armą dla zwierzątZamknięte
Według właściciela
Informacje
Golden Protein PLUS46%
1600,00 zł
Chrupka - musli dla Cieląt.
75,00 zł
(8)
Smakosz 76
9 opinii
Nieopublikowane
Nie możemy obecnie opublikować tych treści.
Zobacz szczegóły i działania
Franciszek Saniewski
5 opinii·1 zdjęcie
6 miesięcy temu
Przedstawiciel Przemysław dobry bajerant.
Dobrze że znam go od dziecka tak to ... Biore produkty i polecam 👊😁
Zdjęcie 1 sprawdza Franciszek Saniewski
AgroPasze - dystrybucja pasz LIRA, śruty, dodatki, mobilna mieszlania pasz. (właściciel)
6 miesięcy temu
Serdecznie dziękujemy za tak życzliwą recenzję.
Krzysiek N.
Lokalny przewodnik·81 opinii·43 zdjęcia
3 lata temu
Super szkoła. Mega klimat - na wesoło, a skutecznie. Polecam!!!
Radek Gawryluk
1 opinia
3 miesiące temu
Polecam!
3 miesiące temu
Dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie oceny. Zapraszamy ponownie!
Smakosz 76
9 opinii
3 minuty temu
Nowa
Jako pracodawcy nie polecam. Na początku niby rozmowa ok, właściciel na początku jakoby przejawia zadowolenie z wykonywanej pracy, później zadaje dziesiątki pytań typu jak sam się czujesz w tej pracy, czy jesteś na siłach ją wykonywać itp, twierdzi że przedłuży umowę i skieruje na badania do medycyny pracy, później zaczyna kombinować, odkręcać kota ogonem, wystawia ogłoszenie że szuka nowego kierowcy, wyrzuca tobie jakieś niedociągnięcia, że niby sam prosisz się o pomoc u rolników, że coś zasłychnął na twój temat negatywnego itp. Dziwi się, że przy takim podejściu z Jego strony ktoś idzie na zwolnienie. Trudno robić i wykonywać polecenia Jego gównarzerii wiedząc, że jesteś i tak już na wylocie. W sumie jesteś tanim mułem roboczym. Auta bardzo często są przeładowane i to grubo bo jeśli 16-tonówka ma na sobie 13,5 tony ładunku to przy masie własnej 6,5 tony łącznie waży 20 ton, ale co to jest 4 tony ponad normę skoro szef i Jego lizusy każą objeżdżać miejsca gdzie stoi ITD, a dodatkowo latać bocznymi drogami. Wciąż jesteś na podglądzie gdzie jedziesz i którędy jak domu wielkiego brata. Na koniec każdy ma cię w głębokim poważaniu i nie liczysz się już, a puste obiecanki ze strony właściciela nic nie znaczą. Ale jak ma się młodych kaskaderów co robią jak sługusy to na co ktoś kto odstaje od reszty. Nie polecam tego pracodawcy,, zmarnowane tylko 3 miesiące. Niczym nie odbiega od większości pracodawców co pieknie obiecują, a później to już jesteś tylko pionkiem w tej całej grze. Osobiście żałuję i na pewno sam bym już nie wstąpił drugi raz do tej samej wody.