Nie polecam współpracy z AGA MED. Moje doświadczenia z tą firmą były bardzo negatywne.
W mojej ocenie zostałam wprowadzona w błąd w kwestiach związanych z rozliczeniem wynagrodzenia oraz dokumentacją pracowniczą. Otrzymałam świadectwo pracy, które zawierało nieprawidłowe informacje i wymagało wyjaśnień.
Czułam również ogromną presję przy podpisywaniu dokumentów. Zostałam przekonana do podpisania nowych dokumentów dotyczących rozwiązania umowy, mimo że wcześniej złożyłam własne wypowiedzenie. Usłyszałam również słowa w rodzaju: „Obie pójdziemy siedzieć, bo ja tego wypowiedzenia nie podpisałam”, co odebrałam jako próbę wywarcia na mnie presji i zastraszenia.
Cała sytuacja była dla mnie bardzo stresująca. Zamiast rzeczowego wyjaśnienia spraw spotkałam się z manipulacją i próbami przerzucenia odpowiedzialności.
Pieniądze nie zostały mi wypłacone w całości za cały przepracowany miesiąc, musiałam się doprosić o to co uczciwie zarobiłam. Do dziś uważam, że zostałam potraktowana niesprawiedliwie i nieprofesjonalnie.
Każdy powinien sam wyciągnąć wnioski, ale ja osobiście nie zdecydowałabym się ponownie na współpracę z tą firmą.