Nie polecam zakupów, dokonałam zakupu 20.i 22.06.2026. zamówienie miało zostać wysłane w ciągu 2-10 dni roboczych. Po 10 dnia roboczych upomniałam się o swoje zamówienie i dopiero zostało wysłane. Kiedy je otrzymałam, okazało się że to nie są rzeczy które zamawiałam, zgłosiłam zaistniałą sytuacje i otrzymałam etykiete i zapewnienie że towar zostanie wymieniony. To miało miejsce 8.07 i tego dnia został nadany zwrot, który dotarł w dniu 10.07, a sprzedawca nawet nie raczył zająć się sprawą mojego zamówienia jak obiecał. W dniu 13.07 napisałam jak wygląda sytuacja z moim zamówieniem to otrzymałam że pracownicy odszukają moje zamówienie lub zlecą zwrot, podałam również dane do zwrotu. 14.07 nadal zwrotu nie było. Rzekomy zwrot został zlecony w dniu 15.07, którego nie otrzymałam, dopiero po kolejnej wiadomości w dniu 16.07 zwrot został zrobiony ale tylko na kwotę 44 zł, a do zwrotu była jeszcze kwota 39 zł. Przesyłam państwu nawet screen z konta bankowego. Państwo próbowali mi wmówić, że przelew został zrobiony i kazali czekać 7 dni, jak się okazało przelew został zrobiony ale nie do mnie co można było sprawdzić kontaktując się z Autopay. W dniu 23.07 otrzymałam informacje że zwrot zostanie zrobiony, dzisiaj mamy 27.07 a zwrotu nadal nie ma. Tak więc proszę się zastanowić za nim Państwo zrobicie zakupy w tym sklepie.
Sklep nie zasługuje na 1 gwiazdkę, ponieważ robi sobie żarty z kupujących.