Sagius Uitzenders B.V.

Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Sagius Uitzenders B.V.

Normalny Nowy wpis

Niestety mimo ciągłych zgłoszeń nie są robione żadne porządku, w domku ciągle krzyki, wyzwiska, bijatyki, koordynatorki zlewają temat… nie polecam, praca spoko, jak to magazyn, ale rekrutują na ślepo i to jeszcze bez zaświadczenia o niekaralności :(

Pracownik Nowy wpis
@Normalny

Kuchnia, łazienka oraz WC też pozostawiają wiele do życzenia, zatkane zlewy, mąka rozwalona na blacie, zepsuta płyta indukcyjna, defekacja na deski klozetowe, brak grafiku sprzątania, błędy w solarisach rażące po oczach, nie działające karty do bramy firmy a to dopiero początek :) Wróciłam z nocnej zmiany i chciałam się przespać chociaż 4h bo tutaj ciężko o sen, wiecznie hałasy i krzyki od 7 rano do 21. Nie mogę odpocząć, nie mogę się normalnie wyspać, nie mogę mieć pewności, że wszystko się zgadza w mojej wypłacie.

Adriano

Witam wszystkich czytelników chciałbym ostrzec wszystkich którzy mają zamiar wyjechać do pracy przez tą agencje pracy Sagius byłem tam mieszkałem i pracowałem przez pewien czas to co się tam dzieje to jest nie do pomyślenia agencja płaci marne tygodniówki trzeba pytać tyrać grubo ponad 50 godzin żeby zarobić jako taką tygodniówkę mam tutaj na myśli około 400 euro mieszkania fatalne grzyb smród nikt po sobie nie sprząta większość osób to same pijaki i (usunięte przez administratora)którzy wolny czas spędzają przy pijaństwie i paleniu trawy totalna (usunięte przez administratora) koordynatorzy z biuro olewają to wszystko i się nie interesują co się dzieje na domkach nie polecam tam pracy ani mieszkania nawet najgorszemu wrogowi normalna (usunięte przez administratora) UWARZAJCIE NA TEN (usunięte przez administratora) !!!

@Adriano

Rozumiem, że Twoje doświadczenia z zakwaterowaniem przez agencję Sagius były bardzo niezadowalające, a atmosfera oraz styl życia współlokatorów pozostawiają wiele do życzenia. Takie warunki mogą znacząco wpływać na komfort i jakość życia. Bardzo nam przykro słyszeć o tych trudnościach. Jeżeli jesteś skłonny/skłonna, zdecydowanie sugerujemy bezpośredni kontakt z agencją Sagius w celu zgłoszenia tych problemów. To ważne, aby agencje były świadome i mogły podjąć działania w celu poprawy sytuacji. Współpraca z osobami, które nie dbają o porządek czy są zaangażowane w niebezpieczne zachowania, może wpływać na ogólną atmosferę i bezpieczeństwo. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Jeśli możemy pomóc w jakikolwiek sposób, proszę daj nam znać.

Agatek Gatetk Nowy wpis
@Adriano

No i co że byłeś mieszkałeś, a widziałeś tych ludzi którzy przyjeżdżają? Masakra wy się (usunięte przez administratora) agencji czepiacie a nikt nie spojrzy jakie (usunięte przez administratora) tu wjeżdżają....szok

Kinga

Okropne warunki na lokacji, koordynator IVAN chamski i bez kultury, odradzam prace dla tej agencji.

@Kinga

Przepraszam, że doświadczyłeś/łaś trudności podczas pracy z tą agencją. Twoja opinia jest dla nas ważna, a to, co opisujesz, nie odpowiada standardom, które stawiamy przed sobą jako agencja pracy tymczasowej. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć, co mogło się wydarzyć i podjąć kroki naprawcze w odniesieniu do Twojej sytuacji. Proszę, jeśli jesteś gotów/gotowa, skontaktuj się bezpośrednio z nami, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoje doświadczenie i podjąć działania w celu poprawy sytuacji. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy gotowi podjąć wszelkie kroki w celu zrozumienia sytuacji i poprawy jakości naszych usług. Koordynator Ivan juz nie pracuje z nami od kilku miesiecy.

