Przedstawiciel tej firmy to kombinator umawiałem się na inna kamerę i wysłał całkiem inną kamerą niesprawna sprzedający mówi że tym się nie przejmować telefonów nie odbiera. Nie polecam tej firmy
SOLTRONIC
26.02.2025 08:43
Gdyby owy Pan umiał liczyć do 3 i zrobił przelew za kamerę droższa z większą ilością soczewek to by miał Pan odpowiedni towar. Pan chciał droższa kamerę w cenie tańszej, to chyba nie ja jestem kombinatorem jak Pan wspomniał. Jechać 120km w 1 stronę wymienić kamerę bo nie chciał Pan jej odesłać, żeby dostać odpowiednią to raczej z kimś innym jest coś nie tak. Odesłać kamery też Pan nie chciał, żeby dostać zwrot na konto. Dzwoniąc do mnie 40x w przeciągu 2 dni co 5 min to znów raczej o Panu świadczy. Wysłany nawet film instruktażowy a Pan sobie nie może poradzić i wszelką swoją nieudolność musi opublikować w tym miejscu. Na szczęście trafił się jeden Pan w tym gronie na kilku set normalnych kupujących. Wszelkie wiadomości i historia połączeń mam zapisaną, więc uważam że zachowałem się jak najbardziej ok w przeciwieństwie do tego rozemocjowanego Pana.
21.02.2025 07:00
Dodaj komentarz o tym pracodawcy i daj znać jak naprawdę wygląda praca u niego. Osoby zastanawiające się czy wysłać do niego CV czekają na twój szczery wpis o firmie Soltronic Łukasz Sołtysiak w mieście Czerniewice.
Zostaw merytoryczną opinię o Soltronic Łukasz Sołtysiak