chce dokończyć prac zgodnie z zawartą Umową, mimo otrzymania wszystkich płatności. Zainteresowanym chętnie wyślę szczegóły.
Oksi-bud
06.09.2022 20:29
Pierwsze to brak zapłaty zgodnie harmonogramu wpłat za IV etat wykonanych prac, Drugie to wielorazowe zmiany zakresu prac beż zgody z wykonawca i niektóre pracy z zgoda z wykonawca, naprzyklad było umówiona kwota 2700zl za naprawę elektryki po wyburzonych ścianach,a na następny dzień Pan Inwestor dorzucą 9 kolejnych punktów do tej kwoty, przeniesienie punktów hydraulicznych po trzy razy, bo niema dokładnych wymiarow od Inwestora(brak przekazania projektu budowlanego według umowy ) i takich przypadków jest sporo. Z pierwotną umową doszło 36% dodatkowych prac od ryczałtowej umowy. Plus do tego zachowanie Pana Inwestora do pracowników i do mnie (ja nie mam wyboru, zapłacę ile uważam) tak to nie działa, usługa jest wykonaną-wpłata, Inwestor nie zgodnyj z wykonaniem - poprawiamy- wpłata..
Zostaw merytoryczną opinię o Oksi-Bud Igor Ostrovskyy