@ahzaandam

To co tam robią z ludźmi to po prostu zwierzyniec.

@@ahzaandam

Przepraszam, że doświadczyłeś/łaś trudności w tej agencji pracy. Twoja opinia jest dla nas ważna, i chcielibyśmy lepiej zrozumieć sytuację, abyśmy mogli podjąć kroki naprawcze i poprawić jakość naszych usług. Jeżeli jesteś skłonny/skłonna podzielić się bardziej szczegółowymi informacjami na temat tego, co dokładnie się wydarzyło, lub jeśli masz pytania, skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jesteśmy gotowi podjąć wszelkie działania w celu poprawy sytuacji i rozwiązania ewentualnych problemów. Dziękujemy za otwartość i chęć podzielenia się swoją opinią. Twój głos jest dla nas ważny, a my pragniemy stworzyć lepsze doświadczenia dla wszystkich naszych pracowników.

Rozmowa kwalifikacyjna bywa bardzo stresująca. A jak było w Twoim przypadku? Ilu rekruterów prowadziło rozmowę? Podziel się opinią ze spotkania w firmie Sagius Uitzenders B.V..

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy i podejścia do pracownika w tej agencji ? Szukam opinii ale ciężko cokolwiek znaleźć.

@Kandydat

Rozumiem, że poszukujesz opinii na temat pracy i podejścia do pracowników w konkretnej agencji. Aby dowiedzieć się więcej o doświadczeniach innych pracowników, możesz spróbować kilku metod: Portale z opiniami o pracodawcach: Odwiedź portale z opiniami o pracodawcach, takie jak Glassdoor, Indeed czy Kununu. Tam często pracownicy dzielą się swoimi doświadczeniami. Grupy społecznościowe: Spróbuj znaleźć grupy na platformach społecznościowych, na których pracownicy wymieniają się doświadczeniami i opiniami na temat agencji pracy. Bezpośredni kontakt: Jeśli masz konkretną agencję na myśli, możesz również zapytać bezpośrednio w miejscu, gdzie pracownicy tej agencji mogą się spotykać online (np. grupy branżowe, fora). Rozmowy z pracownikami: Jeśli masz znajomych lub znajomych znajomych, którzy pracowali w danej agencji, możesz poprosić ich o bezpośrednie opinie. Pamiętaj, że opinie mogą się różnić, a jedno doświadczenie niekoniecznie odzwierciedla wszystkie. Warto spojrzeć na różne źródła i zebrać jak najwięcej informacji, aby uzyskać pełniejszy obraz sytuacji.

Odradzam współpracę z tą pseudo agencja kłamią i (usunięte przez administratora) na wypłatach i na czym tylko się da pracowałem prawie dwa miesiące koordynatora ani razu nie widziałem na oczy oferta którą dostałem wygląda zupełnie inaczej po dotarciu na miejsce została podpisana nowa umowa z agencja carriere gwarancja godzin miała być na 38 godzin nowa umowa i gwarancja tylko na 20 godzin czasem praca 12 h czasem 6 w jednym tygodniu nocki i dniówki do pracy 60 km totalna masakra nigdy nie spotkałem się z takim syfem.

