Nasz Prąd

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Nasz Prąd S.A.

Opinie o Nasz Prąd Wrocław

Nie przegap nowości o Nasz Prąd S.A.!

Zagadka

12.06.2026 09:08

Typowe polskie korpo, trzeba się tutaj prosić o umowę, nie dotrzymują słowa, ponieważ z obiecanej umowy o pracę, dostajesz co miesiąc umowę na zlecenie, przy dobrych wiatrach na 3 miesiące. (usunięte przez administratora) Ogromna rotacja pracowników. Jak dostaniesz pracę to pod pretekstem zwiększenia zespołu dalej będą szukać osoby na Twoje miejsce. Często w poszczególnych działach zmienia się po 2/3 pracowników miesiąc w miesiąc. (usunięte przez administratora)

Jolanta

13.04.2026 09:39

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Nasz Prąd S.A. Przełożona jest bardzo wspierająca, a proces onboardingu kompleksowy. Wsparcie pozostałych członków zespołu jest również nieocenione. Jestem zachwycona, że pracodawca daje szansę wejścia na rynek pracy młodym osobom, które nie mają jeszcze wele doświadczenia.

AB

10.04.2026 09:38

Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona już samym przebiegiem procesu rekrutacji. Zaraz po zatrudnieniu zostałam przyjęta w bardzo fajnej atmosferze, wdrożenie przebiegło sprawnie, zespół zgrany i otwarty na nowe osoby. Zobaczymy co przyniesie przyszłość,ale aktualnie jestem bardzo zadowolona i pozytywnie nastawiona na kolejne wyzwania

Weronikaaa

08.04.2026 15:25

Polecam pracę w Nasz Prąd. To firma, która daje szansę nawet jeśli ma się mało doświadczenia, ale ma się potencjał. Jest dużo możliwości do rozwoju na czym mi zależało. Polecam
    Tomek

08.04.2026 15:22

Polecam pracę tutaj. Dobra płaca, grafik i ekipa. Wszyscy zaangażowani w pracę, a nie że ktoś robi za trzech jak to się zdarza w niektórych firmach.
    Ewelina

08.04.2026 15:20

Jestem bardzo zadowolona i zaskoczona jak sprawnie może przebiegać onboarding w firmie. Wszystko zostało dobrze wyjaśnione, pokazane gdzie jaki dział się znajduje i z kim będę współpracować przy wspólnych projektach. To moje pierwsze miesiące pracy tutaj, ale jak na razie jestem bardzo zadowolona. Polecam
    Piotr

08.04.2026 15:16

Polecam pracę w Nasz Prąd, jestem zadowolony z procesu rekrutacji i wdrożenia w obowiązki. W koncu jestem w pracy, w której obowiązki są jasno określone i cały czas dostaję wsparcie od bardziej doświadczonych kolegów.
    Bolek

27.03.2026 09:31

Firma ładnie wygląda w folderach ale w magazynie zupełnie inaczej wygląda.Rozmowa na stanowisko magazynier odbyła się na placu z (usunięte przez administratora).Godziny pracy nie określone .Jeden dzień od 6 - 14 reszta dni do 8-16.Z czasem godziny pracy się zmienią jak przeprowadzą się na nowy magazyn. Towar nie znajduje się na regałach tylko poukładana na paletach ,w kontenerach transportowych oraz jeszcze w innym miejscu gdzie trzeba przywieźć.Towar nie z adresowany .
    #Magazynier
    Rozczarowany

07.02.2026 19:08

Nie polecam nawet aplikować. Po przyjściu na rozmowe rekrutacyjną nagle proponują tylko stanowisko telemarketera, mimo że ogłoszenie pierwotnie dotyczyło zupełnie innego stanowiska do którego miałem odpowiednie doświadczenie i kwalifikacje. Ogólnie odradzałbym
    #PracownikBiurowy
    Grubasek

06.02.2026 16:49

Brałem udział w rekrutacji na stanowisko "Młodszy asystent ds. PV". Osobiście rozmawiałem z (usunięte przez administratora) Jestem w szoku i rozczarowany. (usunięte przez administratora) tak na prawdę szuka wysoko wykwalifikowanego inżyniera z kilkuletnim doświadczeniem i dobrą znajomością rynku materiałów do instalacji OŹE. Specjalista który będzie osobiście i samodzielnie nie tylko zaprojektuje klientowi inst. ale także i będzie koordynować pracami budowlanymi. Sam (usunięte przez administratora) powiedział, że moje wcześniejsze doświadczenia na podobnym stanowisku w innej firmie było jedynie incydentem. Nie polecam firmy. Nie polecam współpracować z takimi ... incydentami.
    Magazynier

