Pracuje tu już prawie 4 lata :)
Mógłbym napisać książkę... uważam, że ile dajesz od siebie tyle otrzymujesz w zamian. Najważniejsza jest szczerość. Atmosfera jak w domu- posiadamy kanapę, chodzimy w klapkach i dbamy sami o wszystko jak w domu. Mamy swój piękny ogródek, grillujemy zazwyczaj w piątki :)
Pracownicy - każdy jest inny i każdy wnosi dużo wartości - dopasowujemy się. Każdy jest szanowany i wysłuchany przez Szefową. Fajne jest to, że każdy z nas ma coś do powiedzenia i wdrażamy to w życie. Najlepsza praca jaką miałem. U nas liczy się człowiek. Staramy się wybrnąć z każdej sytuacji i to jest piękne.
Szefowa- zaradna, wyrozumiała ciepła osoba, która podchodzi do każdego indywidualnie. Pomocna na tyle, że nie ma osoby w biurze, której nie pomogła prywatnie. Możemy na nią liczyć w każdej sytuacji, aż czasami mam wrażenie, że jest tego za dużo 😊 Praca to drugi dom, spędzamy tu pół dnia, więc uważam to za bardzo duży plus, że nie jest jak w korporacjach. Atmosfera jest przyjazna, obchodzimy urodziny pracowników, organizujemy święta z bogato zastawionym stołem z prezentami i Mikołajem 😊 Cieszę się, że jestem częścią Szpilki, że przyczyniłem się do tego, że mamy swoją piękną siedzibę w centrum Łodzi. Idziemy na przód mimo, że nie było łatwo, że były i są osoby, które próbowały nam zaszkodzić,ale znamy swoją wartość. My nie mamy konkurencji, jedynym konkurentem dla nas jesteśmy my sami. Ludzie mogą nam sprawić przykrość, napisać złą opinię, ale nie wygrają nigdy z nami.
Świętujemy sukcesy prywatne każdego pracownika (zakup mieszkania, domu czy zdane studia itp.)
Wynagrodzenie - 3/4 pracowników kupiło mieszkanie albo dom w ostatnim okresie 😊 To chyba nie jest tak źle😊
Dyrektor Handlowa - Paulina. Dba o nas każdego dnia. Pomocna, wyrozumiała i mega cierpliwa.
Nigdy nie odmówi pomocy. Nie wyobrażam sobie innej osoby na tym stanowisku.
Możecie pomyśleć, że wymyślam z opinią, że pisze tylko dlatego, że tu pracuje. Sprawdz nas i wpadnij na kawkę z eskpresu na Ciesielską i usiądziemy sobie na ławce wsród naszych pięknych krzewów. :)
Jaki jestem ja?
Czasami surowy, czasami za miły :D Myślę, że dobrze spełniam się na stanowisku i wypełniam swoje obowiązki.
Walczę do samego końca i taka właśnie również jest Agencja Szpilka.
Jedno jest pewne ! My się nie poddajemy, pokonujemy wszyscy razem każdą przeszkodę każdego dnia. Myślę, że kwestia czasu, a będzie o nas jeszcze bardziej głośno.
Pozdrawiam czytelników.
Damian.