@Pracownik

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami, a jednocześnie przepraszamy za wszelkie trudności, jakie mogłeś/mogłaś napotkać podczas współpracy z naszą agencją. Twoje uwagi są dla nas bardzo ważne, a to, co opisujesz, zdecydowanie nie odpowiada standardom, które stawiamy przed sobą jako agencja pracy tymczasowej. Abyśmy mogli skutecznie zająć się tą sprawą i zrozumieć, co mogło pójść nie tak, prosimy o skontaktowanie się z nami przez info@sagiusuitzenders.nl. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Twoją sytuację, rozwiązać problemy oraz podjąć kroki, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Jesteśmy zaniepokojeni, że Twoje doświadczenia były negatywne, i zdecydowanie chcemy podjąć wszelkie działania naprawcze. Dziękujemy za otwartość w podzieleniu się tym, co przeżyłeś/przeżyłaś, i liczymy na możliwość rozwiązania tych problemów. Pozdrawiamy, Zespol Sagius Uitzenders B.V.

Byly pracownik

Totalny (usunięte przez administratora) ,bród i grzyb,agencja sory pseudo agencja to totani (usunięte przez administratora) nie ma godzin, pobierają debety za mieszkanie w szopie, ale jak masz wyrobić godziny ktorych nie ma , koordynator S...enastian co przeszedł z otto to totalny gbur ,i nie pomoże a za szkodzi ,wyrzucili go z otto a tam wiadomo jak jest....to tu rozwala wszystko ....nie polecam nikomu tu pracy bo będziecie na minusie mieszkać w szopie po koniach!!!!!!!

@Byly pracownik

Cześć , Przepraszamy za wszelkie trudności, jakie doświadczyłeś/doświadczyłaś podczas współpracy z naszą agencją. Twoje uwagi są dla nas bardzo ważne, a wszelkie negatywne doświadczenia staramy się natychmiastowo badać i naprawiać. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć Twoją sytuację i dowiedzieć się więcej o tych problemach. Prosimy o skontaktowanie się z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli rozwiązać te sprawy jak najszybciej. Naszym celem jest dostarczanie sprawiedliwych i godnych warunków pracy, dlatego jesteśmy zaniepokojeni, gdy dowiadujemy się, że ktoś doświadczył takich nieprzyjemności. Jesteśmy gotowi podjąć wszelkie kroki, aby zrozumieć Twoją sytuację i rozwiązać problemy. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem, a jednocześnie przepraszamy za wszelkie trudności, jakie mogłeś/mogłaś napotkać. Pozdrawiamy, Zespół Sagius Uitzenders B.V.

Marcin

Pracuje kilka lat w Holandii. Jest to najgorsza agencja z jaka mialem doczynienia tutaj. Kazdy odcinek wyplaty byl zle policzony. Pieniedzy za chorobowe mi nie oddali tuz po odejsciu z firmy. Nie idzcie tam, bo to sa po prostu (usunięte przez administratora) !

Myszka
@Marcin

Jedna wielka kpina właściciel powinien siedzieć w wiezieniu , dla przyszłych pracowników uważajcie żeby nie wyjsc z długami

@Marcin

Cześć Marcin, Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenia z naszą agencją były tak niezadowalające. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogłeś/mogłaś doświadczyć w związku z błędnym rozliczeniem wynagrodzenia i nieprawidłowym rozliczeniem świadczeń chorobowych. To dla nas bardzo istotna informacja, i zdecydowanie chcemy zrozumieć, co mogło się wydarzyć. Chętnie podejmiemy działania w celu wyjaśnienia i rozwiązania tych kwestii. Jeśli jesteś zainteresowany/na, proszę skontaktuj się bezpośrednio z nami przez info@sagiusuitzenders.nl, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoją sytuację i podjąć kroki naprawcze. Nasz priorytet to zawsze zadowolenie naszych pracowników, i jesteśmy gotowi podjąć wszelkie kroki w celu poprawy Twojego doświadczenia. Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami, a jednocześnie przepraszamy za wszelkie trudności, jakie mogłeś/mogłaś napotkać. Pozdrawiamy, Zespół Sagius Uitzenders B.V.