26.01.2026 00:09

Frodo

Przebieg rekrutacji Oceniam tylko i wyłącznie rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko magazyniera. Odbyła się ona w firmie, na korytarzu, na pierwszej lepszej kanapie. Zamiast kierownika/prezesa/osoby z hr, przyszedł jakiś losowy pracownik, który nie miał zielonego pojęcia o przeprowadzaniu rozmowy kwalifikacyjnej. Na start mówi, że pozwolił sobie chwilę wcześniej przestudiować cv, po czym pierwsze pytanie to gdzie mieszkam, czy mam prawo jazdy oraz uprawnienia na wózki widłowe. To wszystko było w CV napisane. Później zaczął opowiadać o firmie, jak wygląda praca. Nie zapytał o nic, przez co można stwierdzić, że kandydat się nadaje. W sumie pytania powyżej to były jedyne pytania jakie zadał. Opowiadał, jak bardzo zależy im na pracownikach, jak bardzo w nich inwestują, po czym powiedział, że na stanowisko magazyniera przewidziane jest 5500 brutto :’) Dalsza część to pytania do „rekrutera”. Na pytania czy są jakieś nadgodziny, premie, jak wygląda proces wdrożenia pracownika, na jakie wsparcie można liczyć, jakie są obecnie największe wyzwania, przed którymi stoi zespół i jak nowa osoba może się do nich przyczynić… nie był w stanie odpowiedzieć na żadne z nich, twierdząc, że to wszystko w „drugim etapie” z kierownikiem magazynu. A żeby przejść do drugiego etapu, naturalnie trzeba przejść etap pierwszy. Tak więc, jak selekcjonują kandydatów? Tylko na podstawie pytań o miejsce zamieszkania, prawo jazdy, udt? Bo jak wspomniałem wcześniej, innych pytań nie było. Zaczynam się zastanawiać, czy ta cała rekrutacja nie była tylko, bo musieli ją zrobić, ale mieli już wcześniej kandydata na to stanowisko. Generalnie całość trwała jakieś 10 minut. Równie dobrze tę „rozmowę” można było przeprowadzić telefonicznie, bez niepotrzebnego tracenia mojego czasu. Być może w firmie atmosfera jest super, jak to wnioskuję po innych opiniach, natomiast proces rekrutacji pozostawia wiele do życzenia. Pytania Jak daleko mieszkam, czy mam prawo jazdy oraz UDT. Tyle 😃

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #Magazynier
    Wwwww

23.12.2025 08:47

W biurze panuje bardzo miła atmosfera , z szacunkiem podchodzi się do wszystkich pracowników.
    O.K.

17.11.2025 22:55

Monika, nasza kierowniczka HR, to prawdziwa specjalistka w swojej dziedzinie. Widać, że nie tylko doskonale zna się na swojej roli, ale też podchodzi do ludzi w firmie z kompleksowym i holistycznym spojrzeniem. Dba o to, by zespoły były w dobrej formie, ale równie mocno zależy jej na pozytywnej atmosferze pracy. Monika zawsze jest obecna, potrafi słuchać, wspierać i trafnie doradzać. To dzięki niej nasza firma zyskuje nie tylko na efektywności, ale przede wszystkim na atmosferze wzajemnego szacunku i zaufania!
    Zatrudniona

20.10.2025 11:26

Polecam pracę w tej firmie, fajna atmosfera. Widzę, że mogę się tutaj rozwijać, aby było to dla mnie bardzo ważne.
    Ozka

16.10.2025 10:42

Biuro jest nowoczesne i komfortowe. Ludzie całkiem spoko. Wypłata zawsze na czas. Nie żałuje, że zdecydowałam się podjąć pracę w tym miejscu.
    KP

15.10.2025 09:10

Z czystym sumieniem polecam pracę w tej firmie. Młodzi ludzie, z którymi się pracuje sprawia, że praca jest przyjemna i dynamiczna, nie ma nudy 😉 Polecam ludziom, którzy nie lubią rutyny.
    Pracownik x

