Natalia
18.08.2024 13:36
Nie polecam tej firmy. Ceny usług nie adekwatne do jakości. Płytki były krzywo ułożone, ściany źle szpachlowane. Wszystko trzeba będzie przerobić. Wzięli 60% zaliczki, wykonali pracę 30%, dali wszystko i odeszli! Zostawili w mieszkaniu bałagan. Nie chcieli po sobie sprzątać!
Nair Aviatsian
04.09.2024 23:54
Dzień dobry,
Klienta kłamie i próbuję wykombinować tak żeby nie płacić za wykonane prace. Pracę było robione porządnie. Jeśli są jakieś usterki w trakcie zawsze poprawiamy. Każdy kto pracuje w tej branży wie że poprawi są i to normalne. Ale problem polega na tym że Klinetka nawet pisze opinie pod innym imieniem. Ma na imię Tatjana. Wykonczenie było pod w mieszkaniu przy ulicy tramwajowej w nowym budownictwie. Klientka dostała namiary do mnie przez znajomych. W trakcie prac zawsze opłaca mnie umówionej kwoty. Codziennej przychodziła razem z synem i nagrywali po kilka godzin przez kamerę rozmawiali i przeszkadzali pracować. Syn klientki który cały czas uczestniczył w remoncie, też przychodził i po kilka godzin bez sensu marnował nasz czas pytaniami typu „Jakie macie plan na dzisiaj”. Albo lepię pytał się czy będziemy pracować w niedzielę, i że w sumie moglibyśmy trochę popracować. Czyli traktował nas jak niewiadomo kogo. Jest bardzo dużo niefartownych momentów na które po prostu zamykałem oczy i byłem miło bo chcę mieć takie relacji z ludźmi. Mam listę połączeń szczegółowa. Ile razy rozmawiałem przed remontem i podczas bo starałem się doradzić i pomóc z remontem bo na każdą drobną rzecz klientka dzwoniła i pytała jak lepiej. Chętnie przedstawię kosztorys oraz zdj wykrakanych prac wraz z fakturami od materiałów. Nie chciałem kontynuować prac ponieważ klientka nie opłaciła za już wykonane prace i twierdziła że my zrobiliśmy mniej niż jest zapłacone co nie jest prawdą i zdj wykonanych prac temu potwierdzenie wraz z kosztorysem powykonawczym. Syn klientki studiuje na prawie i napisał takie pismo w odpowiedź na kosztorys że można upaść ze śmiechu. Chętnie bym udostępnił to pismo. Tatiana sama musiła na koniec że robiła zawsze zdj materiałów które kupiliśmy, a teraz mówi o piszę że materiałów nie było. Że by nie płacić i jeszcze chce żebym ja zapłacił za to. No to jak te pracy zostali wykonane bez materiałów ? No jest masakryczne (usunięte przez administratora) Wystawiłem wezwanie do zapłaty. Ale sprawa wyląduje w sądzie napewno. I wszystkie koszty oraz próbę zepsuć reputację będą po jej stronie. Mam kontakt ze wszystkim klientam z kim współpracowałem. I mogą w każdej chwili zadzwonić i po prosić o opinię !
Pierwszy raz spotkałem się z osobami którzy nie zapłacili za wykonane prace. I jeszcze próbują tak oszukać mnie i zepsuć opinie. Chciałbym powiedz bardzo dużo na ten temat ale niestety to zajmie dużo czasu na rozpisywanie tej sytuacji. Myślę że po zakończeniu sprawy, wynik będzie odpowiedzią.
Dziękuję za uwagę
Pozdrawiam,
Nair Aviatsian AV STUDIO
17.08.2024 08:00
Nie ma osoby pracującej, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem? Jak obecnie wygląda praca w firmie Av Studio Nair Aviatsian w mieście Łódź? Wiecie co się dzieje? Czekamy na aktualne opinie od pracujących na temat Av Studio Nair Aviatsian. Dajcie znać jak sytuacja wygląda obecnie.
Zostaw merytoryczną opinię o Av Studio Nair Aviatsian