@Myszka

Cześć Myszka, Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Jeżeli masz konkretne uwagi lub doświadczenia, które chciałbyś/chciałabyś przedstawić, prosimy o bezpośredni kontakt z nami w celu uzyskania pełniejszego zrozumienia sytuacji i podjęcia odpowiednich działań. Zależy nam na transparentności i uczciwości w naszych relacjach z pracownikami, więc wszelkie informacje zwrotne są dla nas ważne. Jeśli możesz podzielić się więcej szczegółami lub skontaktować się z nami bezpośrednio, to pomoże nam to zrozumieć, co mogło się wydarzyć i jak możemy to naprawić. Dziękujemy za zrozumienie i chęć współpracy w celu poprawy sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół Sagius Uitzenders B.V.

Święty

Czy ktoś z was pracował przez Sagius w firmie Boboli na produkcji ?.

@Święty

Witaj, Sagius nie wspolpracuje juz z firma Boboli.

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Sagius Uitzenders B.V.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

@Pytanie

Aby uzyskać dokładne informacje na temat procesu rekrutacji w Sagius Uitzenders B.V., zalecamy bezpośredni kontakt z nami poprzez telefon, e-mail lub odwiedzenie naszej strony internetowej, Facebooka lub Instagrama gdzie często udostępniane są informacje dla potencjalnych kandydatów. 1. Rozmowa telefoniczna: - Krótka rozmowa telefoniczna w celu oceny podstawowych kwalifikacji i dostępności. 2. Spotkanie osobiste: - Osobiste spotkanie z przedstawicielem agencji w celu szczegółowego omówienia doświadczenia zawodowego i oczekiwań. 3. Dokumentacja i weryfikacja: - Przedstawienie niezbędnych dokumentów, takich jak CV, zaświadczenia o niekaralności, dokumenty identyfikacyjne, itp. 4. Podpisanie umowy: W przypadku pozytywnego przejścia przez wszystkie etapy nastepuje odpisanie umowy o pracę tymczasową. Czas oczekiwania na ostateczną decyzję może się różnić w zależności od wielu czynników, takich jak obecne zapotrzebowanie na pracowników, dostępność ofert pracy, a także indywidualne okoliczności.

Thomas

Przez 6 miesięcy pracowałem w firmie VDL dzięki agencji Sagius.Do niczego nie mogłem się przyczepić, zakwaterowanie z normalnymi warunkami,lokatorzy byli ok żadnej (usunięte przez administratora) (a dodam że wymagali zaświadczenia o niekaralności pewnie temu),organizacja z transportem z i do pracy bezproblemowa,wynagrodzenie takie jak miało być bez oszukiwania na czas,moim koordynatorem był Cris do którego żadnych zarzutów nie mam,plus po zakończeniu pracy dali naprawdę fajny bonus pieniężny na pożegnanie.Wiem że agencja nie jest idealna(jak żadna)i szczerze miałem duze wąchania czy podjąć z nimi pracy po poczytania opinii na ich temat,ale ja akurat trafiłem naprawdę bardzo dobrze,plusów było zdecydowanie więcej niż minusów.Udalo się zarobić na tyle żeby odłożyć+żyć normalnie nie ma"zupkach chińskich".Polecam zwłaszcza koordynatora Crisa robił naprawdę dobrą robotę jako koordynator Tomasz

@Thomas

Cześć Tomasz, Dziękujemy Ci za tak pozytywny komentarz i za polecenie naszej agencji! Bardzo się cieszymy, że Twoje doświadczenie z nami było tak udane i satysfakcjonujące. Zawsze staramy się zapewnić naszym pracownikom jak najlepsze warunki i profesjonalną obsługę, dlatego tym bardziej doceniamy Twoje miłe słowa na temat zakwaterowania, transportu i współpracy z naszym koordynatorem Crisem. Jesteśmy dumni z tego, że udało Ci się osiągnąć swoje cele finansowe i cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Twojego pozytywnego doświadczenia zawodowego. Jeżeli w przyszłości będziesz potrzebować naszych usług lub jeśli masz jakiekolwiek sugestie dotyczące tego, jak możemy jeszcze bardziej poprawić, zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę. Życzymy Ci powodzenia w przyszłych przedsięwzięciach i mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję współpracować! Pozdrawiamy, Zespół Sagius

