NIE POLECAM. Obiecane kokosy, i nic nie ma. Minimalna na umowie reszta w kopercie. Brak szacunku do pracowników i ludzi. Chamstwo. Nie polecam. Z dala od tej firmy i Inswald.
Pan Janek
22.08.2024 17:13
Wypowiem się na temat twojej opinii, ponieważ nie jest do końca zgodna z moją. Jeśli chodzi o najważniejszy temat czyli pieniądze, inni przewoźnicy płacą mniej i nie ma możliwości dorobienia jak w tts. Zatrudniając się do firmy miałem obiecaną stawkę i nie zostałem nigdy (usunięte przez administratora) pozniej warunki się zmieniły lecz to za porozumieniem stron.Dodam że jeśli wypłata wychodziła za mała pracodawca dokładał.Drugiem wypowiem się o szacunku. Na to w życiu też trzeba zapracować i to przez dłuższy czas by kumpel lub pracodawca Ci zaufali w jakimś chociaż mały stopniu, chyba że szef zwracał się do Ciebie w jakiś obraźliwy sposób, lecz mnie to nigdy nie spotkało. Patrząc obiektywnie nie podzielam Twojego zdania na temat tej firmy. Prowadzi ja młody przedsiębiorca który jak pracowałem już miał dużo aut, a teraz z tego co słyszałem flota się powiększyła 3 razy. Każdy ma gorszy dzień i trzeba na to brać poprawkę a nie od razu opisywać kogoś w internecie
Robson
28.09.2024 19:05
Polecam!!!!
Robię u chłopaka już 5lat a znam 7 lat
Zaczynał od zera , wiec czego chce i ciśnie w tym temacie ,ciągły rozwój.
Jak chcesz pracować to zarobisz ,jak jesteś nygus to na pole.
Mało jest firm transportowych co kierowca tyle co zarobi to ma na umowie wiec bez świrowania.
Zawsze można jeździć na Europie i wracać co 2tygodnie jak kto woli.
Po tym komentarzu sądzę że po prostu nie chciało Ci się pracować, a wypłata się należy.
Dziękuję za uwagę
Zostaw merytoryczną opinię o Oskar Łesyk