Szkoła Numerologii(usunięte przez administratora) zarejestrowana jako Homes to w moim odczuciu maszyna do zarabiania pieniędzy. Kursy bardzo drogie, nie warte wydania żadnych pieniędzy. Kurs o afirmacjach to w moim odczuciu afirmacji to zlepek treści- streszczenie najważniejszych rzeczy zebranych z kilku książek dostępnych na rynku. PDF-y z kursow niby 45-stro nicowe, a napisane trzcionką na 1cm + na niektórych stronach tylko 1 zdanie. Żeby wziąć udział w kursie zaawansowanym z Kronik Akaszy trzeba wcześniej wykupić kurs podstawowy u (usunięte przez administratora) oczywiście, bo nie są oczywiście akceptowane kursy zrobione u innych osób lub jeśli nauczyłaś się sama. (usunięte przez administratora) Kurs podstawowy z kronik akaszy to jakaś kpina. 4 spotkania 2-godzinbe. Na pierwszym spotkaniu jakiś wstęp i trochę informacji ogólnych czym kroniki są-jakieś 20 minut, a reszta to przedstawianie się uczestników, których na moim kursiw było około 100. Spotkanie nr2 to pół godziny opowieści o skali emocji wg Hawkinsa. Nie wiem co to ma wspólnego z kronikami i potwm reszta czasu pytania uczestników lub ich opowieści czy wrażenia nie na temat. (usunięte przez administratora)malo sympatyczna (nie taka, którą widzimy na filmikach na youtube czy w social mediach-total e rozczarowanie). Czasem bez cierpliwości, a wręcz z irobią odpowiadała na pytania.Jakby znudzona. Czasami wręcz odpowiadała opryskliwie. Jako, że wielokrotnie opowiadała, że byla nauczycielką w podstawówce wydawalo mi się, że powinna mieć podwjście pedagogiczne, pełne zrozumienia dla osób, które dopiero się uczą i czegoś nie rozumieją. Dla mnie merytorycznie i podejście do ucznia to lipa. Szkoda pieniędzy. A najgorsze to jej namawianie do innych swoich produktów i wciąganie w spiralę zależności, np.żeby oczyszczać w kronikach dobrze zrobić (u niej) kurs reiki,no najlwpiej 3 stopnie itd. A na końcu propozycja, że jeśli uczestnik napisze pozytywną opinię o Szkole Numerologii, to dostanie za to wybraną medytację ze strony-sklepu szkoły (medytacja za darmo w zamian za pozytywną opinię lub wideoopinię). Także jak patrzę na te opinie na stronie Szkoły Numerologii, to wiem z czym to się je. I te obiecanki, że jak się zda(usunięte przez administratora) egzamin z odczytu z kronik, to dołączy się do konsultantów na jej stronie. Moja koleżanka zdala u niej egzamin i czekała na umieszczenie na jej stronie wg obietnicy i nigdy to nie nastąpiło. A na egzaminie(usunięte przez administratora) pytała jej np. co ma zrobić aby absolwentki numerologii poszły na kolejny kurs numerotwrapii (co się wiąże z dodatkowymi kosztami plus dodatkowymi kursami które trzeba u niej zrobić, tj.reiki i kroniki akaszy obowiązkowo i np. kurs afirmacji) lub na SPA dla Duszy, gdzie robione są różne stopnie reiki. To są koszty dodatkowych kilku tysięcy złotych. I ludzie wpadają tak w spiralę finansową wykupywania kursu za kursem. Może mają nadzieję, że podejmą współpracę ze szkołą jako konsultat, bo to na kursach jest obiecywane. Jednak na stronie wśród konsultantów są jestctylko 5-7 stałych osób. Wcześniej było więcej, ale nagle wszystkie zniknęły. Ogólnie nie polecam.
13.04.2026 12:29
Ja akurat kupiłam kurs afirmacji, kurs K. Akaszy stopień podstawowy i zaawansowany w tym samym czasie jeszcze przed rozpoczęciem kursu podstawowego z kronik. Skuszona bylam opiniami na stronie (jak się okazalo potem większość pewnie wystawionych pozytywnie, bo Olga proponuje w zamian za pozytywny komentarz na stronie - medytację Perełka za darmo). Plus skuszona zachętą Olgi na live'ach. Także miałam polot i kupiłam wszystkie 3 tuż przed rozpoczęciem kursu.