Jam11

Sagius to agencja pracy ,która jest jedną z najgorszych agencji pracy w Holandii . Na wielu lokacjach przebywają osoby patologiczne . Sagius agencja nie robi rekrutacji ludzi . Przyjmują przez telefon . Ja od dwóch miesięcy nie widziałem swojego Kordynatora . Nigdy na oczy nie widziałem pracownika tej ze agencji. Kolejna rzecz to przy stawce 12.00 euro zarabiałem 360 euro teraz przy stawce 13.30 zarabiam 299 euro . Zakwaterowanie z 55 euro na 129 euro za łóżko podskoczyło . Uważaj na tą agencję . Jedna z najgorszych agencji w Holandii plus zakwaterowania z myszami .

@Jam11

Dziękujemy za Twój komentarz! Jesteśmy zawsze otwarci na opinie i doceniamy Twoją perspektywę. Chociaż każda agencja ma swoje wyzwania, staramy się stale doskonalić i dostarczać jak najlepsze doświadczenia dla naszych pracowników. Dziekujemy za Twoje sugestie, na pewno je wykorzystamy aby poprawic doswiadczenia naszych pracownikow.

Michael

Omijać szerokim łukiem to biuro pracy czysty (usunięte przez administratora) dla (usunięte przez administratora) za marne piniądze trzeba (usunięte przez administratora) przez cały tydzień po 60 godzin żeby coś zarobić czysty wyzysk a koordynatorzy to jedna wielka porażka np Pani(usunięte przez administratora)wciska Polakom kit i bajki stanowczo odradzam te (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) biuro pracy

Gosc 23

Chcialem ostrzec przed ta agencja z calego serca,klamia oszukuja non stop problemy z wyplatami,kty ktos sie upomni to jest odrazu straszony Pani kordynator (usunięte przez administratora) najgorsza kobieta jaka widzialem,maja ludzi za nic nie idzcie pracowac do nich bo stracicie tylko nerwy czas i pieniadze

Mateusz

Cześć wszystkim radzę omijać agencję Sagius przyjechałem tydzień temu do pracy przez ich agencję do vdl nedcar mieszkanie istna porażka poszedłem do pracy pierwszy dzień wszystko super dostałem grafik itd...na drugi dzień przed rozpoczęciem zmiany zadzwonił do mnie koordynator i powiedział że vdl zrezygnował ze mnie że nie jestem produktywny co jest kompletną bzdurą bo skąd oni mogli to wywnioskować po jednym dniu pracy na dodatek Sagius kazał oddać mi 122 euro za mieszkanie to już bezczelne ludzie dajcie sobie spokój bo ta agencja to jeden wielki przekręt

Przemysław

Jeśli szukacie pracy w Holandii to nigdy przez tą agencję banda (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)pakują ludzi do mieszkań gdzie jest 12 osób a mieszkania są w koszmarnych warunkach grzyb pleśń i smród kanalizacyjny cena takich włości to 125 euro tygodniowo w pracy nie ma godzin przez co rośnie ci dług za mieszkanie bo jeśli nie wyrobisz 32h tygodniowo to nie zabierają całej opłaty przez 2 miesiące mnie nie ubezpieczyli bo zapomnieli kiedy o tym wspomniałem to pobrali mi 270 euro za ubezpieczenie za te wszystkie tygodnie ogólnie dopiero tydzień temu wyszedłem na zero za długi które u nich miałem bardzo niekompetentni ludzie pracują w biurze zakończyłem z nimi współpracę i ostrzegam każdego aby nie pakował się w ten (usunięte przez administratora)

