x06.09.2025 22:41
Okropne miejsce, (usunięte przez administratora) jest niepoważna, szef niepoważny że dopuszcza ją do pracy tam. (usunięte przez administratora) Jak się uwezmą, to nie masz życia. Będą cię gnoić, o wolnym możesz zapomnieć, mimo że wszyscy lecą na zleceniówce. Zasady BHP nieistniejące, bezpieczeństwo żywności jeszcze bardziej nieistniejące. Zalewanie starych sosów nowymi to standardzik. Mięso i sos majonezowy w wiadrze leżą w kuchni poza lodówką non stop. (usunięte przez administratora) uwielbia nabijać się z klientów, zasypywać pracowników obowiązkami, które nie leżą w ich kompetencjach, a żeby ktoś dostał premię to niespotykana historia. Owszem, podwyżki się zdarzają, ale tylko osobom bez statusu studenta oraz takim które potrafią pracować na k a ż d y m stanowisku w każdej z trzech knajp (kuchnie są połączone). Taka podwyżka wynosi 1zł ;-). "Musimy się jej pozbyć, bo chce za dużo wolnego" coś co usłyszy losowy pracownik o innym pracowniku w losowym momencie (usunięte przez administratora) Zresztą ona bardzo chętnie poobgaduje też rodzinę (usunięte przez administratora) jak się zagada. Absolutnie zgniłe od środka miejsce, bardzo ciężko wymieniać wszystkie okropne sytuacje. Potrafią wyjechać na tydzień lub więcej i nie zostawić nikogo u władzy - interes jakoś sam się kręci. Nie można wtedy pisać do nich, żeby nie dostać (usunięte przez administratora) o zawracanie głowy na urlopie. Brak szacunku do klientów i słabe traktowanie personelu, cwaniactwo na pełnej. Wszystko co złe to wy(pracownicy, a czasem nawet klienci), a wszystko dobre to nasza zasługa - mindset szefostwa.