Ola
15.04.2026 17:16
Aaa rozumiem ;/ A czy w przypadku, gdy kurs nie spełni oczekiwań nie ma szans na jakąś reklamację? Albo po pierwszym kursie nie można jakoś zgłosić problemów tak żeby odzyskać pieniądze za te kolejne? Takie 3 kursy to z pewnością sporo pieniędzy :(
Sonia
12.04.2026 14:11
Trochę mnie dziwią te wszystkie krytyczne komentarze, biorąc pod uwagę, jaki jest charakter tych kursów. Numerologia, afirmacje itd. to jednak rzeczy, których działanie nie jest w żaden sposób potwierdzone ani oparte na żadnych dowodach, więc zakładam, że chodzi tu głównie o dobrą zabawę. Może problem jest taki, że przy płatnych kursach ludzie mają po prostu zbyt wysokie oczekiwania? 🤔
Przychody i zysk Homes
-340,5 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Anna M.
07.04.2026 12:23
Spotkałam Olgę na wyjeździe stacjonarnym i na kursach online – jest dokładnie taką samą osobą!!! Konkretną, rzeczową i bardzo autentyczną! Cenię ją za to, że nie udaje oświeconej mistrzyni, tylko jest pedagogiem z powołania, który potrafi postawić granice. W sposób prosty mówi o rzeczach naprawdę duchowych. Kursy u Olgi to nie tylko teoria, ale przede wszystkim proces. Byłam też u Olgi na odczycie z KA. I tak - jeśli ktoś myśli, że za 900 zł kupuje gotowe rozwiązanie wszystkich problemów bez własnej pracy, to faktycznie może być zdziwiony. Ja dziękuję za każdą minutę! Bo przeanalizowałam informacje, które dostałam od Mistrzów dzięki Oldze i było to dla mnie niesamowite doświadczenie! 💙
Amanda
08.04.2026 14:22
Ten odczyt z KA za 900 zł to ile mniej więcej trwa? Ciekawi mnie jak wygląda taka sesja od strony praktycznej, bo różnie to bywa u różnych osób 🤔
11.04.2026 16:49
Trwa maksymalnie do 60 minut, bez przekroczeń czasu. Olga bardzo go pilnuje. Poprzedniczka napisała, że jak ktoś kupuje gotowe rozwiązanie wszystkich problemów bez własnej pracy, to faktycznie może być zdziwiony. Zgadzam się. Ja jednak szłam na odczyt z podejściem, by uzyskać wskazówki na mojej drodze, podpowiedzi, by przyjrzeć się konkretnym tematom z szerszej perspektywy,by poznać bardziej siebie. Z pytaniami: dlaczego, jaka to lekcha, czego mam się nauczyć. I niestety rozczarowana byłam tym odczytem. Byłam również na odczytach: u konsultantki z jej strony i 1 kobiety spoza jej kręgu i te kolejne wykonały o wiele większą robotę, uzyskałam więcej wiadomości na nurtujące mnie pytania, więcej ciepła, itp. Ogólnie byłam bardziej usatysfakcjonowana. A koszt usługi tańszy o połowę! Mam po prostu porównanie pomiędzy kilkoma osobami. Dla mnie Olga w rankingu pod każdym względem wypadla najgorzej. Ale to oczywiście moje doświadczenie i opinia.
Też podzielam opinię poprzedniczek, z duchowością ta Pani nie ma za wiele wspólnego. Skończyłam u niej kurs czytania kronik i miałam jedną konsultację z czytania kronik. Kobieta udająca sympatyczną, opowiada farmazony,że mistrzowie pomagają i udzielają odpowiedzi , a w moim czytaniu nie potrafiła odpowiedzieć na elementarne pytania. A kroniki to nic innego, jak Twoje uczucia , myśli, które są zapisane w przestrzeni, ewentualnie doświadczenie , które ma przyjdzie do Ciebie, ale efekt końcowy zależy od Ciebie. Poprzez gadanie takich frazesów wpływa na wolną wolę, zawiązuje się niefajna karma, dodatkowo pozwalając na swoje czytanie, dajesz tej kobiecie dostęp do twojej energetyki, twoich pomysłów, które emanowałaś poprzez myśl, emocje w eter. Wrażenie negatywne o tej Pani nie jest tylko moje, ale też innych uczestniczek kursu, który razem robiłyśmy u tej Pani. Jak chcesz mieć dostęp do energii wszechświata, medytuj, kup książkę ,,czytanie kronik akaszy", na postawie , której Pani (usunięte przez administratora) zrobiła kurs, jak interesuje Cię numerologia jest wiele książek na ten temat, nie musisz płacić grubych złotówek za wiedzę, kobiecie, która odjechała z duchowością w inny wymiar.