Zbigniew

Witam nawet najgorszemu wrogowi nie polecił bym pracy dla Sagiusa pracowałem w Gxo jako operator wózka widłowego tak miałem powiedziane przed wyjazdem po przyjeździe na miejsce zakwaterowania okazało się że mieszkanie to jakaś melina pijacka moje drzwi do pokoju miały dziurę na wylot zasłonięta taśmą klejąca bez klamki okno było pęknięte a w łazience i toalecie narzygane i pleśń kuchnia również była bardzo brudna ponadto wszędzie walały się puszki butelki jak i worki po różnych narkotykach zadzwoniłem do agencji w tej sprawie i usłyszałem że trzeba sobie posprzątać a jak nie potrafię to na mój koszt mogą ekipę sprzątająca zamówić ok...pierwszy dzień pojechałem do pracy na miejscu okazało się że nie potrzebują wózkowego tylko order pickera (usunięte przez administratora)po piętrach żeby zbierać zamówienia kiedy zadzwoniłem do Pana Sebastiana w tej sprawie powiedział że to tylko na tydzień od przyszłego tygodnia będę jeździł wózkiem minął tydzień a ja nadal robiłem na pikerce za 45 godzin otrzymałem 250 euro potracilli mi 120 euro podatku 118 euro za mieszkanie w melinie wczoraj spakowałem rano manatki i wyjechałem do Niemiec ludzie dajcie spokój sobie z tą agencją bo to strata czasu te same pieniądze można zarobić w Polsce kuszą zarobkami za granicą a na miejscu wielki (usunięte przez administratora)......(usunięte przez administratora)

Anty sagius

Nie polecam sagius lokacje brud i smród i traktują cię kordynatorzy jak (usunięte przez administratora).

Bob
@Anty sagius

Zgadzam się z Tobą nie dość że biorą za chatę po 120e za (usunięte przez administratora) z grzybem i w 10osob z jedną łazienka i toaleta to jeszcze nie gwarantują ci godzin z czego rośnie ci debet za mieszkanie, po czym ci wajacyjne już nie wypłaca bo ich pseudo dług za te (usunięte przez administratora)mieszkanie zabiorą!! Na dodatek trzeba było pilnować solarisy bo potrafili po 3 razy ubezpieczenie potrącić w jednym tygodniu. Jednym słowem banda(usunięte przez administratora).dzięki.

Byly pracownik
@Anty sagius

Najgorsza agencja w jakiej pracowaliśmy (usunięte przez administratora) a na domku co nie spełniał norm holenderskich...grzyb bród i smród na 12 osób mały pokoik dla pary kuchnia tragedia dom się sypał ledwo to to stalo a za mieszkanie 120e buuhaha śmiech na sali...debety za mieszkanie sobie wymyślili nie legalne jak nie gwarantowali ci godzin i się zbierał aż wakacyjnych ci nie wypłaca bo zabiorą z ich nielegalnego debetu co 1 raz spotkaliśmy się z czymś takimi w Holandii...potrącali po 3 razy za ubezpieczenie, trzeba było wszystko pilnować. Ludzie OMIJAJCIE to(usunięte przez administratora) daleka bo tylko was okradną. Pozdr rodacy.