14.10.2025 09:40

Polecam pracę w tym miejscu. Atmosfera w zespole jest sprzyjająca, przełożona bardzo profesjonalna i chętna do dzielenia się wiedzą. Firma oferuje szeroki zakres rozwoju i wspiera pracownika w codziennych zadaniach. Bardzo dobra opcja zarówno dla osób z małym doświadczeniem, jak i specjalistów w swoich dziedzinach.
    Michał Koc

11.10.2025 15:16

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Nasz Prąd! Cały proces – od doradztwa po montaż instalacji fotowoltaicznej – przebiegł szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zespół był zawsze dostępny, cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania i doradził najlepsze rozwiązanie dopasowane do moich potrzeb. Montaż wykonano solidnie i estetycznie, a wszystkie formalności związane z dofinansowaniem firma załatwiła za mnie. Dzięki temu zaoszczędziłem sporo czasu i stresu. Instalacja działa bez zarzutu, a rachunki za prąd znacznie się obniżyły. Z pełnym przekonaniem polecam firmę Nasz Prąd każdemu, kto szuka rzetelnego partnera w zakresie fotowoltaiki!
    PaKa

09.10.2025 12:32

Wynagrodzenie zawsze na czas! Atmosfera super, młody zespół i bardzo dobra energia Praca dla osób, które lubią dynamiczne środowisko
    Kam Ok

09.10.2025 12:26

Firma daje możliwości rozwoju i nauki. Dużo się dzieje, ale to też motywuje. Wynagrodzenie na czas, a ludzie naprawdę pomocni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Nasz Prąd?

Kontakt - Nasz Prąd S.A.

Jerzmanowska 8 54-519 Wrocław

Branża główna: Instalacje budowlane
    Marzena

30.09.2025 20:47

Polecam Pana Adriana super współpraca,bardzo pomocna osoba,kontaktowa,jesteśmy zadowoleni z założenia instalacji
    Michał

29.09.2025 16:46

Panie Adamie dziękuję bardzo za szybki montaż instalacji fotowoltaicznej i magazynu.Bardzo solidnie wykonana praca. Bardzo polecam.
    Pracownik 2

29.09.2025 15:20

Bardzo polecam miejsce pracy. Firma oferuje wiele ścieżek rozwoju zawodowego dla pracowników w każdym wieku. Kierownictwo jest wspierające i zawsze chętne do wsparcia pracownika. W zaledwie kilka miesięcy można nauczyć się wielu przydatnych kompetencji.
    OK

29.09.2025 14:02

Dobra firma – organizuje integracje i szkolenia, daje możliwość rozwoju. Przyjazna atmosfera, dobre benefity i miłe miejsce do pracy
    Zadowolony

26.09.2025 13:17

Praca w centrali jest poukładana i bez chaosu. Ludzie bardzo mili i pomocni. Zespół zgrany, można się uczyć nowych rzeczy. Pieniądze są zawsze na czas.

26.09.2025 12:51

Firma stawia na rozwój pracowników, są szkolenia wewnętrzne, które realnie pomagają w pracy. Czuć, że każdy pracownik jest zauważony i doceniany za swoje zaangażowanie. Widać też, że firma dynamicznie się rozwija, co daje poczucie stabilności i perspektyw.
    FR

26.09.2025 12:41

Świetne miejsce dla osób, które chcą się uczyć i rozwijać. Atmosfera koleżeńska, dużo wzajemnego wsparcia.
    A.S.

26.09.2025 12:27

Nowoczesne biuro, fajna atmosfera i poczucie m, że firma rośnie z miesiąca na miesiąc. Dobre miejsce dla ludzi ambitnych, którzy chcą się uczyć i rozwijać. Polecam !

26.09.2025 12:00

Praca w centrali jest dobrze zorganizowana, każdy wie, za co odpowiada, a jednocześnie można liczyć na wsparcie zespołu. Fajna atmosfera, otwarta komunikacja i sensowne podejście przełożonych do pracowników.
    W.2

05.09.2025 08:54

W firmie widoczny jest problem z kulturą zarządzania. (usunięte przez administratora)nie docenia zaangażowania pracowników biurowych, koncentrując się niemal wyłącznie na wynikach handlowców. Komunikacja jest zaburzona, często pojawia się pasywno-agresywny ton, szczególnie wobec żeńskiego zespołu jednego z kierowników. Co więcej, prawdziwe negatywne opinie pracowników I klientów bywają usuwane, co zaciemnia rzeczywisty obraz sytuacji
    W

