Właściciel to podręcznikowy socjopata. Najpierw wydziera się na pracowników a po chwili rozmawia z nimi jakby nigdy nic. Pisząc "wydziera się" mam na myśli darcie mordy na całego z wyzwiskami typu (usunięte przez administratora) pies, (usunięte przez administratora) itp.). Najczęściej jest to spowodowane z jego własnej winy bo najpierw sam coś źle zrobi, potem daje to dokończyć pracownikowi a następnie zrzuca winę właśnie na tego pracownika. Takie sytuacje mają miejsce codziennie po kilka razy. Nawet w obecności klientów. Montaż mebli czy sprzętu AGD odbywa się na sztukę. Czyli jak czegoś nie widać to można to olać. Jeśli zostały jakieś części to nie zagląda się do instrukcji tylko wyrzuca do kosza. Jak coś zostanie zrobione niezgodnie z projektem to klient usłyszy że inaczej się nie dało. Ogólnie wszystkie regulacje i ustawienia są robione bez pomyślunku. Zamiast najpierw dokładnie pomierzyć i zastanowić się chwilę, to robi byle jak a potem stoi i rzuca bluzgami jak mu nie wychodzi. Ostatecznie oczywiście i tak obrywa pracownik. Nawet jeśli w ogóle się do tego nie dotykał.
Facet wymaga porządku przy pracy, przy czym sam rozrzuca wszystko wszędzie i oczywiście wydziera się na pracownika że nie posprzątał, mimo że ten ma akurat co innego do roboty. Z resztą odrywanie od pracy to standard a następnie czepianie się że coś zostało nie dokończone.
Te wszystkie atrakcje właściciel oferuje za najniższą krajową i bez płatnych nadgodzin.
Ta firma wygląda dobrze tylko na zdjęciach w internecie. To co się tam dzieje w środku to czysty mobing. To już dawno powinno być zamknięte.