Kursantka
23.05.2025 23:22
Ja podpisuję się pod tymi słowami jako wierna kursantka, po kursach KA, a teraz też już po Szkole. Jestem bardzo wdzięczna Olgo za Twoje prowadzenie i nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli mojego mentora ❤️
07.04.2026 12:17
Droga Kursantko,
dziękujemy Ci z całego serca za te słowa i za zaufanie, którym obdarzyłaś Olgę oraz naszą przestrzeń. Bardzo nas porusza, że właśnie tak odbierasz tę drogę i to prowadzenie.
Takie opinie mają dla nas ogromną wartość. Dziękujemy, że jesteś z nami.
Z wdzięcznością,
As
06.09.2025 11:55
Miałam Zamiar zapisać się do tej szkoły, ale po przeczytaniu opinii SZKODA mi 900 zł wpisowego!!! Poszukam sobie ciekawszych autorów numerologii np. Gladys Lobos… z tego co czytałam zdjęcia nie odbywają się wcale w małych grupach, a to niestety podstawa! Opinia byłych uczestników jest bardziej wiarygodna, niż reklama tej szkoły.
07.04.2026 12:16
Droga Pani Barbaro,
rozumiemy, że mogła Pani nie trafić od razu na właściwe materiały, natomiast nie zgadzamy się z oceną, że „jakość była zerowa”. W bezpłatnym wyzwaniu brało udział kilkaset osób, a każdy uczestnik, który zgłaszał problem z dostępem, otrzymywał od naszego zespołu pomoc i odpowiednie wskazówki.
Dokładamy starań, aby również nasze bezpłatne działania były przygotowane rzetelnie i organizacyjnie zaopiekowane. Zawsze warto po prostu napisać do nas email.
Libertas
23.03.2026 11:40
Asystent AI
Firma szukała osoby na stanowisko koordynatora projektu w systemowym budownictwie. Była umowa o pracę, szeroki pakiet benefitów, a w ofercie podkreślano realny wpływ na dział i możliwość rozwoju w różnych segmentach firmy.
Jakie naprawdę były szanse na rozwój i czy doświadczeni pracownicy mieli wpływ na kluczowe decyzje? Można było liczyć na wsparcie i dobrą atmosferę w zespole?
Ta opinia nie jest o naszej firmie - przykro nam, ale nastąpiła pomyłka.
Magdalena
13.02.2026 20:53
Uważam, że działalność tej Pani to po prostu (usunięte przez administratora). Za wizyte pobiera 900 zł, dwa razy więcej od swoich pracowników a sama wizyta to jakiś cyrk. Byłam zaskoczona, że (usunięte przez administratora) jest po prostu niesympatyczna i widzę, że sie niecirpliwi i jak i jakość jej usług. Wiem, że w Kronikach Akaszu w zasadzie można sobie mówić co sie chce i sprawa interpretacji ale ja dostałam jakieś spontaniczne zdania i słowa ktore były mam wrażenie jakimiś spontanicznymi sklejkami które (usunięte przez administratora) na biegu wymyślała. Poza tym tutaj już moge podważyć jej kompetencje bo zaczeła mi opowiadać o moich cechach charakteru które są zupełnie nie zgadzają, mam wrażenie, że zostałam równiez oceniona po wyglądzie gdzie wtedy nie był to mój najlepszy dzień. Mimo zachowania zimnej krwi i bycia bardzo uprzejmą mialam wrażenie, ze to po prostu jest jakiś żart! Nie polecam.(usunięte przez administratora)jest zupelnie inna niż ta na którą sie kreauje w swoich filmikach. Wstyd, że za takie duże pieniądze po prostu sie (usunięte przez administratora) ludzi.
07.04.2026 11:37
Pani Magdaleno, dziękujemy za podzielenie się opinią.
Przykro nam, że spotkanie z Olgą nie spełniło Pani oczekiwań i że odebrała je Pani w taki sposób. Każda konsultacja opiera się na bardzo indywidualnym doświadczeniu i wiemy, że nie każda forma pracy będzie odpowiednia dla wszystkich. Tym bardziej żałujemy, że po spotkaniu pozostało w Pani tak duże rozczarowanie.
Praca z Kronikami Akaszy to proces bardzo subtelny, oparty na przepływie energii, który nie zawsze musi rezonować z oczekiwaniami naszego umysłu w danej chwili. Każda sesja jest prowadzona z pełnym szacunkiem do klienta, a informacje, które są przekazywane, są wiernym odczytem tego, co pojawia się w Polu – nawet jeśli są to krótkie obrazy czy zdania, które na ten moment wydają się niespójne, to właśnie rolą konsultanta jest to, by nie nadawać im swojej interpretacji, a przekazać je w czystej postaci do osoby, dla której jest ten odbiór z Pola.
Olga buduje swoje doświadczenie już od lat, a różnica w cenie wynika z roli mentora i odpowiedzialności za procesy, których uczy także pozostałych konsultantów. Jeśli odebrała Pani profesjonalizm Olgi jako brak uprzejmości, to pragniemy zaznaczyć, że w odczycie z Kronik Akaszy trzeba przede wszystkim skupić się na czystości przekazu, co czasem wymaga zachowania dystansu i pełnej koncentracji (stąd bardzo ważna jest praca nad sobą u konsultanta, aby nie wchodziło w trakcie przekazu jego EGO).
Życzymy Pani znalezienia takiej ścieżki i takich metod pracy z energią, które będą w pełni zgodne z Pani wrażliwością i gotowością.
Jednocześnie - zależy nam na szacunku, transparentnej komunikacji i wysokim standardzie kontaktu, dlatego takie sygnały traktujemy poważnie. Zachęcamy bezpośrednio kontaktu z naszym zespołem pod adresem [email protected], z opisem sytuacji i datą wizyty, abyśmy mogli się do tej sprawy odnieść bardziej wewnętrznie i sprawdzić, co dokładnie się wydarzyło.
07.04.2026 11:49
Pani Gosiu, przy tak osobistej formie pracy jak odczyt z Kronik, to naturalne, że odbiór sesji może być bardzo subiektywny. Warto pamiętać, że Kroniki Akaszy to nie wykład, a proces energetyczny. Czasem przekaz jest intensywny i zwięzły, bo właśnie taka forma jest w danym momencie potrzebna, by dotrzeć do sedna, bez zbędnych „frazesów”. Zadaniem konsultanta jest to, by nie nadinterpretować przekazu i nie "zanieczyszczać" go swoim ego. Właśnie taką zasadą kierujemy się w naszej szkole. Opieramy się na konkretach i czystym przekazie, co dla jednych jest bezcenne, a dla innych może wydawać się zbyt zdawkowe.
Zawsze dbamy też o ramy czasowe sesji, ponieważ dyscyplina energetyczna jest kluczowa w pracy z Kronikami – 45-50 minut intensywnego odczytu to standardowy czas, po którym domykamy pole, by klient mógł zintegrować otrzymane informacje.
Chcemy również zaznaczyć, że odczyty Kronik Akaszy nie są usługą opartą na „efekcie wow” ani na ilości wypowiedzianych słów, tylko na jakości przekazu, który pojawia się w trakcie sesji. Nie każda osoba odbiera tę formę pracy tak samo i nie każda będzie czuła, że jest to przestrzeń odpowiednia dla niej.
Praca z Kronikami Akaszy nie polega na „wymyślaniu” odpowiedzi ani na dopasowywaniu ich do wyglądu czy pierwszego wrażenia. To forma odczytu, którą Olga prowadzi w oparciu o wieloletnią praktykę duchową, medytacyjną i wypracowaną metodę pracy. Każdą sesję traktujemy poważnie i z szacunkiem do drugiego człowieka.
Jednocześnie od lat Olga w swoich darmowych materiałach edukacyjnych uczy, że odczyt Kronik Akaszy jest doświadczeniem bardzo indywidualnym. To nie jest usługa oparta na gotowym schemacie ani zestawie identycznych komunikatów dla każdej osoby. Odbiór takiego spotkania może być różny — i mamy świadomość, że nie każda osoba odnajdzie się w tej formule.
Olga od wielu lat uczy, prowadzi, tworzy materiały, książki i bezpłatne treści, z których korzystają tysiące osób - działalność w Szkole Numerologii przy każdych sesjach opiera się na praktyce, odpowiedzialności i etyce, a nie na kreacji „wizerunku do internetu”.
Szanujemy Pani prawo do własnej opinii, ale nie zgadzamy się z przedstawianiem tej pracy jako nierzetelnej tylko dlatego, że nie była zgodna z Pani oczekiwaniami. Każdy praktyk pracuje inaczej, cieszymy się więc, że znalazła Pani osoby, których styl pracy bardziej Pani odpowiada.
Z życzliwością,
Barbara
16.09.2025 20:24
Zapisałam się na bezpłatne wyzwanie 7 dyniowe, żadnego linku, ani pierwszego,ani drugiego dnia, zero odpowiedzi. Całe szczęście że nie polubiłam się o żaden zakup. Ceny z kosmosu, jakość zerowa
Essentia
11.08.2025 20:18
Asystent AI
Czy ktoś wie, czy firma nie ma zbyt dużych oczekiwań wobec Inżyniera budowy, skoro trzeba mieć wyższe wykształcenie, znać CAD, angielski i być mobilnym, a nie ma podanych widełek płacowych?
Najważniejsze wymaganie to wykształcenie budowlane oraz znajomość oprogramowania CAD i angielskiego. Dużym plusem według oferty jest dostęp do prywatnej opieki medycznej i dofinansowanie szkoleń lub kursów.
(usunięte przez administratora)Próba uzależnienia uczniów od siebie, pycha i brak pokory we wprowadzaniu zmiam w portret, nie liczenie się z drugim człowiekiem.
Brak możliwości zweryfikowania opinii na Google, wszystko jest usuwane, słyszałam negatywne opinie od poprzednich dziewczyn, z którymi spotkałam się na innych szkoleniach, chciałam doświadczyć sama ale takiej porażki się nie spodziewałam…. Najgorsze jest to, że jest to robienie krzywdy ludziom, wprowadzanie zmian bez pomyślunku, grzebanie w akaszy szok, agresja na zajęciach wobec osób, które dzieliły się wiedzą. Kopiowanie książki słowo w słowo, kiedy kursant płaci takie pieniądze.
Przewracanie oczami na pytania osób, którym udało się doczekać swojej kolejki. Straszenie na zajęciach o wyciąganiu konsekwencji jeśli ludzie będą dzielić się wiedzą. Ciekawy sposób nauczania.
Ta dziewczyna zgłosiła się na konferencję jako prelegent i nie potrafiła podać odpowiedzi na rzeczy o których naucza, nie rozumiała pytań. Dużo kłamstw, kasowanie co 2 tygodnie materiałów do nauki, bo tak, za rzeczy, za ktore dostaje pieniądze.
Byłam na kronikach akaszy z ciekawości i bardzo tego żałuję. Ta kobieta nie ma nic wspólnego z duchowością niestety….
23.05.2025 14:00
Droga Autorko tego wpisu, rozumiem duchowość zupełnie inaczej niż przez publiczne obrzucanie kogoś błotem bez głębszej znajomości osoby i jej pracy. Moja własna droga zaczęła się ponad dwadzieścia lat temu: praktykuję buddyzm, regularnie medytuję, co roku jeżdżę na odosobnienia i — podobnie jak moich studentów — zachęcam siebie do nieustannego rozwoju.
W Szkole Numerologii kładziemy nacisk na etyczną pracę z drugim człowiekiem, dlatego właśnie prowadzimy teraz badania nad harmonizacją portretów, aby metodę, której uczę, udokumentować empirycznie. Nie zbieramy ocen w Google; zamiast tego zapraszam do przeczytania setek publicznych rekomendacji absolwentów na Facebooku (sekcja „Recenzje” na > facebook.com/szkolanumerologii/reviews).
Zarzuca Pani, że materiały są „bezwartościowe”, a jednocześnie przyznaje, że są kopiowane i upubliczniane w sieci. Trudno o lepszy dowód, że ludzie uznają je za cenne. Ponad 25 000 subskrybentów mojego kanału YouTube i dziesiątki tysięcy obserwujących na Instagramie, TikToku i Facebooku korzystają z darmowych lekcji, medytacji i webinarów, które udostępniam CODZIENNIE za darmo.
Co do rzekomej „agresji” oraz „kasowania materiałów”: nagrania pozostają dostępne przez określony czas, tak jak wyraźnie zapisaliśmy w regulaminie/opisach kursów, a komentarze usuwamy tylko wtedy, gdy naruszają zasady kultury lub zawierają dane osobowe. Jeśli komukolwiek brakuje faktury czy dostępu do plików, proszę po prostu napisać do nas na maila! — zawsze odpowiadamy w ciągu 48 godzin.
