A.K.05.05.2026 10:15
Jesteśmy bardzo rozczarowani współpracą. Na początku wszystko wyglądało profesjonalnie – szybki kontakt, konkretne odpowiedzi i gotowość do realizacji kompleksowego zamówienia (trawa z rolki, system nawadniania, siatka na krety). Skontaktowaliśmy się już w marcu i czekaliśmy tylko na projekt od architekta krajobrazu. Wykonawca był gotowy natychmiast rozpocząć pracę po otrzymaniu projektu.
Po otrzymaniu projektu zaproponowano nam termin z ok. 3-tygodniowym opóźnieniem. Nie było to dla nas idealne, ale zgodziliśmy się.
W dniu realizacji okazało się, że jedna osoba odpowiada za kontakt z klientem, a inna za wykonanie, i brakuje między nimi jakiejkolwiek komunikacji. Termin został przesunięty o kolejny tydzień.
Czekaliśmy w sumie prawie miesiąc, nie szukając innych wykonawców, bo liczyliśmy na ustalenia. W dniu, kiedy prace miały się rozpocząć, nie mogliśmy się dodzwonić, a po czasie dostaliśmy wiadomość, że mamy sobie poszukać innego wykonawcy.
Stracony czas, brak profesjonalizmu i bardzo słaba organizacja. Zdecydowanie nie polecam.