Wszedłem na GoWork tylko dlatego bo słyszałem że ktoś wstawił opinię o tym że rzekomo firma zabiera klientów doradcom terenowym do CC. Pomyślałem że może być na mnie, wczoraj miałem rozmowę z Regionalnym właśnie na ten temat więc mógłbym być pierwszym podejrzanym. Skoro już tutaj jestem to się wypowiem. Każda poważna firma sprzedażowa tego typu rozwija jednocześnie przynajmniej dwa kanały operacyjny terenowy czyli doradców oraz CC ponieważ to najtańszy kanał sprzedaży, e-commerce to inna historia. Jeżeli ktoś nie jest tego świadom nie nadaje się do sprzedaży. Każda firma w której pracowałem w końcu była na takim etapie rozwoju że ograniczała drogi w utrzymaniu dział operacyjny a zwiększała sprzedaż przez CC, i wszędzie był z tego powodu pomiędzy doradcami a CC kwas, to oczywiste że traktujemy w końcu ten dział jako największego konkurenta, gorszego niż firmy konkurencyjne ponieważ to "wróg" wewnętrzny. Firma nie jest jeszcze na tym etapie rozwoju aby zabierać klientów zwłaszcza nowym sprzedawcom o czym Piszesz, kluczowe jest tutaj słowo Jeszcze ponieważ prędzej czy później wszędzie są to rozwiązania nazwijmy je siłowe. Póki co w Bosmed oddajemy klientów których NIE Chcemy już obsługiwać do CC, każdy świadomy sprzedawca nie będzie "dymał" do rolnika który ma dziesięć krówek tylko będzie szukał nowego gdzie stado będzie istotnie większe. Tylko takich klientów oddajemy dobrowolnie do CC bo lubimy naszego Regionalnego. Ja nie lubię dlatego jestem oporny pomimo olbrzymiej bazy 😉 Oczywiście to żart. Piszesz tutaj i na innym nicku że Pracowałeś nie wiadomo ile godzin. Jakim to trzeba być Jełopem w sprzedaży aby pracować tutaj dłużej niż 8 a tak naprawdę po pewnym czasie można się śmiało zmieścić nawet w 6 jak ktoś jest gramotny. Firma nie ocenia z działań tylko z efektów, jeżeli ich nie miałeś to trzeba jeździć i siedzieć po nocach, tak będzie w każdej firmie sprzedażowej. Wogóle mnie rozbawiło jak Napisałeś że Regionalny dzwoni co chwilę, Ty Pracowałeś gdzieś wcześniej czy to Twoja pierwsza praca ? Bo chyba nie Wiesz o czym Piszesz. Ceny produktów o których Piszesz to może Miałeś inne cenniki nie z tej firmy, tutaj nie zmieniły się przynajmniej od 12 miesięcy, tyle pracuję. Owszem poszła ostatnio do góry cena gliceryny, ale to nie tylko u nas ale na całym świecie, to surowiec w produkcji zwierzęcej, farmacji, spożywcze strategiczny więc wrażliwy na różnice w podaży. Jakbyś był dobrym handlowcem to byś potrafił wyjść cało z takiej sytuacji u klienta a nawet obrócić to na korzyść bo u konkurencji ceny podskoczyły niewspółmiernie do naszych czyli realnie nasz produkt staniał. Wystarczyło wziąć za telefon i ustalić ceny u innych operujących na tym terenie, na co Liczyłeś że R czy Ł zrobią to za Ciebie? To nie przedszkole tylko miejsce pracy. Jest takie powiedzenie "złej baletnicy....." Odnośnie wynagrodzenia to chyba nie Masz pojęcia ile w Polsce wynosi najniższa krajowa, zresztą umowa z firmą nie była sporządzona atramentem sympatycznym i chyba Masz tam cały czas kwotę którą osobiście Akceptowałeś własnym podpisem, chyba że umowę podpisała Twoja Matka. Go Worki to portal dla nieudaczników którzy mogą się tutaj rozpisywać po tym jak ich (usunięte przez administratora) z roboty. Teraz to nie problem, Idź do kolejnej. Chyba że już Byłeś wszędzie, po dwa tygodnie, wtedy rzeczywiście zostają samotne wieczory, zimne piwo i opisy bzdur na takich platformach. Dyrekcja , Prezesi , nie napiszę nic bo nie jestem wazeliną ale może być. Pozdrawiam