Pisze Pani również o „konkurujących akademiach”. Nie konkurujemy na polu emocji; wolimy, by jakość programu broniła się sama. Dlatego jeśli kiedykolwiek zechce Pani przedyskutować swoje doświadczenia rzeczowo i twarzą w twarz, zapraszam serdecznie do rozmowy. Wiele problemów da się rozwiązać spokojnie — i to właśnie, moim zdaniem, jest prawdziwa duchowość.
16.12.2023 14:19
Ta firma działa jako (usunięte przez administratora). Zapisałam się do tej szkoły, skuszona ich reklamą o: wyjątkowości kursu, pracy w małych grupach oraz praktycznych zajęciach. Zajęcia całkowicie online, bardzo duża grupa licząca 80 osób, a przy tak licznej grupie nie sposób by każdy mógł zadać pytanie. Choć na początku zajęć dużo ciepłych słów ale im więcej zajęć to było tylko gorzej. (usunięte przez administratora) Zero zajęć praktycznych. Nie wiem skąd ta Pani czerpie wiedzę o numerologii ale na pewno nie od prekursorki Gladys Lobos. Wszystkie negatywne opinie (usunięte przez administratora), przez osoby pracujące dla szkoły. Na zajęciach ciągle jest powtarzane, że resztę rzeczy dowiemy się na kolejnym kursie "Numeroterapia" a potem "Kroniki Akaszy". Wszystko robione w pospiechu, bez zastanowienia się nad konsekwencjami dla drugiego człowieka. Ta szkoła to strata pieniędzy i czasu. Wybierzcie inny kurs. Ja jestem bardzo zawiedziona.
23.05.2025 13:50
Dzień dobry, Gosiu – dziękuję, że podzieliłaś się swoimi wrażeniami.
Poniżej punkt po punkcie odnoszę się do Twoich uwag i pokazuję, jak wygląda to w praktyce w Szkole Numerologii by Olga N. Stępińska. Mam też nadzieję, że pomoże to innym osobom wyrobić sobie własne zdanie – zachęcam do sprawdzania bezpośrednich opinii absolwentów na naszym Facebooku:
Na każde spotkanie plenarnie przypada oddzielna sesja Q&A na Zoom-ie + dedykowane forum w platformie; pytania można zostawić wcześniej lub zadać na żywo.
„Każde spotkanie było nie tylko dawką ogromnej wiedzy, ale głębokim doświadczeniem… atmosfera – ciepła, wspierająca i pełna wzajemnego zrozumienia.”
— Monika M. Baran, absolwentka, 12 IV 2025
„Zero zajęć praktycznych / kopiuj-wklej z książki”
Podręcznik Olgi to materiał uzupełniający (stanowi ~30 % całości programu).
Każdy student mam możliwość dodatkowego dopytywania na grupie na Facebook nawet pomiędzy zajęciami i otrzymuje indywidualną informację zwrotną.
Dodatkowo: ćwiczenia z numeroterapii, studia przypadków i panel dyskusyjny „żywe konsultacje” na każdych zajęciach.
3. Źródła wiedzy (Gladys Lobos i inni)
Metodyka szkoły czerpie z kilku nurtów – m.in. Pythagorean, Chaldean, szkoła Gladys Lobos, Dorien Erdei, Shealy-Buchholz – co zawsze podkreślamy w bibliografii kursu. Pani Olga uczyła się bezpośrednio u uczniów G. Lobos; część materiału pochodzi z tych lekcji (za zgodą).
„Ciągłe odsyłanie na kolejne kursy”
Program jest modułowy – podstawy numerologii ➔ numeroterapia ➔ Kroniki Akaszy. Nie trzeba brać kolejnych poziomów, żeby mieć prawo do praktyki zawodowej; potwierdza to wielu absolwentów:
„Po szkole mogę nazywać siebie numerologiem – wybór kolejnych kursów to była moja decyzja.”
— Małgorzata Lewandowska, 5 XI 2024
Średnia z ostatnich 5 edycji to 4,87/5, a 79 publicznych opinii dało nam 100 % rekomendacji na Facebooku.
Jednocześnie zachęcam wszystkich, by przed decyzją o kursie porównali różne źródła – pełne (pozytywne i krytyczne) komentarze absolwentów znajdziecie tu:
oraz przy produktach na naszej stronie szkloanumerologii.pl
Z życzliwością i otwartością na dialog,
Zespół Szkoły Numerologii by Olga N. Stępińska
Zostaw merytoryczną opinię o Homes Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Homes Sp. z o.o.!
Homes Sp. z o.o.
UL. WALEREGO WRÓBLEWSKIEGO 59C lok. 11 94-035 Łódź