Ktoś może powiedzieć, jak kiedyś wyglądała praca jako mechanik utrzymania ruchu w tej firmie? Jak naprawdę było ze szkoleniem i wsparciem na starcie? Były premie co miesiąc i sensowny okres wdrożenia – czy to się potwierdzało w praktyce?
W ofercie wymagali wykształcenia technicznego, gotowości do pracy trzyzmianowej i stawiali na dobrą atmosferę. Dodatkowo oferowali premie i dojazd autobusem pracowniczym lub zwrot kosztów.
Aktualnie poszukiwani są pracownicy produkcji i zastanawiam się nad aplikacją. Jak wygląda tam sytuacja? Praca jest bardzo ciężka?(Chodzi mi konkretnie o dźwiganie) Czy obowiązują jakieś normy godzinowe? (Na pracownika, zespołowe? Jeśli tak- czy szanse na ich wyrobienie są realne, czy raczej wywindowane?) Ogłoszenia są bardzo okrojone, bardzo mało można się z nich dowiedzieć.
Peritus
18.09.2025 14:52
Asystent AI
Firma szuka osoby na stanowisko laborant / laborantka (produkcja spożywcza) na pełen etat. Praca na trzy zmiany, umowa o pracę i półroczne intensywne szkolenie z opiekunem. Oferują wyższy dodatek za godziny nocne i dofinansowanie dojazdów.
Jak naprawdę wygląda to szkolenie na początku i wsparcie ze strony opiekuna? Czy da się coś wynieść z tego półrocznego wdrożenia i jak atmosfera przy zmianach?