19.08.2025 10:10

Pracodawca w mojej ocenie nie traktuje pracowników z należytym szacunkiem. Panuje lekceważące podejście do osób zatrudnionych – nie bierze się pod uwagę ich starań ani zaangażowania. Pracownicy często są zwalniani z dnia na dzień, bez wcześniejszych rozmów czy ostrzeżenia, co powoduje poczucie niepewności i brak stabilności zatrudnienia. Takie praktyki świadczą o braku profesjonalizmu i poszanowania dla ludzi, którzy wkładają swoją pracę i czas w rozwój firmy. Jedyną osobą, która wyróżnia się pozytywnie, jest pani z działu HR – zawsze życzliwa, pomocna i empatyczna wobec pracowników.
    v

27.08.2025 08:48

Zgadzam się z tym w 100%, również się tu z tym spotkałam. Cały dzień jak gdyby nic, pół godziny przed zakończeniem dnia (usunięte przez administratora)zaprasza na rozmowę i w ten sam dzień zostajesz zwolniony.(usunięte przez administratora)
    megi 37

11.08.2025 13:28

Proszę o opinie pracowników zatrudnionych na stanowisku inspektora terenowego. Na czym dokładniej polega ta praca i czy to wiąże się również ze sprzedażą?
    Nasz Prąd S.A.

11.08.2025 16:01

Dzień Dobry, Zapraszamy do kontaktu, chętnie przedstawimy szczegóły. Pozdrawiamy, Nasz Prąd S.A.
    Emilian Dutka Wierzchowice 4

27.07.2025 13:31

Z wielką satysfakcją chciałbym polecić firmę Nasz Prąd jako dostawcę instalacji fotowoltaicznej. Ekipa profesjonalna w każdym zakresie formalności i wykonawstwa. Dwóch montażystów Iwan i Tomek są prawdziwymi wirtuoza i pochwały. Było naszą wielką przyjemnością mieć okazję z nimi współpracować. Polecam bo warto takich fachowców promować zasługują na takie opinie. Emilian Dutka.
    Patryk

20.06.2025 08:14

Współpracuje z firmą od ponad 1,5 roku. Najważniejsze elementy takie jak: wynagrodzenie na czas, sprawny i szybki montaż u klientów - brak ukrytych i napisanych małymi literkami kruczków w umowie są. Pracowałem w wielu firmach, których zadaniem było zarobić a nie zadbać o klienta, tutaj moje pozytywne zaskoczenie.
    A.S.

16.06.2025 09:32

Bardzo dobra atmosfera w pracy, zgrany zespół i wspierający przełożeni. Firma dba o rozwój pracowników i oferuje atrakcyjne szkolenia i benefity. Polecam!
    Bercik

13.06.2025 22:13

Zastanawiam się nad podjęciem pracy w waszej firmie jako przedstawiciel handlowy. Czy zapewniacie narzędzia pracy takie jak telefon, lapotop i samochód służbowy? Plus czy wynagrodzenie podstawowe jest wypłacanie niezależnie od ilości podpisanych umów.

13.06.2025 12:56

Pracuję tu już od kilku miesięcy i mogę śmiało powiedzieć, że polecam tę firmę. Przyjazna atmosfera, świetny zespół, wypłaty zawsze na czas.
    Allen

11.06.2025 08:43

Jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie "Nasz Prąd". Proces rekrutacyjny przebiegł sprawnie i profesjonalnie – od momentu wysłania CV do otrzymania oferty minęło naprawdę niewiele czasu. Polecam osobom szukającym dynamicznego środowiska i jasnych zasad zatrudnienia.
    WWA

11.06.2025 07:58

Jak dla mnie firma rzetelna, solidny pracodawca, polecam każdemu!
    Gall Anonim

10.06.2025 16:12

A ja polecam prace w Nasz Prad. Negatywne komentarze to chyba konkurencja, bo w dniu podpisania umowy dostalem auto i telefon. Mi sie podoba i dziwne, bo jakoś każdy kto tam pracuje jest zadowolony, z kim bym nie gadał. Fajni ludzie, praca ciekawa, dobre pieniadze bo w porownaniu do poprzedniej to mam duuuuuuuuzo lepiej.

Zostaw merytoryczną opinię o Nasz Prąd S.A.