Monika W.17.02.2025 16:28
Jestem pracownikiem od przeszło 5 lat (zresztą jak większa część zespołu) i uważam, że jest to dobre miejsce pracy. Z Szefową zawsze można bez problemu się dogadać i porozumieć, docenia moją pracę i starania. Można też liczyć na jej wsparcie kiedy go potrzebujemy zarówno w życiu zawodowym jak i prywatnym. W firmie panuje przyjemna atmosfera, mamy możliwość w wolnym czasie wyskoczyć do sklepu czy na obiad. Poza obsługą klientek do naszych obowiązków należy utrzymywanie w czystości swojego stanowiska pracy, sterylizacja narzędzi oraz sprzątanie części wspólnych wg grafiku. Pracujemy na dobrych produktach, które sprawdzamy same na sobie zanim będziemy stosowały je do stylizacji Klientek :) Nowe stylistki dołączające do zespołu mogą liczyć na szkolenia wykupywane przez Szefową u innych szkoleniowców oraz na doszkolenia indywidualne u niej przez tyle czasu ile potrzebują żeby bez stresu pracować z Klientkami i spełniać ich oczekiwania. Osoba wystawiająca wcześniejszą opinię chyba zapomniała o tym, że była cierpliwie szkolona przez ponad pół roku żeby osiągnąć poziom panujący w salonie i nie wykorzystała tych możliwości oraz korzystała z wielu zabiegów (dostępnych dla pracowników w promocyjnych cenach) i nie narzekała na jakość produktów.