Dieter

tą agencją przyjechałem wraz z narzeczoną do pracy w Gall&Gall w delfgauw pierwsze złe wrażenie zrobiła na nas lokacja w Delft mianowicie grzyb i pleśń w pokojach i łazience na dodatek brak firan w oknach i każdy mógł zobaczyć co robisz trzeba było zasłony z koca jak (usunięte przez administratora) praca w Gall&Gall była spoko pojechaliśmy w grudniu na święta w międzyczasie przenieśli nas na trochę lepsze mieszkanie aczkolwiek mieszkaliśmy z ludźmi którzy chyba nie znali czegoś takiego jak sprzątanie przed wyjazdem do Polski otrzymaliśmy gwarancję pracy w Gall&Gall po powrocie zarezerwowaliśmy pokój za który płaciliśmy 120 euro tygodniowo kiedy przyszło nam wracać to 2 dni przed wyjazdem zadzwonili do nas że pracy nie ma i przeniosą na inną lokację i do innej pracy a teraz najlepsze kiedy wróciliśmy i zabraliśmy rzeczy agencja zorganizowała nam transport za który musieliśmy zapłacić mimo że to w ich gestii trafiliśmy na lokację w oss oijenseweg183 mieszkaliśmy z para (usunięte przez administratora) którzy mieli schizofrenię a konkretnie (usunięte przez administratora) na początku byli piękni mili ale później okazał się donosicielem i chciał podporządkować wszystkich mieszkańców lokacji pod swoje widzimisię nikomu nie życzę z nimi mieszkać ponadto zmienił nam się koordynator (usunięte przez administratora) steckhart który okazał się kompletnym chamem i gburem który widzi tylko czubek własnego nosa i nie przejmuje się nikim i niczym byle stan ludzi się zgadzał otrzymaliśmy pracę w rhenus logistic w kraaiven pierwsze wrażenie spoko ale po tygodniu zaczęły się schody mianowicie moja narzeczona miała problemy żołądkowe przez co kilka minut siedziała w toalecie kiedy z niej wyszła to team lider zaczepił ją z zegarkiem w ręku oznajmiając że to pierwsze ostrzeżenie ponieważ siedziała 8 min w toalecie i spada jej norma która jest w Holandii nielegalna kiedy zgłosiliśmy tą sytuację do naszego przełożonego w rhenusie wtedy staliśmy się niewygodni i kilka dni później wymyślając że mamy niską normę zostaliśmy zwolnieni gdzie mieliśmy 2 miesiące na naukę całego przebiegu pracy jedynie kogo pozdrawiam i szanuję to koordynatorka luja (usunięte przez administratora) która zawszę była pomocna kolejną kwestią jest dług za mieszkanie który rośnie z każdym tygodniem przez to że nie potrafią zapewnić 40h tygodniowo ludzie jeśli nie chcecie pracować na samo mieszkanie to omijajcie tą pseudo agencję

agencja jako taka ,jest jedna osoba która jest pomocna to Luja.....mieszkania tragiczne a liczą jak za złoto, 2x2 dla pary ani się ruszyć, co chwilę inna lokacja z (usunięte przez administratora) do chorych psychicznie (usunięte przez administratora) że schizofremia.co uwazaja ze to ich dom i sieja terror nie sprzątają a karza innym ( lokacja w oss ostrzegam)solarisy się nie zgadzały potrafili 3 razy pobrać za ubezpieczenie a potem tego nie oddać śmieszne kary 150e jak jedziesz do pracy i po drodze masz sklep ni..mówię tu akurat o koordynatorze (usunięte przez administratora) który jest bardzo konfliktowym człowiekiem i nie pomocnym. ( chyba dalej mysli ze pracuje dla Otto) Jak nie wyrobisz godzin których oni ci nie zagwarantują naliczają ci debet który rośnie jako dług za mieszkanie I potem ci to zabierają z wypłaty i w sumie nie zarabiasz nic...przykre to ale niestety prawdziwe żerują na mieszkaniach i wynajmie ich a nie zalezy im.na pracowniku...już praca i jakieś śmieszne normy i wymysły co ktoś zrobił a to nie bylo prawdą do zwolnienia jak się im postawisz dają wiele do życzenia. (usunięte przez administratora)...Rhenusa odradzam obojętne jaka by to nie była agencja.. Pozdrawiam rodakówojętne jaka by to nie była agencja. Pozdrawiam rodaków

Zostaw merytoryczną opinię o Sagius Uitzenders B.V. - Zoetermeer

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Sagius Uitzenders B.V.?

Zobacz opinie na temat firmy Sagius Uitzenders B.V. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 22.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Sagius Uitzenders B.V.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 19, z czego 1 to opinie pozytywne, 18 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Sagius Uitzenders B.V.?

Kandydaci do pracy w Sagius Uitzenders B.V. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii